ЛЯХ СЕРАФИМ АНТОНОВИЧ

ЄДРПОУ: 2355417730

  • 10.1мільйонів гривень
  • 430Угод
Хто заплатив цій установі? за що отримала кошти? Дата Сума, тис. грн
Державна установа "Криворізька виправна колонія (№80)" Буряк свіжий 2020-07-09 7.2
Комунальне некомерційне підприємство "Криворізький міський клінічний пологовий будинок №1" Криворізької міської ради кристалічний сипкий продукт,колір білий 2020-07-09 0.7
Комунальне некомерційне підприємство "Криворізька міська лікарня №14" Криворізької міської ради Кава, чай та супутня продукція: чай - 5кг 5.0 кілограми 2020-07-03 0.6
Комунальне некомерційне підприємство "Криворізька міська лікарня №14" Криворізької міської ради Риба, рибне філе та інше м'ясо риби морожені 10.0 кілограми 2020-07-03 0.6
Комунальне некомерційне підприємство "Криворізька міська лікарня №14" Криворізької міської ради Оброблені фрукти та овочі: зелений горошок 0,5 - 12бан. 12.0 Одиниця 2020-07-03 0.3
Комунальне некомерційне підприємство "Криворізька міська лікарня №14" Криворізької міської ради Фруктові та овочеві соки: сік томатний - 60пач.; сік фруктовий 72пач 132.0 пачок 2020-07-03 2.4
Комунальне некомерційне підприємство "Криворізька міська лікарня №14" Криворізької міської ради М'ясо: кури - 75кг, печінка куряча - 4кг. 79.0 кілограми 2020-07-03 4.1
Комунальне некомерційне підприємство "Криворізька міська лікарня №14" Криворізької міської ради Вершкове масло 2.0 кілограми 2020-07-03 0.2
Комунальне некомерційне підприємство "Криворізька міська лікарня №14" Криворізької міської ради Зернові культури та картопля 270.0 кілограми 2020-07-03 2.7
Комунальне некомерційне підприємство "Криворізька міська лікарня №14" Криворізької міської ради Продукція борошномельно-круп'яної промисловості: крупа вівсяна - 3кг, рис - 27кг. 54.0 кілограми 2020-07-03 1.1
Комунальне некомерційне підприємство "Криворізька міська лікарня №14" Криворізької міської ради Овочі, фрукти та горіхи: капуста свіжа- 120кг, буряк - 105кг, цибуля - 85кг, морква - 75кг. 385.0 кілограми 2020-07-03 2.6
Комунальна установа "Будинок милосердя "Затишок" КМР Огірок свіжий-350кг.; Кабачки-800кг.;Помідор свіжий-500кг.;Перець салатний-100кг.;Баклажан-300кг.; Кавун-300кг.; Диня-200кг.;Яблука-600кг.;Абрикос-100кг.; Слива-100кг. 2020-07-02 49.1
Комунальне підприємство "Криворізький протитуберкульозний диспансер" Дніпропетровської обласної ради" Сухофрукти, суміш пошинкована яблуко, груша, слива в співвідношенні 1:1:1. Відповідно до ДСТУ 2435, ГОСТ 6882, ГОСТ 28501, ГОСТ 28502 Не копчена. Без ГМО. Суміш має бути чиста, без сторонніх домішок та сміття. Пакування сухофрукти здійснюється в тару з матеріалів, які повинні зберігати її властивості при температурі не вище 35 С і відносній вологості не більше 95 % та захищати від сонячних променів. 2020-06-25 8.5
Комунальне підприємство "Криворізький протитуберкульозний диспансер" Дніпропетровської обласної ради" Цибуля ріпчаста свіжа ДСТУ3234-95 Цибулини кожного товарного сорту повинні бути визрілими, здоровими, розвинутими, цілими, чистими, без стороннього запаху і смаку, сухими, вирощеними за рекомендованими технологіями залежно від їх призначення. Цей стандарт поширюється на свіжу ріпчасту цибулю, яка заготовлюється і постачається для реалізації у свіжому вигляді Класифікація Характеристика Сорт Вищий Допуски Допускається не більше як 5 % цибулі, яка відноситься за якістю до першого сорту, не більше як 10 % цибулин за розмірами, встановленими для першого сорту. Якщо в партії вищого сорту міститься більше як 10 % цибулин першого сорту, всю партію переводять в перший сорт. Зовнішній вигляд Овочі врожаю 2020 року, ранніх сортів дозрівання. Відбірні цибулини, визрілі, цілі, свіжі, сухі, за формою і забарвленням властиві ботанічному сорту, з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою від 2 до 5 см включно, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками і хворобами, без механічних пошкоджень і сортової домішки, без стрілок, добре закритими лусками, без сухих корінців, непророслі. Розмір Розмір цибулин за найбільшим поперечним діаметром мм, не менше: - для овальних форм - для решти форм - 70мм - 70мм Морква свіжа столова. ДСТУ 7035:2009, ДСТУ 286-91 Наименование показателя Характеристика и норма Сорт Вищій Зовнішній вигляд Овочі врожаю 2020 року, ранніх сортів дозрівання. Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 1,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Допустимі коренеплоди з надламаними корінцями. Допустимі коренеплоди з відхилами за формою, але не потворні Допустимі коренеплоди із зарубцьованими тріщинами (біля головки коренеплоду), які не спотворюють його форму Смак і запах Властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Розмір коренеплоду за найбільшим поперечним діаметром, см; Довжина, см 3 – 6 см 15 - 20 см Вміст коренеплодів з тріщинами, що зарубцювалися, з порізами головок, легким в’яненням у сукупності, не більше ніж: не більше 4 % від маси, Вміст коренеплодів зів'ялих, зморщених, гнилих, запарених, підморожених, тріснутих, з відкритою серцевиною не допускается Наявність землі на коренеплодах, %, відносно маси, не більше ніж 1 % Буряк свіжий столовий ДСТУ 7033:2009 Назва показника Характеристика та норми для товарного сорту Сорт Вищій Зовнішній вигляд Овочі врожаю 2020 року, ранніх сортів дозрівання.Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Допустимі коренеплоди з надламаними корінцями. Допустимі коренеплоди з відхилами за формою, але не потворні Допустимі коренеплоди із зарубцьованими тріщинами (біля головки коренеплоду), які не спотворюють його форму Смак і запах Властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Внутрішня будова М’якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від особливостей ботанічного сорту. Розмір коренеплоду за найбільшим поперечним діаметром, см 8,0 – 10,0 Розмір коренеплоду за довжиною, для видовжених форм, см 10,0 – 12,0 Вміст коренеплодів, %, відносно маси, не більше ніж: - з відхилами від встановлених розмірів за діаметром не більше ніж на 1,0 см, 3 см - з механічними пошкодженнями на глибину не більше ніж 0,3 см, тріщинами, що зарубцювалися, з порізами головок, легким в’яненням у сукупності 3,0 см Наявність землі на коренеплодах, %, відносно маси, не більше ніж 1,0 % Вміст токсичних елементів, пестицидів і нітратів в овочах не повинно перевищувати допустимі рівні, встановлені медико-біологічними вимогами і санітарними нормами якості продовольчої сировини і харчових продуктів. 2020-06-24 13.5
Комунальне підприємство "Криворізька міська лікарня №1" Криворізької міської ради плоди цілі,здорові, непотворні, без механічних пошкоджень, з плодоніжкою (вона може бути злегка пошкодженою), чисті, свіжі, тверді без порожнин, тріщин, відповідного ступеня стиглості, але без перестиглого насіння , типової для ботанічного сорту форми і забарвлення. З нормальною вологістю поверхні без стороннього запаху і присмаку. Не допускається продукція з ознаками гниття і псування, із слідами пошкоджень комахами-шкідниками. Тара (картонні харчові коробки, пластмасові харчові ящики, поліетиленові харчові пакети та т. ін.), міцна, чиста, суха, не заражена сільськогосподарськими шкідниками та не має стороннього запаху. Наявність сертифікатів якості продукції на кожну партію. Кабачки свіжі відповідають вимогам ДСТУ 318-91 2020-06-18 0.7
Державна установа "Криворізька виправна колонія (№80)" Чай чорний 2020-06-18 10.8
Комунальне підприємство "Криворізька міська лікарня №1" Криворізької міської ради яйця курячі 1500.0 штуки 2020-05-25 2.4
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КРИВОРІЗЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ №3" КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ Сухофрукти 100.0 кг Томатна паста 20.0 кг 2020-05-19 4.4
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КРИВОРІЗЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ №3" КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ Фруктові та овочеві соки 120.0 л 2020-05-19 3.1
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КРИВОРІЗЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ №3" КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ Цибуля 600.0 кг Морква 600.0 кг Капуста 550.0 кг Буряк 550.0 кг Горох 250.0 кг 2020-05-19 18.9
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КРИВОРІЗЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ №3" КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ Риба сіже морожена без голови (Хек, Мінтай) 100.0 кг 2020-05-19 8.3
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КРИВОРІЗЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ №3" КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ Картопля 3500.0 кг 2020-05-19 44.2
КП "Криворізький ОД" ДОР" 03222111-4 Банани 2020-05-19 7.0
КП "Криворізький ОД" ДОР" Чай чорний байховий 1гат. 2020-04-28 9.5
КП "Криворізький ОД" ДОР" Яйця курячі 2020-04-28 42.9
КП "Криворізький ОД" ДОР" Сік фруктовий з мякоттю фас. 2020-04-28 27.6
Комунальне підприємство "Криворізька міська лікарня №1" Криворізької міської ради Клас: Харчові столові; Колір: Білі; Шкарлупа: Чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів крові чи посліду. Дозволено поодинокі цятки, плями або смуги від транспортерної стрічки площею не більше ніж 1/8 поверхні (Столові); Запах вмісту яйця: Природний, без стороннього затхлого чи гнилісного запаху; Супровідна документація: Документи що підтверджують якість та безпечність продукції; Додаткові вимоги: Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", вказаному ДСТУ. 2020-04-22 0.2
Комунальне підприємство "Криворізька міська лікарня №1" Криворізької міської ради Товар повинен відповідати ДСТУ 4623-2006 . Сировина: цукровий буряк Колір білий (очищений) Форма випуску цукровий пісок фасований Розчинність Повна, розчин прозорий Інші вимоги та застереження Цукор сірого кольору не допускається • Не вогкий • Не липкий на дотик • Фасування (тара) має бути однорідне • Маса нетто упаковок кожної відвантажується окремої партії цукру повинна бути однаковою • Маркування на пакуванні допускається лише фарбою, вільною від токсинів Смак і запах: Солодкий, без сторонніх присмаків і запахів. 2020-04-22 2.0
Комунальне підприємство "Криворізька міська лікарня №1" Криворізької міської ради Клас: Харчові столові; Колір: Білі; Шкарлупа: Чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів крові чи посліду. Дозволено поодинокі цятки, плями або смуги від транспортерної стрічки площею не більше ніж 1/8 поверхні (Столові); Запах вмісту яйця: Природний, без стороннього затхлого чи гнилісного запаху; Супровідна документація: Документи що підтверджують якість та безпечність продукції; Додаткові вимоги: Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", вказаному ДСТУ. 2020-04-22 0.2
Комунальне підприємство "Криворізька міська лікарня №1" Криворізької міської ради Огірки консервовані 3л/1,650кг До їх складу повинно входити огірки свіжі, зелень пряних рослин, сіль кухонна, цукор, лимонна кислота, спеції, часник. Огірки цілі, з хорошим смаком, щільною консистенцією, не огрубілою шкіркою. Без плодоніжок і залишків квіток, чисті, не зморщені, не м’яті, без механічних та інших пошкоджень. Дозволяється наявність одиничних огірків зморщених або неправильної форми в одиниці розфасовки. Дозволяється одиничні екземпляри нерівномірних по розміру огірків для забезпечення маси нетто. Смак та запах – смак слабо кислий, помірно солоний, запах приємний з ароматом прянощів, без сторонніх присмаку та запаху. Колір – огірки оливково-зелені або оливкові без плям і опіків. Дозволяється одиничні огірки неоднорідного та менш інтенсивного окрасу з природною плямистістю. Консистенція – огірки міцні, пружні, без пустот, з щільною хрусткою м’якоттю, з недорозвиненим насінням. Дозволяються огірки менш міцні та пружні або з незначними пустотами. Якість заливки – заливка практично прозора з жовтуватим відтінком, з частками прянощів. Дозволяється злегка помутніла заливка. Фасовка 3л/1,650кг +/-3% Томатна паста 1/0,530 кг Фасовка с/б 0,530 л +/- 3 % Повинна бути виготовлена зі стиглих томатів шляхом їх розроблення, підігріву, протирання та уварювання з сіллю або без неї до визначеного змісту сухих речовин. Зовнішній вигляд та консистенція – однорідна концентрована маса, мажуча консистенція, без темних включень, залишків шкірки, насіння та інших грубих частинок плодів. Колір – червоний, яскраво виражений, рівномірний по всій масі. Смак та запах – властиві концентрованої томатної масі, без гіркоти, пригару та інших сторонніх присмаку та запаху. Термін придатності 2-3 роки. Сухофрукти Набір з сухофруктів включає в себе - яблуко, сливу, грушу Врожай, рік 2019, смак -не копчена, без стороннього смаку і запаху Зовнішній вигляд -суха, без зайвих домішок, цвілі та ушкоджень шкідниками,свіжа на вигляд, з чистою поверхнею, без слідів плісняви, загнивання, запарювання. Упаковка поліпропіленові мішки з етикеткою, вагові, без механічних пошкоджень. Термін придатності -не менше 9 місяців на момент поставки товару. Маркування:на кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація :назва харчового продукту,назва та адреса підприємства – виробника , вага нетто, склад , дата виготовлення , термін придатності та умови зберігання , дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. 2020-04-22 3.5
Комунальне підприємство "Криворізька міська лікарня №1" Криворізької міської ради Чай чорний, фасований, крупно листовий та середньо листовий. Смак та аромат - достатньо ніжний аромат, середньої терпкості смак. Настій - яскравий, прозорий, достатньо насичений. Колір розвареного листа - коричнево-червоного кольору, однорідний. Розфасовка 500 грам 2020-04-22 1.3
Комунальне некомерційне підприємство "Криворізький міський клінічний пологовий будинок №1" Криворізької міської ради Продукти харчування 3825.0 кг. 2020-04-16 58.5
Криворізька міська лікарня №7 КМР Крупа гречана 100.0 кг. 2020-04-14 4.9
Криворізька міська лікарня №7 КМР Печінка куряча 80.0 кг. Птиця тушки 400.0 кг. 2020-04-14 22.6
Криворізька міська лікарня №7 КМР Картопля 6000.0 кг. Горох сушений 300.0 кг. 2020-04-14 75.0
Криворізька міська лікарня №7 КМР Печінка яловича 50.0 кг. Птиця тушки 50.0 кг. 2020-04-13 34.0
Криворізька міська лікарня №7 КМР Олія соняшникова рафінована 750.0 л. 2020-04-13 23.6
Криворізька міська лікарня №7 КМР Печінка яловича 80.0 кг. Птиця тушки 600.0 кг. 2020-04-13 34.0
Криворізька міська лікарня №7 КМР Крупа пшенична 400.0 кг. Крупа ячнева 400.0 кг. Крупа перлова 400.0 кг. Крупа гречана 400.0 кг. Рис шліфований 400.0 кг. Вівсяна крупа 200.0 кг. 2020-04-13 34.9
Комунальне підприємство "Криворізький протитуберкульозний диспансер" Дніпропетровської обласної ради" Яйце куряче столове 1 ґатунку 9143.0 штуки 2020-03-30 14.4
Криворізька міська дитяча лікарня №4 Овочі, фрукти та горіхи (картопля, капуста, цибуля, морква, буряк) 230.0 кг. 2020-03-23 1.8
Криворізький професійний ліцей Олія соняшникова 300.0 л. 2020-03-11 7.5
Криворізький професійний ліцей Солодке печиво 50.0 кг. 2020-03-10 1.5
Криворізький професійний ліцей Чай 10.0 кг. 2020-03-10 1.3
Криворізький професійний ліцей Вафлі 50.0 кг. 2020-03-10 2.7
Комунальне підприємство "Криворізький протитуберкульозний диспансер" Дніпропетровської обласної ради" Цибуля ріпчаста свіжа 333.0 кілограми Морква свіжа столова 503.0 кілограми Буряк свіжий столовий 490.0 кілограми Капуста білокачанна свіжа 2600.0 кілограми 2020-03-05 2.4
Комунальне підприємство "Криворізький протитуберкульозний диспансер" Дніпропетровської обласної ради" Цибуля ріпчаста свіжа 333.0 кілограми Морква свіжа столова 503.0 кілограми Буряк свіжий столовий 490.0 кілограми Капуста білокачанна свіжа 2600.0 кілограми 2020-03-05 2.4
Комунальне підприємство "Криворізький протитуберкульозний диспансер" Дніпропетровської обласної ради" Цибуля ріпчаста свіжа 333.0 кілограми Морква свіжа столова 503.0 кілограми Буряк свіжий столовий 490.0 кілограми Капуста білокачанна свіжа 2600.0 кілограми 2020-03-05 1.9
Комунальне підприємство "Криворізький протитуберкульозний диспансер" Дніпропетровської обласної ради" Цибуля ріпчаста свіжа 333.0 кілограми Морква свіжа столова 503.0 кілограми Буряк свіжий столовий 490.0 кілограми Капуста білокачанна свіжа 2600.0 кілограми 2020-03-05 10.1
Комунальна установа "Будинок милосердя "Затишок" КМР Картопля -12060 кг. Горох -230кг. 2020-03-04 101.1
Комунальне підприємство "Криворізький протитуберкульозний диспансер" Дніпропетровської обласної ради" Картопля 4180.0 кілограми 2020-03-04 41.8
КП "Криворізький ОД" ДОР" Кури бройлери патрані глибокої заморозки, 1 ґатунку 2020-03-03 26.1
Криворізький проф. транспортно-металургійний ліцей Ковбасні вироби 130.0 кг. 2020-02-24 8.1
Криворізький проф. транспортно-металургійний ліцей Стегно охолоджене 970.0 кг. 2020-02-24 41.0
Криворізький проф. транспортно-металургійний ліцей Картопля 2200.0 кг. 2020-02-24 21.6
Криворізький проф. транспортно-металургійний ліцей Вафлі 250.0 кг. Печиво 230.0 кг. Сухарі панірувальні 100.0 кг. 2020-02-24 12.8
Криворізький проф. транспортно-металургійний ліцей Вафлі 250.0 кг. Печиво 230.0 кг. Сухарі панірувальні 100.0 кг. 2020-02-24 2.0
Криворізький проф. транспортно-металургійний ліцей Рафінована олія 180.0 л. 2020-02-24 4.4
Криворізький проф. транспортно-металургійний ліцей Вафлі 250.0 кг. Печиво 230.0 кг. Сухарі панірувальні 100.0 кг. 2020-02-24 7.4
ДЕРЖАВНИЙ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "КРИВОРІЗЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ РОБІТНИЧИХ КАДРІВ ТОРГІВЛІ ТА РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ" Картопля та сушені овочі 1277.0 кілограми Горох сушений 100.0 кілограми 2020-02-21 10.0
Комунальна установа "Будинок милосердя "Затишок" КМР Буряк столовий -2042кг. Капуста білокачанна-3413кг. Морква столова-1656кг. Цибуля ріпчаста-1656 2020-02-20 59.2
Криворізька міська лікарня №7 КМР Олія соняшникова рафінована 180.0 л. 2020-02-20 6.0
Криворізька міська лікарня №7 КМР Картопля,горох сушений 1540.0 кг. 2020-02-20 18.4
Криворізька міська лікарня №7 КМР Печінка яловича,птиця тушки 105.0 кг. 2020-02-19 5.8
Комунальна установа "Будинок милосердя "Затишок" КМР Молочні продукти різні 2049.6 л. 2020-02-14 45.0
Комунальна установа "Будинок милосердя "Затишок" КМР Оброблені фрукти та овочі 2369.0 кг. 2020-02-14 65.7
Комунальна установа "Будинок милосердя "Затишок" КМР Цукерка карамель-176 Цукерка шоколадна-176 Какао-порошок-20 Цукерка діабетична-108 2020-02-14 43.1
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КРИВОРІЗЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ №3" КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ Риба с/м без голови (Хек, Мінтай) 200.0 кг 2020-02-10 15.0
КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КРИВОРІЗЬКИЙ ДИТЯЧИЙ ФТИЗІООРТОПЕДИЧНИЙ РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР" ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" овочі 870.0 кілограми 2020-02-05 4.6
Криворізька міська дитяча лікарня №4 Овочі, фрукти та горіхи (картопля. капуста. морква, буряк, цибуля) 7010.0 кг. 2020-02-03 70.5
Криворізька міська дитяча лікарня №4 М’ясопродукти (тушки курині заморожені) 1015.0 кг. 2020-02-03 57.1
ДЕРЖАВНИЙ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "КРИВОРІЗЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ РОБІТНИЧИХ КАДРІВ ТОРГІВЛІ ТА РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ" Риба заморожена морська 236.0 кілограм 2020-02-03 14.0
ДЕРЖАВНИЙ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "КРИВОРІЗЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ РОБІТНИЧИХ КАДРІВ ТОРГІВЛІ ТА РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ" Яйця 3890.0 штука 2020-02-03 7.4
ДЕРЖАВНИЙ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "КРИВОРІЗЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ РОБІТНИЧИХ КАДРІВ ТОРГІВЛІ ТА РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ" Сердельки 210.0 кілограм Ковбаса варена 270.0 кілограм Ковбаса напівкопчена 120.0 кілограм 2020-02-03 42.0
ДЕРЖАВНИЙ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "КРИВОРІЗЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ РОБІТНИЧИХ КАДРІВ ТОРГІВЛІ ТА РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ" Кисіль 68.5 кілограм 2020-02-03 2.6
ДЕРЖАВНИЙ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "КРИВОРІЗЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ РОБІТНИЧИХ КАДРІВ ТОРГІВЛІ ТА РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ" огірки консервовані (без оцту) 180.0 кілограм ікра кабачкова 60.0 кілограм томатна паста 120.0 кілограм повидло вагове 60.0 кілограм 2020-02-03 11.8
ДЕРЖАВНИЙ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "КРИВОРІЗЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ РОБІТНИЧИХ КАДРІВ ТОРГІВЛІ ТА РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ" Кавовий напій розчинний на основі злакових 23.0 кілограм Чай чорний дрібнолистковий вищого гатунку 11.0 кілограм 2020-02-03 3.5
Криворізький навчально-виробничий центр Кава, чай та супутня продукція 23.0 кг. 2020-01-29 2.3
Криворізький навчально-виробничий центр Оброблені фрукти та овочі 750.0 кг. 2020-01-29 16.0
Криворізький навчально-виробничий центр Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені 100.0 кг. 2020-01-29 5.7
Криворізький навчально-виробничий центр Рафіновані олії та жири 400.0 шт. 2020-01-29 10.0
Криворізький навчально-виробничий центр Продукція борошно мельно-круп’яної промисловості. 480.0 кг. 2020-01-29 5.5
Криворізький професійний гірничо - металургійний ліцей капуста качанна,буряк,морква,цибуля,картопля 3165.0 кг 2020-01-29 25.0
Криворізький професійний гірничо - металургійний ліцей яйця 1750.0 шт 2020-01-29 3.1
Криворізький професійний гірничо - металургійний ліцей томатна паста,огірки консервовані 147.0 кг 2020-01-29 3.7
Криворізький професійний гірничо - металургійний ліцей морожена риба хек 205.0 кг 2020-01-29 13.8
Криворізький професійний гірничо - металургійний ліцей твердий сир 95.0 кг 2020-01-29 11.4
Криворізький професійний гірничо - металургійний ліцей гречка,перловка,арнаутка,пшоно 323.0 кг 2020-01-29 6.0
Криворізький професійний гірничо - металургійний ліцей молоко згущене,сметана 186.0 кг 2020-01-29 9.8
Криворізький професійний гірничо - металургійний ліцей рис оброблений 150.0 кг 2020-01-29 2.7
Криворізький професійний гірничо - металургійний ліцей печиво,вафлі, сухарі паніровочні 229.0 кг 2020-01-29 10.3
Криворізький навчально-виробничий центр М’ясо 520.0 кг. 2020-01-27 30.9
Комунальна установа "Будинок милосердя "Затишок" КМР Яловичина м`якоть-1171кг. Яловичина на кості-585кг. Печінка яловича-439кг. Кури-бройлери-878кг. 2020-01-27 255.9
КП "Криворізький ОД" ДОР" Сир твердий сичужний, жирність не менше 50 % 2020-01-27 3.8
КП "Криворізький ОД" ДОР" чай чорний 2020-01-27 3.5
КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КРИВОРІЗЬКИЙ ДИТЯЧИЙ ФТИЗІООРТОПЕДИЧНИЙ РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР" ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" Тушки курячі охолоджені 532.0 кілограм 2020-01-27 27.2
КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КРИВОРІЗЬКИЙ ДИТЯЧИЙ ФТИЗІООРТОПЕДИЧНИЙ РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР" ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" М'ясо (вірізка яловича свіжа,охолоджена та яловича печінка) 170.0 кілограм 2020-01-27 16.8
КП "Криворізький ОД" ДОР" Цукор 2020-01-27 6.2
КП "Криворізький ОД" ДОР" Горох, картопля 2020-01-27 31.3
КП "Криворізький ОД" ДОР" Овочі 2020-01-27 28.7
* У таблиці показані не більше ніж 100 останніх за часом угод
** Клікніть на заголовок стовбців, щоб сортувати по назвам, даті та кількості
Усі наведені дані - з офіційного сайту держзакупівель http://tender.me.gov.ua та системи Prozorro

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка.