ТОВ Золотий коровай

ЄДРПОУ: 38373620

  • 35.1мільйонів гривень
  • 307Угод
Хто заплатив цій установі? за що отримала кошти? Дата Сума, тис. грн
КУ "Любарський психоневрологічний інтернат" Житомирської обласної ради Хліб житній. 4480.0 кг 2020-06-25 40.3
Відділ освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби 15801.0 кілограми 2020-05-27 358.7
КП ""Парк" Житомирської міської ради" Хлібопродукти (батон, хліб чорний, хліб білий) 5470.0 кілограми 2020-05-25 62.8
ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 3047 НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ Паска 0,4 кг 15.0 шт 2020-04-17 0.5
Комунальне некомерційне підприємство "Центральна районна лікарня" Пулинської районної ради Хліб фермерській подовий 0,800/286,4кг 358.0 штуки Хліб обідній подовий 0,700/336кг 480.0 штуки 2020-04-15 10.0
Білоцерківський психоневрологічний інтернат Кекс "Великодній"0,2гр-230шт, кекс "Преміум"0,3гр-60шт 290.0 штуки 2020-04-15 7.9
Ходорківський психоневрологічний інтернат Хліб з пшеничного борошна в/г. - 20000кг.,хліб житній - 20500кг. 40500.0 кг 2020-04-15 465.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 46 згідно договору 2020-04-02 67.9
КУ "Тетерівський дитячий будинок-інтернат" Хліб житній 3973.0 кілограми Хліб пшеничний 4971.0 кілограми 2020-04-01 52.8
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 має відповідати наступним споживчим властивостям: за зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією продукти харчування повинні відповідати наступній характеристиці: вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з борошна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м’якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста 2020-03-19 83.0
Білоцерківський психоневрологічний інтернат Хліб пшеничний в/г-16825 кг; хліб житній-7700 кг; батон-6000 кг 30525.0 кілограми 2020-03-10 235.3
КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ДИТЯЧА ЛІКАРНЯ ІМЕНІ В.Й. БАШЕКА" ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ хлібобулочні вироби свіжовипечені 3.0 найменувань 2020-03-06 99.7
КУ "Любарський психоневрологічний інтернат" Житомирської обласної ради ДК 021-2015 - 15810000-9 - Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Хліб житній) 4325.0 кг 2020-03-04 27.2
Комунальне некомерційне підприємство "Обласний медичний центр психічного здоров'я" Житомирської обласної ради Хліб (хліб житньо - пшеничний, хліб пшеничний з борошна вищого ґатунку), код класифікатора - 15811100-7 2020-03-03 217.1
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "РАДОМИШЛЬСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ" ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ Хліб житній "Український" 21637.2 кілограми Батон 14396.0 кілограми Булка здобна 7215.4 кілограми Кекс "Великодній" 21.4 кілограми 2020-02-26 392.4
Комунальне некомерційне підприємство "Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського" Житомирської обласної ради Хліб 2.0 найменувань 2020-02-21 320.8
КНП "Центральна районна лікарня"Житомирської райради Хлібопродукти 2020-02-21 101.8
Сквирський психоневрологічний інтернат Вимоги щодо товару визначаються в тендерній документації 2020-02-14 630.7
Управління освіти і науки виконавчого комітету Бердичівської міської ради 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (хліб) 79000.0 кілограм 2020-02-10 1 039.0
КУ "Білоцерківський дитячий будинок - інтернат" Хлібопродукти , свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби ( хліб житній , хліб пшеничний ) 2020-02-09 150.6
Комунальне некомерційне підприємство "Центральна районна лікарня" Пулинської районної ради Хліб обідній 15.0 штуки Хліб фермерський под. 15.0 штуки 2020-02-06 2.2
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "НОВОБОРІВСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ" ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ код ДК 021:2015- 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (хліб пшеничний, хліб житній) 2020-02-05 172.6
ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 3047 НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ Хлібопродукти 12531.0 кг 2020-02-03 139.3
КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЛІКАРНЯ №1" ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ Хліб пшеничний першого ґатунку 14200.0 кілограми Хліб житньо-пшеничний 11200.0 кілограми 2020-01-31 228.6
Комунальне некомерційне підприємство "Госпіталь ветеранів війни" Житомирської обласної ради Хліб пшеничний з борошна І гатунку. 1650.0 кілограм Виріб булочний (Батон) 3000.0 кілограм Хліб житньо-пшеничний 3000.0 кілограм 2020-01-30 45.9
Комунальне некомерційне підприємство "Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня" Житомирської обласної ради Хліб пшеничний 10961.4 кг Хліб житній 9526.4 кг 2020-01-29 118.5
Комунальне некомерційне підприємство «Житомирський обласний онкологічний диспансер» Житомирської обласної ради Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Хліб пшеничний та житньо-пшеничний) 2020-01-28 45.9
КСРУ Житомирське вище професійне училище-інтернат, Житомирської ОДА Хліб в асортименті 9000.0 кг 2020-01-27 45.2
Житомирський дошкільний навчальний заклад №10 згідно договору 2020-01-24 81.8
НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ (НОВОГУЙВИНСЬКА С/РАДА) Хлібопродукти,свіжовипечені,хлібобулочні та кондитерські вироби (Хліб) 13887.0 штуки 2020-01-23 181.4
Комунальне некомерційне підприємство "Обласний медичний спеціалізований центр" Житомирської обласної ради Хліб 2786.0 кілограми 2020-01-22 43.4
ВИСОКОПІЧСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ Продукти харчування тваринного походження 3300.0 штуки 2020-01-21 50.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад №26 Хліб із суміші пшеничного борошна першого гатунку та житнього борошна 3410.0 шт Батон пшеничний в/г 10000.0 шт 2020-01-20 140.6
Житомирський навчально-виховний комплекс №11 за зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією продукту харчування повинні відповідати наступній характеристиці: вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з борошна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м’якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста. Кожний з виробів повинен бути запакований в полімерні, плівкові матеріали, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я для контакту з харчовими продуктами. 2020-01-20 118.3
Комунальне некомерційне підприємство "Центральна районна лікарня" Пулинської районної ради Хліб обідній подовий 0,700/1379кг 1970.0 штуки Хліб фермерський подовий 0,800/1760кг 2200.0 штуки 2020-01-20 49.9
ВІДДІЛ ОСВІТИ ПУЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ хліб та хлібобулочні вироби 8960.0 кілограми 2020-01-20 192.0
Тетерівська сільська рада Житомирського району Житомирської області Батон Житомир 0,450 наріз. у пакеті. 1000.0 штуки Хліб обідній под. 0,700 5782.0 штуки Хліб селянський под. 0,800 700.0 штуки 2020-01-20 100.0
ЧЕРНЯХІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА хліб житній 1800.0 шт хліб пшеничний 3750.0 шт батони 390.0 шт 2020-01-17 110.0
Комунальний заклад "Березівський навчально-реабілітаційний центр" Житомирської обласної ради хліб пш. 1с. под.-0,700-2600,0кг., хліб житній-0,800-2600,0кг. батон пш. в/гг.-1050,0кг 6250.0 кг 2020-01-17 32.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 57 За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією продукти харчування повинні відповідати наступній характеристиці : вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з борошна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м’якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста 2020-01-17 51.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 66 за зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією продукти харчування повинні відповідати наступній характеристиці : вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з борошна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м’якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста. Кожний з виробів повинен бути запакований в полімерні, плівкові матеріали, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами. 2020-01-16 120.6
Пуща-Водицький психоневрологічний інтернат Хліб, хлібопродукти згідно оголошення. Адресна доставка протягом 2020 року щодня. 2020-01-16 837.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 73 хлібобулочні вироби 3155.0 кг 2020-01-16 62.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 15 за зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією продукти харчування повинні відповідати наступній характеристиці : вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з борошна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м’якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста. Кожний з виробів повинен бути запакований в полімерні, плівкові матеріали, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами 2020-01-16 81.0
Житомирський центр розвитку дитини № 55 хлібобулочні вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з борошна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м’якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста та відповідати показникам безпеки на даний вид продукту. 2020-01-16 104.6
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 має відповідати наступним споживчим властивостям: за зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією продукти харчування повинні відповідати наступній характеристиці: вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з борошна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м’якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста. 2020-01-16 83.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 70 за зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією продукти харчування повинні відповідати наступній характеристиці : вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з борошна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м’якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста. Кожний з виробів повинен бути запакований в полімерні, плівкові матеріали, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами 2020-01-16 75.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 30 За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією продукти харчування повинні відповідати наступній характеристиці: вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з борошна відповідного гатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м’якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста. 2020-01-16 84.8
Управління освіти, молоді, спорту та національно-патріотичного виховання виконавчого комітету Малинської міської ради Обідній 0.7 кг 10163.0 шт. Батон 0.45 кг 9538.0 шт. 2020-01-16 195.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 43 за зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією продукти харчування повинні відповідати наступній характеристиці : вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з борошна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м’якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста. Кожний з виробів повинен бути запакований в полімерні, плівкові матеріали, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами. 2020-01-15 82.5
Державна установа "Територіальне медичне об'єднання Міністерства внутрішніх справ України по Житомирській області" Хлібопродукти 14600.0 штука 2020-01-15 178.2
Житомирський навчально-виховний комплекс № 34 "Гармонія" має відповідати наступним споживчим властивостям: за зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією продукти харчування повинні відповідати наступній характеристиці : вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з борошна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м’якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста. Кожний з виробів повинен бути запакований в полімерні, плівкові матеріали, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами. 2020-01-15 79.6
Житомирський дошкільний навчальний заклад №40 згідно договору 2020-01-15 101.2
КЗ "Денишівський навчально-реабілітаційний центр" Детальний опис предмета закупівлі зазначається в технічних умовах (оголошенні) 2020-01-15 24.8
Житомирський центр розвитку дитини №53 "АБВГДЕЙКА" Хліб житній 2140.0 кг Батон в/г 3000.0 кг 2020-01-15 90.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад №52 згідно договору 2020-01-15 110.8
Житомирський центр розвитку дитини №5 згідно договору 2020-01-15 94.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад №21 згідно договору 2020-01-15 80.0
Житомирський центр розвитку дитини № 68 має відповідати заявленій вазі/кількості; - має відповідати наступним споживчим властивостям: за зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією продукти харчування повинні відповідати наступній характеристиці: вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з борошна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м’якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста. Кожний з виробів повинен бути запакований в полімерні, плівкові матеріали, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами 2020-01-15 94.2
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 44 момент передачі Замовнику має бути придатним до використання з подальшим строком зберігання достатнім для його вживання та переробки (приготуванням страв) але не менше ніж на 50% від повного строку зберігання встановленого для даного виду товару відповідно до чинного законодавства 2020-01-14 94.6
Житомирський навчально-виховний комплекс спеціального типу №59 Житомирської міської ради згідно договору 2020-01-14 67.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 27 згідно договору 2020-01-14 96.6
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією продукти харчування повинні відповідати наступній характеристиці : вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з боро шна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м’якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста. Кожний з виробів повинен бути запакований в полімерні, плівкові м атеріали, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами 2020-01-13 105.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 42 за зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією продукти харчування повинні відповідати наступній характеристиці: вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з борошна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м’якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста. Кожний з виробів повинен бути запакований в полімерні, плівкові матеріали, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами. 2020-01-13 114.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад №6 має відповідати наступним споживчим властивостям: за зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією продукти харчування повинні відповідати наступній характеристиці: вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з борошна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м»якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста 2020-01-13 127.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 35 Хліб із суміші пшеничного та житнього борошна 1332.0 шт Батон із пшеничного борошна в/г 4236.0 шт 2020-01-13 58.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад №71 має відповідати наступним споживчим властивостям: має відповідати наступним споживчим властивостям: за зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією продукти харчування повинні відповідати наступній характеристиці : вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з борошна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м’якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста. Кожний з виробів повинен бути запакований в полімерні, плівкові матеріали, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами. 2020-01-13 134.9
Житомирський центр розвитку дитини № 69 згідно договору 2020-01-13 99.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад №45 має відповідати наступним споживчим властивостям: за зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією продукти харчування повинні відповідати наступній характеристиці : вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з борошна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м’якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста. Кожний з виробів повинен бути запакований в полімерні, плівкові матеріали, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами. 2020-01-13 89.1
Комунальний навчальний заклад " Житомирська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат" Житомирської обласної ради Хліб житній 3500.0 кг Хліб пшеничний 2000.0 кг Батон 1500.0 кг 2020-01-11 59.9
Ново-Білицький психоневрологічний інтернат для чоловіків Хлібобулочні вироби 84163.0 кілограми 2020-01-10 933.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад №32 має відповідати наступним споживчим властивостям: за зовнішнім виглядом, запахом , смаком, кольором, консенстенцією продукти харчування повинні відповідати наступній характеристиці: вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з борошна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м’якушка повинна бути пропечена, еластична не волога на дотик, без слідів не змішаного тіста. Кожний з виробів повинен бути запакований в полімерні, плівкові матеріали, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я для контакту з харчовими продуктами. 2020-01-10 115.5
Житомирський навчально-виховний комплекс № 25 Хліб житній 1331.0 кг Хліб пшеничний 913.0 кг Батон в/г 2374.0 кг 2020-01-10 42.9
Житомирський дошкільний навчальний заклад №37 Хліб суміші житнього та пшеничного борошна 2200.0 кг Батон із пшеничного борошна вищого гатунку 3900.0 кг 2020-01-10 119.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад №63 хліб із суміші пшеничного борошна другого гатунку та житнього борошна 1170.0 кг батон пшеничний 1861.0 кг 2020-01-10 58.8
ЖИТОМИРСЬКИЙ ГЕРІАТРИЧНИЙ ПАНСІОНАТ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ Номенклатура, асортимент одиниць зазначено у додатку 1 до тендерної документації «ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ» 2020-01-09 230.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 39 Хліб із суміші пшеничного борошна другого гатунку та житнього борошна, 1280.0 шт Батон пшеничний в/г 3660.0 шт 2020-01-09 51.8
КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЛІКАРНЯ №2 ІМ. В.П.ПАВЛУСЕНКА" ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ Код ДК 021-2015 (CPV): 15610000-7 - Продукція борошномельно-круп'яної промисловості (15811100-7 – Хліб) 2.0 найменувань 2020-01-09 72.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад №61 має відповідати наступним споживчим властивостям: за зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією продукти харчування повинні відповідати наступній характеристиці : вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з борошна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м’якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста. Кожний з виробів повинен бути запакований в полімерні, плівкові матеріали, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами. 2020-01-08 91.6
Житомирський спеціальний центр розвитку дитини санаторного типу №41 згідно договору 2020-01-08 95.2
Комунальне некомерційне підприємство "Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків" Житомирської обласної ради Хліб пшеничний першого ґатунку 620.0 кілограм Хліб житній 620.0 кілограм Батон пшеничний вищого ґатунку 2640.0 кілограм 2020-01-03 38.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 56 має відповідати наступним споживчим властивостям: за зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією продукти харчування повинні відповідати наступній характеристиці: вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з борошна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м’якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста. Кожний з виробів повинен бути запакований в полімерні, плівкові матеріали, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами. 2020-01-02 76.0
ЖИТОМИРСЬКИЙ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД № 58 вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з борошна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м’якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста. 2020-01-02 99.8
КУ "Тетерівський дитячий будинок-інтернат" Хліб житній 1320.0 кілограм Хліб пшеничний 1645.0 кілограм 2020-01-02 24.4
Житомирський дошкільний навчальний заклад №29 має відповідати наступним споживчим властивостям: за зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією продукти харчування повинні відповідати наступній характеристиці : вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з борошна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу' м’якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста. 2020-01-02 89.9
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "АНТОНОВ" Хліб 3.0 пункт 2019-12-27 250.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 35 Хліб із суміші пшеничного та житнього борошна 40.0 шт Батон із пшеничного борошна в/г 50.0 шт 2019-12-20 1.0
Комунальне некомерційне підприємство "Обласний дитячий протитуберкульозний санаторій "Лісовий берег" Житомирської обласної ради Код ДК 021:2015 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (хліб пшеничний, хліб житній) 2019-12-18 141.9
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 42 згідно договору 2019-12-11 7.2
Житомирський центр розвитку дитини № 69 вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з борошна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м’якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста. Кожний з виробів повинен бути запакований в полімерні, плівкові матеріали, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами. 2019-12-05 7.6
Комунальне некомерційне підприємство "Центральна районна лікарня" Пулинської районної ради Хліб "Обідній"-0,7 кг, 397.0 штука Хліб "Фермерський"-0,8 кг 362.0 штука 2019-12-04 9.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад №37 Хліб суміші житнього та пшеничного борошна 152.0 кг Батон іх пшеничного борошна вищого гатунку 301.5 кг 2019-12-03 7.2
Комунальне некомерційне підприємство "Центральна районна лікарня" Пулинської районної ради Хліб обідній 0,7 410.0 штука Хліб фермерський 0,8 393.0 штука 2019-11-04 9.5
КУ ""Обласний спеціальний будинок-інтернат" житомирської обласної ради" Сірий 280 кг, білий 640 кг 2019-11-01 6.9
Комунальне некомерційне підприємство "Центральна районна лікарня" Пулинської районної ради Хліб фермерський 0,8кг 21.0 штука Хліб обідній 0,7кг 126.0 штука 2019-10-29 1.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 46 хліб із суміші пшеничного та житнього борошна 608.0 кг хліб пшеничного борошна 567.0 кг батон пшеничний 472.5 кг 2019-09-16 29.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією продукти харчування повинні відповідати наступній характеристиці : вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з боро шна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м’якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста. Кожний з виробів повинен бути запакований в полімерні, плівкові м атеріали, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами 2019-09-16 30.0
Житомирський центр розвитку дитини № 68 за зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією продукти харчування повинні відповідати наступній характеристиці: вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з борошна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м’якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста. Кожний з виробів повинен бути запакований в полімерні, плівкові матеріали, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами 2019-09-11 37.9
Житомирський дошкільний навчальний заклад №29 за зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією продукти харчування повинні відповідати наступній характеристиці : вироби повинні бути свіжими, пухкими, без бокових випливів, без стороннього запаху та присмаку, без сторонніх домішок, з борошна відповідного ґатунку, без забруднення, поверхня повинна відповідати виду даного виробу; м’якушка повинна бути пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів незмішаного тіста. Кожний з виробів повинен бути запакований в полімерні, плівкові матеріали, що дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами 2019-09-10 47.2
ВІДДІЛ ОСВІТИ ПУЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ хлібобулочні вироби 1260.0 штука 2019-09-09 15.0
* У таблиці показані не більше ніж 100 останніх за часом угод
** Клікніть на заголовок стовбців, щоб сортувати по назвам, даті та кількості
Усі наведені дані - з офіційного сайту держзакупівель http://tender.me.gov.ua та системи Prozorro

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка.