Шановні користувачі, ми раді, що ви заходите на сторінку проєкту «Закупівлі». Йому вже більше 8 років і він потребує ремонту. Для того, щоб забезпечити надійну роботу сайту, нам потрібно суттєво модернізувати його програмний код, а також перенести його на більш потужний сервер.

Для цього ми оголошуємо цільовий збір коштів - для підтримки та оновлення ресурсу потрібно зібрати 75 тисяч гривень. Або по 375 гривень від двох сотень користувачів сервісу.

ТОВ "Жасмін Плюс"

ЄДРПОУ: 40179773

  • 7.3мільйонів гривень
  • 133Угод
Хто заплатив цій установі? за що отримала кошти? Дата Сума, тис. грн
Доброжанівська сільська рада Продукти харчування 2020-02-18 60.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Оброблені овочі 300.0 кілограм 2019-12-17 13.8
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Фруктові та овочеві соки 1000.0 літр 2019-12-17 19.6
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Ковбаса 120.0 кілограм 2019-12-17 15.8
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Риба, рибне філе,філе та інше мясо риби 230.0 кілограм 2019-12-17 19.9
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Картопля 2019 року урожаю повина відповідати вимогамдержавного стандарту України.Добірна картопля повина бути очищеною від землі сухим способом. Зовнішній вигляд: клуьні цілі, чисті, здорові, сухі, непророслі, не зівялі, однорідні за формою та кольором, зрілі. Розмір бульб за найбільшим поперечним діаметром не менше 50 мм. Фасування в мішках до 25 кг. 2019-12-17 59.6
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Оброблені фрукти та овочі 300.0 кілограм 2019-11-12 30.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" картопля та сушені овочі 3000.0 кілограм 2019-11-07 50.0
КП "Комунальний заклад "Березківський навчально-виховний комплекс "ЗОШІЛ І-ІІІ ст."" Предмети одягу 1054.0 штука 2019-10-22 96.8
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Морожена риба повинна відповідати діючим ДСТУ 4378:2005, ТУ, ГОСТ, патрана без голів, сухої заморозки, без луски. Тушки риби повинні бути не менше 300 г. Поверхня риби повинна бути чистою та мати природне забарвлення, без зовнішніх пошкоджень – розрізів чи плям. Консистенція мороженої риби – тверда, після розморожування – щільна. Риба не повинна містити штучних барвників, ароматизаторів, консервантів. Фасовка – не більше 10 кг. 2019-10-15 75.0
КП "Комунальний заклад "Березківський навчально-виховний комплекс "ЗОШІЛ І-ІІІ ст."" Взуття 141.0 пара 2019-10-01 84.8
КП "Комунальний заклад "Березківський навчально-виховний комплекс "ЗОШІЛ І-ІІІ ст."" Верхній одяг 98.0 штука 2019-10-01 76.6
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" овочі, фрукти та горіхи 2000.0 кілограм 2019-09-16 98.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" мясо 1000.0 кілограм 2019-09-05 128.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Хліб виготовлений з борошна пшеничного вищого гатунку. Вага однієї одиниці хліба- не менше 700г. Батон. Булки - виготовлені з борошна пшеничного вищого гатунку. Вага однієї одиниці булочного виробу- не менше 100г 2019-09-05 100.0
КП "Комунальний заклад "Березківський навчально-виховний комплекс "ЗОШІЛ І-ІІІ ст."" Постільна білизна 205.0 штука 2019-07-30 75.5
КП "Комунальний заклад "Березківський навчально-виховний комплекс "ЗОШІЛ І-ІІІ ст."" Рушники 490.0 штука 2019-07-30 33.2
Відділ освіти Врадіївської РДА Овочі, фрукти та горіхи 2019-06-21 10.0
Відділ освіти Врадіївської РДА Інші продукти харчування 2019-06-06 38.4
Відділ освіти Врадіївської РДА Риба, рибне філе та інше мясо риби морожене 2019-06-06 11.0
Відділ освіти Врадіївської РДА Овочі, фректи та горіхи (додаткові кошти) 2019-06-06 10.0
Відділ освіти Врадіївської РДА Мясо 2019-06-06 40.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Олія соняшникова рафінована, дезодорована, виморожена повинна бути прозора, без осадку, без стороннього присмаку, гіркоти та запаху. Товар постачається у пластикових пляшках 1 літр Пластикові пляшки повинні бути герметично закупорені ковпачками з полімерних матеріалів, без пошкоджень упаковки. Якість предмета закупівлі з відповідним маркуванням, повинна відповідати вимогам відповідних державних стандартів ДСТУ 4492:2005. Строк придатності товару повинен становити не менше 80 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника. Обов’язкове маркування на упаковці. Без ГМО. 2019-04-01 20.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Картопля 2018 року урожаю повинна відповідати вимогам державного стандарту України. Добірна картопля повинна бути очищеною від землі сухим способом. Зовнішній вигляд: клубні цілі, чисті, здорові, сухі, непророслі, не зів’ялі, однорідні за формою та кольором, зрілі. Розмір бульб за найбільшим поперечним діаметром не менше 50 мм. Фасування в сітках до 25 кг. 2019-03-18 80.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" По якості і безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, продукти харчування повинні відповідати показникам якості. При цьому, якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ТУ.У та або іншим нормативним документам; придатний для дитячого харчування, виготовлений з високоякісної плодово-ягідної сировини, доброякісних стиглих, свіжих або збережених свіжими шляхом охолодження або іншими способами фруктів. Освітлений та з м’якоттю, фруктова частина повинна становити не менше 30%. Повинен бути з характерними для даного фрукту запахом та смаком 2019-03-18 100.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Цукерки повині бути цілими, неушкодженими, свіжими та відповідати смаковим якостям 2019-03-18 33.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Оброблені овочі та фрукти 500.0 кілограм 2019-02-14 70.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Оброблені овочі ( квашені овочі) – повині бути свіжого посолу, натурального кольору та запаху, без гнилі. 2019-02-14 60.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Мясопродукти(ковбаси) 700.0 кілограм 2019-02-14 70.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Морожена риба повинна відповідати діючим ДСТУ 4378:2005, ТУ, ГОСТ, патрана без голів, сухої заморозки, без луски. Тушки риби повинні бути не менше 300 г. Поверхня риби повинна бути чистою та мати природне забарвлення, без зовнішніх пошкоджень – розрізів чи плям. Консистенція мороженої риби – тверда, після розморожування – щільна. Риба не повинна містити штучних барвників, ароматизаторів, консервантів. Фасовка – не більше 10 кг. 2019-02-14 100.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" М'ясо свіжоморожене повинно бути охолоджене, без запаху зіпсованості, без сторонніх присмаків та запахів, світло-червоного кольору, без зовнішніх кровоносних сосудів, лімфатичних вузлів, без намерзання льоду. 2019-02-14 70.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Овочі, фрукти 2300.0 кілограм 2019-02-14 100.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Хліб-виготовлений з борошна пшеничного вищого ґатунку. Вага однієї одиниці хлібу – не менше 700 г. Батон Булки -виготовлені з борошна пшеничного вищого ґатунку. Вага однієї одиниці булочного виробу – не менше 100 г 2019-02-14 90.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Крупи повині бути свіжі, без домішок, притаманний смак свіжообробленого зерна. 2019-02-14 46.0
Новопавлівська сільська рада продукти харчування 30.0 штука 2019-02-06 17.0
Відділ освіти Врадіївської РДА Овочі, фрукти та горіхи ТОВ Жасмін Плюс 2019-02-04 18.0
Відділ освіти Врадіївської РДА Інші продукти харчування ТОВ Жасмін Плюс 2019-02-04 80.0
Відділ освіти Врадіївської РДА Мясопродукти ТОВ Жасмін Плюс 2019-02-04 30.0
Відділ освіти Врадіївської РДА Продукція борошномельної крупяної промисловості (борошно,крупи) ТОВ Жасмін Плюс 2019-02-04 33.0
Відділ освіти Врадіївської РДА Риба, рибне філе та інше мясо риби морожене ТОВ Жасмін Плюс 2019-02-04 15.0
Відділ освіти Врадіївської РДА Мясо ТОВ Жасмін Плюс 2019-02-04 80.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" М'ясо свіжоморожене повинно бути охолоджене, без запаху зіпсованості, без сторонніх присмаків та запахів, світло-червоного кольору, без зовнішніх кровоносних сосудів, лімфатичних вузлів, без намерзання льоду. 2019-01-21 132.4
Відділ освіти Врадіївської РДА Риба, рибне філе та інше мясо риби морожене (риба без голів хек, філе пілінгасіуса) 2018-12-17 2.4
Відділ освіти Врадіївської РДА Мясо 2018-12-17 2.6
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Картопля 1500 кілограм 2018-12-17 9.3
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Риба , рибне філе та інше мясо риби 250 кілограм 2018-12-17 19.3
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" овочі оброблені 190 кілограм 2018-12-17 21.8
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Соки фруктові та овочеві 689 літр 2018-12-17 12.7
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Овочі та фрукти 230 кілограм 2018-12-17 8.7
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Плоди фруктів та овочів повинні бути непошкоджені, доброякісні, чисті,без будь-якого сторонього запаху і смаку. Без ГМО, відповідають вимогам діючим сан.зак. України ДСТУ, ГОСТ. Фасування яке відповідає характеру та захищає від пошкодження при транспортуванні. 2018-11-06 60.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" М'ясо свіжоморожене - охолоджене, без запаху зіпсованості, без сторонніх присмаків та запахів, світло-червоного кольору, без зовнішніх кровоносних сосудів, лімфатичних вузлів, без намерзання льоду. 2018-11-02 87.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Ковбаса напівкопчена в натуральній оболонці (типу салямі) повинна мати специфічний запах копчень та прянощів, приємний, трішки гострий та солонуватий смак.До складу повинно входити: м'ясо яловичини, свинини, шпик, букет спецій, мускатний горіх, часник та т.п.Умови зберігання напівкопчених ковбас при температурі від 0 та не вище 12 ºС, та відносній вологості повітря – 75-78 %. 2018-10-09 70.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Морожена риба повинна відповідати діючим ДСТУ 4378:2005, ТУ, ГОСТ, патрана без голів, сухої заморозки, без луски. Тушки риби повинні бути не менше 300 г. Поверхня риби повинна бути чистою та мати природне забарвлення, без зовнішніх пошкоджень – розрізів чи плям. Консистенція мороженої риби – тверда, після розморожування – щільна. Риба не повинна містити штучних барвників, ароматизаторів, консервантів. Фасовка – не більше 10 кг. 2018-10-02 78.6
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Хліб-виготовлений з борошна пшеничного вищого ґатунку. Вага однієї одиниці хлібу – не менше 700 г. Батон Булки -виготовлені з борошна пшеничного вищого ґатунку. Вага однієї одиниці булочного виробу – не менше 100 г 2018-09-21 70.0
Відділ освіти Врадіївської РДА Овочі, фрукти та горіхи (буряк, морква, виноград,цибуля, квасоля, горох свіжий, капуста, помідори та огірки свіжі, яблука, цитрусові, кабачки, перець свіжий) 45 кілограми 2018-07-03 7.7
Відділ освіти Врадіївської РДА Риба, рибне філе та інше мясо риби морожене (риба без голів хек, філе пілінгасіуса) 33 кілограми 2018-07-03 2.6
Відділ освіти Врадіївської РДА Мясопродукти (ковбаси, сосіськи, серделі) 40 кілограми 2018-06-26 3.6
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Плоди фруктів повинні бути непошкоджені, доброякісні, чисті,без будь-якого сторонього запаху і смаку. Без ГМО, відповідають вимогам діючим сан.зак. України ДСТУ, ГОСТ. Фасування яке відповідає характеру та захищає від пошкодження при транспортуванні. Капуста качанна пізньостиглих сортів. Головки свіжі, щільні, цілі, без гнилі та сухого листя, чисті, цілком сформовані, непророслі, без пошкоджень с/г шкідниками. Вага капусти не менше 2 кг. Розфасована в сітки 25-30 кг. Урожай 2017 року Коренеплоди моркви повинні бути свіжі, цілі, здорові, чисті, не зів'ялі, не тріснуті, не пошкоджені шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типових для даного сорту форми і забарвлення, з довжиною бадилля не більше 1 см або без бадилля, але без ознак загнивання у ділянці входження бадилля у коренеплід. Запах і смак властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Вага морквини не менше 200 грам. Урожай 2017 року. Коренеплоди буряка повинні бути чисті, свіжі, без цвілі, не в’ялі, не тріснуті, не мати зайвої зовнішньої вологості, без пошкоджень с/г шкідниками та механічних пошкоджень, вагою не менше 200-300 грамів, не мати зайвої зовнішньої вологи, мати хорошу лежкість. Розфасована в сітки по 15 – 20 кг. Урожай 2017 року Цибулини, визрілі, цілі, сухі, з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою від 2 до 5 см включно, не пошкоджені с/г шкідниками і хворобами, без механічних пошкоджень і сортової домішки, без стрілок, добре закритими лусками, без сухих корінців, непорослі. Вагою не менше 100-150 грамів. Розфасована в сітки по 15-20 кг. Урожай 2017 року. 2018-05-07 60.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" М'ясо свіжоморожене повинно бути охолоджене, без запаху зіпсованості, без сторонніх присмаків та запахів, світло-червоного кольору, без зовнішніх кровоносних сосудів, лімфатичних вузлів, без намерзання льоду. 2018-04-16 63.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Какао-порошок повинен бути від світло-коричневого до темно-коричневого кольору, тускло сірий відтінок не допускається. Фасоване в пачки вагою100 грам. Кавовий напій «Галка» або еквівалент – фасований в пачки, вагою 100-200 грам. Чай чорний листовий- чай вищого гатунку, ваговий , сипкий, чистий без сторонніх домішок та предметів, в упаковці фольга, папір. Фасоване в пачки вагою 100-200грам 2018-04-02 13.6
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Морожена риба повинна відповідати діючим ДСТУ 4378:2005, ТУ, ГОСТ, патрана без голів, сухої заморозки, без луски. Тушки риби повинні бути не менше 300 г. Поверхня риби повинна бути чистою та мати природне забарвлення, без зовнішніх пошкоджень – розрізів чи плям. Консистенція мороженої риби – тверда, після розморожування – щільна. Риба не повинна містити штучних барвників, ароматизаторів, консервантів. Фасовка – не більше 10 кг. 2018-04-02 70.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Цукор – цукровий пісок - має бути білого кольору, кристалічним, солодким, без сторонніх присмаків і запахів. Не липкий на дотик, не вогкий, вологість – менше 0,1%. Цукор сірого кольору не допускається. Маркування на пакуванні допускається лише фарбою, вільною від токсинів. Фасованим має бути в поліпропіленові мішки вагою по 50 кг. 2018-04-02 33.8
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Соки по якості і безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, продукти харчування повинні відповідати показникам якості. При цьому, якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ТУ.У та або іншим нормативним документам; придатний для дитячого харчування, виготовлений з високоякісної плодово-ягідної сировини, доброякісних стиглих, свіжих або збережених свіжими шляхом охолодження або іншими способами фруктів. Освітлений та з м’якоттю, фруктова частина повинна становити не менше 30%. Повинен бути з характерними для даного фрукту запахом та смаком 2018-03-19 55.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Картопля 2017 року урожаю повинна відповідати вимогам державного стандарту України. Добірна картопля повинна бути очищеною від землі сухим способом. Зовнішній вигляд: клубні цілі, чисті, здорові, сухі, непророслі, не зів’ялі, однорідні за формою та кольором, зрілі. Розмір бульб за найбільшим поперечним діаметром не менше 50 мм. Фасування в сітках до 25 кг. 2018-03-13 60.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" М'ясо свіжоморожене повинно бути охолоджене, без запаху зіпсованості, без сторонніх присмаків та запахів, світло-червоного кольору, без зовнішніх кровоносних сосудів, лімфатичних вузлів, без намерзання льоду. 2018-03-05 40.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Олія соняшникова рафінована, дезодорована, виморожена повинна бути прозора, без осадку, без стороннього присмаку, гіркоти та запаху. Товар постачається у пластикових пляшках 1 літр Пластикові пляшки повинні бути герметично закупорені ковпачками з полімерних матеріалів, без пошкоджень упаковки. Якість предмета закупівлі з відповідним маркуванням, повинна відповідати вимогам відповідних державних стандартів ДСТУ 4492:2005. Строк придатності товару повинен становити не менше 80 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника. Обов’язкове маркування на упаковці. Без ГМО. 2018-03-05 20.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Ковбаса напівкопчена в натуральній оболонці (типу салямі) повинна мати специфічний запах копчень та прянощів, приємний, трішки гострий та солонуватий смак.До складу повинно входити: м'ясо яловичини, свинини, шпик, букет спецій, мускатний горіх, часник та т.п.Умови зберігання напівкопчених ковбас при температурі від 0 та не вище 12 ºС, та відносній вологості повітря – 75-78 %. 2018-03-01 50.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Оброблені овочі ( квашені овочі) – повині бути свіжого посолу, натурального кольору та запаху, без гнилі. Плоди (суміш: яблука, груші, сливи) добре висушені, чисті. Не допускається наявність погано висушених або горілих плодів, цвілі, ознак спиртового бродіння, пошкоджень шкідниками, та самих шкідників, різних домішок. Колір – відповідає висушеним фруктам. Смак і запах – притаманний сушеним фруктам, без сторонніх присмаків і запахів Пакування – сухофрукти запаковані в нові поліпропіленові мішки, зашиті по горловині 2018-03-01 52.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Печиво повине бути свіжим, з характерним запахом свіжої випічки , без домішок 2018-03-01 34.0
Комунальне некомерційне підприємство " Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня" Кефір, сметана та йогурт 3 найменувань 2018-02-22 42.0
Комунальне некомерційне підприємство " Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня" Риба 1 найменувань 2018-02-22 80.4
Комунальне некомерційне підприємство " Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня" Яйця курячі 1 найменувань 2018-02-22 108.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Хліб-виготовлений з борошна пшеничного вищого ґатунку. Вага однієї одиниці хлібу – не менше 700 г. Батон Булки -виготовлені з борошна пшеничного вищого ґатунку. Вага однієї одиниці булочного виробу – не менше 100 г 2018-02-16 70.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Плоди фруктів повинні бути непошкоджені, доброякісні, чисті,без будь-якого сторонього запаху і смаку. Без ГМО, відповідають вимогам діючим сан.зак. України ДСТУ, ГОСТ. Фасування яке відповідає характеру та захищає від пошкодження при транспортуванні. Капуста качанна пізньостиглих сортів. Головки свіжі, щільні, цілі, без гнилі та сухого листя, чисті, цілком сформовані, непророслі, без пошкоджень с/г шкідниками. Вага капусти не менше 2 кг. Розфасована в сітки 25-30 кг. Урожай 2017 року Коренеплоди моркви повинні бути свіжі, цілі, здорові, чисті, не зів'ялі, не тріснуті, не пошкоджені шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типових для даного сорту форми і забарвлення, з довжиною бадилля не більше 1 см або без бадилля, але без ознак загнивання у ділянці входження бадилля у коренеплід. Запах і смак властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Вага морквини не менше 200 грам. Урожай 2017 року. Коренеплоди буряка повинні бути чисті, свіжі, без цвілі, не в’ялі, не тріснуті, не мати зайвої зовнішньої вологості, без пошкоджень с/г шкідниками та механічних пошкоджень, вагою не менше 200-300 грамів, не мати зайвої зовнішньої вологи, мати хорошу лежкість. Розфасована в сітки по 15 – 20 кг. Урожай 2017 року Цибулини, визрілі, цілі, сухі, з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою від 2 до 5 см включно, не пошкоджені с/г шкідниками і хворобами, без механічних пошкоджень і сортової домішки, без стрілок, добре закритими лусками, без сухих корінців, непорослі. Вагою не менше 100-150 грамів. Розфасована в сітки по 15-20 кг. Урожай 2017 року. 2018-02-12 60.0
Комунальне некомерційне підприємство " Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня" Цибуля 1 найменувань 2018-02-01 7.0
Комунальне некомерційне підприємство " Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня" Хліб пшеничний, хліб-пшенично-житній 2 найменувань 2018-02-01 127.6
Комунальне некомерційне підприємство " Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня" Вершкове масло 1 найменувань 2018-02-01 71.3
Комунальне некомерційне підприємство " Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня" Вершкове масло 594 кг 2018-02-01 71.3
Новопавлівська сільська рада Продукти харчування 20 штука 2018-02-01 0.7
Комунальне некомерційне підприємство " Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня" Крупа гречана, група манна, крупа рисова, крупа пшоняна, крупа вівсяна, горохова, крупа перлова 7 найменувань 2018-02-01 71.8
Відділ освіти Врадіївської РДА Продукти борошномельної крупяної промисловості (борошно пшеничне, пшенична крупа (арнаутка), гречка, пластівці вівсяні, перлова крупа, пшоно, рис) 1711 штуки 2018-01-31 30.8
Відділ освіти Врадіївської РДА Овочі, фрукти та горіхи (буряк, морква, виноград, цибуля, квасоля, горох, капуста, помідори та огірки свіжі, яблука, цитрусові) 1586 кілограми 2018-01-26 23.8
Відділ освіти Врадіївської РДА Мясопродукти (ковбаси, сосіськи, серделі) 88 кілограми 2018-01-26 36.7
Відділ освіти Врадіївської РДА Риба, рибне філе та інше мясо риби морожене (риба без голів, філе пілінгасіуса) 70 кілограми 2018-01-26 19.2
Відділ освіти Врадіївської РДА Мясо 630 кілограми 2018-01-26 82.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Ковбаса напівкопчена в натуральній оболонці (типу салямі) повинна мати специфічний запах копчень та прянощів, приємний, трішки гострий та солонуватий смак.До складу повинно входити: м'ясо яловичини, свинини, шпик, букет спецій, мускатний горіх, часник та т.п.Умови зберігання напівкопчених ковбас при температурі від 0 та не вище 12 ºС, та відносній вологості повітря – 75-78 %. 2018-01-22 7.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" оброблені овочі( квашені овочі) повині бути свіжого посолу, натурального кольору та запаху, без гнилі. 2018-01-22 14.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Капуста качанна пізньостиглих сортів. Головки свіжі, щільні, цілі, без гнилі та сухого листя, чисті, цілком сформовані, непророслі, без пошкоджень с/г шкідниками. Вага капусти не менше 2 кг. Розфасована в сітки 25-30 кг. Урожай 2017 року Морква -коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, не зів'ялі, не тріснуті, не пошкоджені шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типових для даного сорту форми і забарвлення, з довжиною бадилля не більше 1 см або без бадилля, але без ознак загнивання у ділянці входження бадилля у коренеплід. Запах і смак властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Вага морквини не менше 200 грам. Урожай 2017 року. Буряк -коренеплоди повинні бути чисті, свіжі, без цвілі, не в’ялі, не тріснуті, не мати зайвої зовнішньої вологості, без пошкоджень с/г шкідниками та механічних пошкоджень, вагою не менше 200-300 грамів, не мати зайвої зовнішньої вологи, мати хорошу лежкість. Розфасована в сітки по 15 – 20 кг.Урожай 2017 року Цибулини, визрілі, цілі, сухі, з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою від 2 до 5 см включно, не пошкоджені с/г шкідниками і хворобами, без механічних пошкоджень і сортової домішки, без стрілок, добре закритими лусками, без сухих корінців, непорослі. Вагою не менше 100-150 грамів. Розфасована в сітки по 15-20 кг. Урожай 2017 року. 2018-01-22 5.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Какао-порошок повинен бути від світло-коричневого до темно-коричневого кольору, тускло сірий відтінок не допускається. Фасоване в пачки вагою100 грам. Кавовий напій «Галка» або еквівалент – фасований в пачки, вагою 100-200 грам. Чай чорний листовий- чай вищого гатунку, ваговий , сипкий, чистий без сторонніх домішок та предметів, в упаковці фольга, папір. Фасоване в пачки вагою 100-200грам 2018-01-17 5.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Плоди (суміш: яблука, груші, сливи) добре висушені, чисті. Не допускається наявність погано висушених або горілих плодів, цвілі, ознак спиртового бродіння, пошкоджень шкідниками, та самих шкідників, різних домішок. Колір – відповідає висушеним фруктам. Смак і запах – притаманний сушеним фруктам, без сторонніх присмаків і запахів Пакування – сухофрукти запаковані в нові поліпропіленові мішки, зашиті по горловині 2018-01-17 3.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Морожена риба повинна відповідати діючим ДСТУ 4378:2005, ТУ, ГОСТ, патрана без голів, сухої заморозки, без луски. Тушки риби повинні бути не менше 300 г. Поверхня риби повинна бути чистою та мати природне забарвлення, без зовнішніх пошкоджень – розрізів чи плям. Консистенція мороженої риби – тверда, після розморожування – щільна. Риба не повинна містити штучних барвників, ароматизаторів, консервантів. Фасовка – не більше 10 кг. 2018-01-17 18.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Хліб білий, чорний -вищий ґатунок. Виготовлений з борошна пшеничного вищого ґатунку. Вага однієї одиниці хлібу – не менше 700 г. Батон Булки -виготовлені з борошна пшеничного вищого ґатунку. Вага однієї одиниці булочного виробу – не менше 100 г 2018-01-17 20.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Печінка-зовнішній вид і запах чистий без кров’яних згустків, лімфатичних вузлів, залишків жиру, патологічних змін та без сторонніх запахів. Заморожена цілком поштучно або блоками. Колір коричневий або червоно-коричневий. Не допускається печінка двічі заморожена 2018-01-17 6.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" М'ясо птиці свіжоморожене повинно бути охолоджене, без запаху зіпсованості, без сторонніх присмаків та запахів, світло-червоного кольору, без зовнішніх кровоносних сосудів, лімфатичних вузлів, без намерзання льоду. 2018-01-17 44.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" М'ясо свине свіжоморожене повинно бути охолоджене, без запаху зіпсованості, без сторонніх присмаків та запахів, світло-червоного кольору, без зовнішніх кровоносних сосудів, лімфатичних вузлів, без намерзання льоду. 2018-01-17 42.0
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" риба повина бути свіжої заморозки,без льоду, без запаху, ціла, упаковка не пошкоджена 2017-12-12 18.5
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" цукерки повині бути цілими,неушкодженими,свіжими, та відповідати смаковим костям 2017-12-12 44.4
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" свіжі, натурального кольору та запаху,відповідають своїм смаковим якостям, без гнилі 2017-12-12 30.4
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Свіжого посолу, натурального кольору та запаху, без гнилі. 2017-12-12 12.5
КП "ЛИСОГІРСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ ПЕРВОМАЙСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" батони з чистою поверхнею, без пошкоджень оболонки, наповненні фаршем, смак та запах приємний з ароматом спецій, копчення, без сторонього присмаку та запаху 2017-12-12 4.8
* У таблиці показані не більше ніж 100 останніх за часом угод
** Клікніть на заголовок стовбців, щоб сортувати по назвам, даті та кількості
Усі наведені дані - з офіційного сайту держзакупівель http://tender.me.gov.ua та системи Prozorro