ТОВ «Акріс Логістик»

ЄДРПОУ: 36330737

  • 142.4мільйонів гривень
  • 851Угод
Хто заплатив цій установі? за що отримала кошти? Дата Сума, тис. грн
Житомирський навчально-виховний комплекс спеціального типу №59 Житомирської міської ради сир сичужний твердий - повинен бути не менше 50 % жирності, не крихкий, без барвників; поверхня чиста, рівна, без механічних пошкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом з парафінового сплаву або плівкою; смак і запах – специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів, без гіркоти; консистенція - пластична, ніжна, однорідна по всій масі, помірної пористості; колір - від білого до ледве жовтого, рівномірний по всій масі. 2019-02-05 17.9
Управління освіти і науки виконавчого комітету Бердичівської міської ради 15540000-5 Сирні продукти 21600 кілограм 2019-02-04 1 565.6
КУ "Довбиський психоневрологічний інтернат" Сир сичужний (твердий) не менше 50% жирності 2357 кілограм\nСир кисломолочний 9 % жирності 5893 кілограм 2019-02-04 353.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 70 сир сичужний твердий - повинен бути не менше 50 % жирності, не крихкий, без барвників; поверхня чиста, рівна, без механічних пошкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом з парафінового сплаву або плівкою; смак і запах – специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів, без гіркоти; консистенція - пластична, ніжна, однорідна по всій масі, помірної пористості; колір - від білого до ледве жовтого, рівномірний по всій масі. 2019-02-04 25.3
Садківська сільська рада Житомирського району Житомирської області Цільномолочні продукти 2019-02-03 27.8
КНП "Центральна районна лікарня"Житомирської райради молоко 2019-01-30 38.9
КУ "Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня" Житомирської обласної ради CPV 155500000-8 Молочні продукти різні 2019-01-30 38.4
КНП "Центральна районна лікарня"Житомирської райради Продукти молочні 2019-01-30 5.8
КНП "Центральна районна лікарня"Житомирської райради сирні продукти 2019-01-30 9.4
Житомирський навчально-виховний комплекс №65 "Родина" сир кисломолочний – повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-29 126.8
Житомирський навчально-виховний комплекс №65 "Родина" масло вершкове - масова частка жиру не менше 72,5 % . Смак і запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру. Консистенція однорідна, пластична, щільна, гомогенна або зерниста, за температури (12 ±2 )С. У розтопленому стані - прозора без осаду, без домішок рослинного жиру та барвників. На розрізі блискуча або слабо блискуча, суха 2019-01-29 73.5
Житомирський навчально-виховний комплекс №65 "Родина" молоко цільне -повинно бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, з запахом свіжого молока, не кисле та не гірке на смак, масова частка жиру – не менше 2,5%, повинно поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-29 199.7
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "ЦЕНТРАЛЬНА ДИТЯЧА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ІМ. В.Й.БАШЕК" вершкове масло 1450 кілограм 2019-01-29 159.5
Управління освіти і науки виконавчого комітету Бердичівської міської ради 15510000-6 Молоко та вершки 130000 літр 2019-01-29 2 340.0
НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ (НОВОГУЙВИНСЬКА С/РАДА) Вершкове масло 1726 кілограм 2019-01-28 222.7
НОВОГУЙВИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ (НОВОГУЙВИНСЬКА С/РАДА) Сирні продукти 3938 кілограм 2019-01-28 296.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 57 Сир сичужний твердий 2019-01-28 22.3
Державна установа "Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №17 (м.Житомир) Національної поліції України" молоко, сирні продукти, молочні продукти різні 4283 штука 2019-01-28 80.0
Житомирський центр розвитку дитини №5 масло вершкове 72,5% жирності без рослинних добавок – однорідна маса з глянцуватою поверхнею, густа, має чистий кисломолочний смак, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий з кремовим відтінком. 2019-01-25 103.7
Житомирський центр розвитку дитини №5 сметана не менше 20% жирності – однорідна маса з глянцуватою поверхнею, густа, має чистий кисломолочний смак, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий з кремовим відтінком. 2019-01-25 20.5
Житомирський центр розвитку дитини №5 кефір не менше 3,2 % жирності – однорідна маса з глянцуватою поверхнею, густа, має чистий кисломолочний смак, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий з кремовим відтінком. 2019-01-25 40.1
Житомирський центр розвитку дитини №5 сир кисломолочний 9-11% жирності однорідна маса з глянцуватою поверхнею, густа, має чистий кисломолочний смак, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий з кремовим відтінком. 2019-01-25 129.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 66 сир сичужний твердий - повинен бути не менше 50 % жирності, не крихкий, без барвників; поверхня чиста, рівна, без механічних пошкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом з парафінового сплаву або плівкою; смак і запах – специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів, без гіркоти; консистенція - пластична, ніжна, однорідна по всій масі, помірної пористості; колір - від білого до ледве жовтого, рівномірний по всій масі. 2019-01-25 26.2
ІРШАНСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС "ГІМНАЗІЯ-ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД " ХОРОШІВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ Молочні продукти різні ( молоко, творог, сметана) 3797 пачка 2019-01-24 70.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад №45 сир сичужний твердий - повинен бути не менше 50 % жирності, не крихкий, без барвників; поверхня чиста, рівна, без механічних пошкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом з парафінового сплаву або плівкою; смак і запах – специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів, без гіркоти; консистенція - пластична, ніжна, однорідна по всій масі, помірної пористості; колір - від білого до ледве жовтого, рівномірний по всій масі. 2019-01-23 14.9
ЧЕРНЯХІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА Сир кисломолочний 5376 шт 2019-01-23 100.0
ЧЕРНЯХІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА Молоко 9540 шт\nСметана 764 шт 2019-01-23 175.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад №37 сир твердий 50% Канів (Комо) 180 кг 2019-01-23 26.8
Обласний протитуберкульозний диспансер Житомирської обласної ради Йогурт(не нижче 2,5 % жир.) 3500 л 2019-01-22 85.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 Сир кисломолочний - повинен бути білого кольору ,мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий, повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі 2019-01-22 29.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 44 масло вершкове - масова частка жиру не менше 73 % . Смак і запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру. Консистенція однорідна, пластична, щільна, гомогенна або зерниста, за температури (12 ±2 )С. У розтопленому стані - прозора без осаду, без домішок рослинного жиру та барвників. На розрізі блискуча або слабо блискуча, суха 2019-01-22 123.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 70 масло вершкове 73 % жирності без рослинних добавок - масова частка жиру не менше 72,5 % . Смак і запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру. Консистенція однорідна, пластична, щільна, гомогенна або зерниста, за температури (12 ±2 )С. У розтопленому стані - прозора без осаду, без домішок рослинного жиру та барвників. На розрізі блискуча або слабо блискуча, суха. 2019-01-22 90.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 Сир сичужний твердий - повинен бути не менше 45 - 50 % жирності, не крихкий, без барвників; поверхня чиста, рівна, без механічних пошкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом з парафінового сплаву або плівкою; смак і запах – специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів, без гіркоти; консистенція - пластична, ніжна, однорідна по всій масі, помірної пористості; колір - від білого до ледве жовтого, рівномірний по всій масі. 2019-01-22 14.9
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 44 сир кисломолочний - повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий , повинен поставлятися у неушкоджених упаковках і тарі 2019-01-22 118.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 70 молоко цільне не менше 2,6 жир 11300 л 2019-01-22 191.2
ЖИТОМИРСЬКИЙ ГЕРІАТРИЧНИЙ ПАНСІОНАТ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ Сир твердий 1460 кілограм\nСир кисломолочний 3650 кілограм 2019-01-22 416.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 44 має відповідати наступним споживчим властивостям: молоко жирністю 2,6% 1,0 л - повинно бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, без осаду, пластівців білка та грудочок жиру, з запахом свіжого молока, не кисле та не гірке на смак, масова частка жиру – не менше 2,6%, повинно поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-22 44.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 70 сир кисломолочний 9-11% жир. – повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-22 116.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад №32 сир сичужний твердий - повинен бути не менше 50 % жирності, не крихкий, без барвників; поверхня чиста, рівна, без механічних пошкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом з парафінового сплаву або плівкою; смак і запах – специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів, без гіркоти; консистенція - пластична, ніжна, однорідна по всій масі, помірної пористості; колір - від білого до ледве жовтого, рівномірний по всій масі. 2019-01-21 23.8
Бердичівський геріатричний пансіонат Житомирської обласної ради кефір не менше 2,5%-5780кг; ряжанка не менше 2,5% - 5780кг; йогурт не менше 2,5% - 5780кг; 2019-01-21 370.0
КНЗ "Житомирська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат I-III ступенів №1" Житомирської обласної ради Ряжанка ТМ "Рудь" 1480 л\nСметана ТМ "Рудь" 140 кг 2019-01-21 36.5
КНЗ "Житомирська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат I-III ступенів №1" Житомирської обласної ради Молоко ТМ "Рудь" 1520 л 2019-01-21 27.4
Житомирський дошкільний навчальний заклад №21 Сир сичужний твердий – повинен бути не менше 50% жирності, не крихкий, без барвників; поверхня чиста , рівна, без механічних пошкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхнього шару, покрита захисним покривом з парафінового сплаву або плівкою; смак і запах- специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів, без гіркоти; консистенція- пластична , ніжна,однорідна по всій масі, помірної пористості; колір- від білого до ледве жовтого, рівномірний по всій масі. 2019-01-21 11.9
Житомирський дошкільний навчальний заклад №21 Масло вершкове 73 % жирності 700 кг 2019-01-21 90.3
Комунальний навчальний заклад"Коростишівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат" Житомирської обласної ради Молоко пастеризоване, жирність не менше 2,5%, фасоване,не довготривалого терміну використання. 6000 л\nСметана з масовою часткою жиру 21 % 350 кг 2019-01-18 103.0
Житомирський центр розвитку дитини №53 "АБВГДЕЙКА" Сир кисломолочний 9-11% жирності 1800 кг 2019-01-18 130.5
Житомирський центр розвитку дитини № 68 сир сичужний твердий - повинен бути не менше 50 % жирності, не крихкий, без барвників; поверхня чиста, рівна, без механічних пошкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом з парафінового сплаву або плівкою; смак і запах – специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів, без гіркоти; консистенція - пластична, ніжна, однорідна по всій масі, помірної пористості; колір - від білого до ледве жовтого, рівномірний по всій масі. 2019-01-18 30.4
Житомирський центр розвитку дитини № 68 масло вершкове 72,5% жирності – масова частка жиру не менше 72,5%. Смак і запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру. Консистенція однорідна, пластична, щільна, гомогенна або зерниста, за температури (12+_2 С). У розтопленому стані прозора без осаду, без домішок рослинного жиру та барвників. На розрізі блискуча або слабо блискуча, суха. 2019-01-18 167.7
Житомирський центр розвитку дитини № 68 сир кисломолочний – повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-18 169.6
Житомирський центр розвитку дитини №53 "АБВГДЕЙКА" Кефір не менше 3,2% жирності 1442 л 2019-01-18 27.6
Житомирський центр розвитку дитини №53 "АБВГДЕЙКА" Сир сичужний 50% жирності 200 кг 2019-01-18 29.8
Житомирський центр розвитку дитини №53 "АБВГДЕЙКА" Йогурт в асортименті 3000 л 2019-01-18 71.3
Житомирський центр розвитку дитини №53 "АБВГДЕЙКА" Сметана не менше 20% жирності 360 кг 2019-01-18 19.5
Житомирський центр розвитку дитини №53 "АБВГДЕЙКА" ДК 021:2015- 15530000-2 Вершкове масло не менше 73% жирності 800 кг 2019-01-18 103.2
Комунальний навчальний заклад "Бердичівська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів" Житомирської обласної ради Кефір не менше 3,2% жирності 2000 кг\nРяжанка не менше 2,5 % жирності 2000 кг\nСметана не менше 20% жирності 500 кг\nЙогурт не менше 2,5 % жирності 1240 кг 2019-01-18 127.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад №61 сир сичужний твердий - повинен бути не менше 50 % жирності, не крихкий, без барвників; поверхня чиста, рівна, без механічних пошкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом з парафінового сплаву або плівкою; смак і запах – специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів, без гіркоти; консистенція - пластична, ніжна, однорідна по всій масі, помірної пористості; колір - від білого до ледве жовтого, рівномірний по всій масі. 2019-01-17 14.9
Житомирський дошкільний навчальний заклад №61 йогурт 2,5% жирності – повинен бути однорідної маси середньої густоти, мати чистий, ніжний кисломолочний смак, не гіркий, без сторонніх присмаків і запахів. Колір молочно-білий. Повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тіра. 2019-01-17 19.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад №61 сметана не менше 20% жирності однорідна маса з глянцуватою поверхнею, густа має чистий кисломолочний смак, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий з кремовим відтінком. 2019-01-17 16.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад №61 масло вершкове 73% жирності – масова частка жиру не менше 72,5 %. Смак і запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру. Консистенція однорідна, пластична, щільна, гомогенна або зерниста, за температури (12+- 2С).У розтопленому стані прозора без осадку, без домішок рослинного жиру та барвників. На розрізі блискуча або слабо блискуча, суха. 2019-01-17 90.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад №61 сир кисломолочний – повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-17 120.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад №61 молоко цільне – повинно бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, з запахом свіжого молока, не кисле та не гірке на смак, масова частка жиру – не менше 2,5%, повинно поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-17 199.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад №61 ефір 3,2% жирності – повинен бути однорідної маси середньої густоти, мати чистий, ніжний кисломолочний смак, не гіркий, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий. Повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тіра. 2019-01-17 19.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 30 сир твердий - повинен бути не менше 50 % жирності, не крихкий, без барвників; поверхня чиста, рівна, без механічних пошкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом з парафінового сплаву або плівкою; смак і запах – специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів, без гіркоти; консистенція - пластична, ніжна, однорідна по всій масі, помірної пористості; колір - від білого до ледве жовтого, рівномірний по всій масі. 2019-01-17 22.3
Комунальний навчальний заклад"Коростишівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат" Житомирської обласної ради Сир кисломолочний з масовою часткою жиру від 9-10 %. 900 кг\nСир твердий російський 50 % (КОМО,ВАПНЯРКА,ФЕРМА,) 300 шт 2019-01-16 117.7
Обласний протитуберкульозний диспансер Житомирської обласної ради Кефір (не нижче 2,5 % жир.) 6700 л 2019-01-16 99.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 15 масло вершкове 72,5% жирності – масова частка жиру не менше 72,5%. Смак і запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру. Консистенція однорідна, пластична, щільна, гомогенна або зерниста, за температури (12+_2 С). У розтопленому стані прозора без осаду, без домішок рослинного жиру та барвників. На розрізі блискуча або слабо блискуча, суха. 2019-01-16 82.6
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 15 сир кисломолочний(масова частка жиру 9%-11%) – повинен бути білого кольору, злегка жовтуватий з кремовим відтінком, рівномірно по всій масі. Смак і запах — повинен бути чистий, ніжний, кисломолочний, не солоний, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий. Кислотність не більше 220 градусів Тернера. Сир-кисломолочний -9%-11% жирності повинен бути добре віджатий, може бути фасований або ваговий та повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-16 90.6
Довбиська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат Сири тверді 250 кг\nСири мякі 700 кг 2019-01-15 75.7
Житомирський навчально-виховний комплекс № 25 Молоко пастеризоване рідке не менше 2,5% жирності 13990 л 2019-01-15 236.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 73 сир кисломочний 1197 кг 2019-01-15 86.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 57 Вершкове масло 2019-01-15 49.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 57 Сир кисломолочний 2019-01-15 29.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 57 Сметана 2019-01-15 19.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 57 Молоко 2019-01-15 49.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад №29 повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий , повинен поставлятися у неушкоджених упаковках і тарі 2019-01-15 20.9
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 57 Йогурт 2019-01-15 19.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад №29 повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий , повинен поставлятися у неушкоджених упаковках і тарі 2019-01-15 108.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 57 Кефір 2019-01-15 11.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад №29 масло вершкове 72,5% жирності – масова частка жиру не менше 72,5%, смак і запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру. Консинстенція однорідна, пластична, щільна, гомогенна або зерниста, за температури (12+-2С). У розтопленому стані прозора без осаду, без домішок рослинного жиру та барвників. На розрізі блискуча або слабо блискуча, суха. 2019-01-15 103.2
Житомирський дошкільний навчальний заклад №29 молоко цільне не менше 2,5% жирності - повинно бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, з запахом свіжого молока, не кисле та не гірке на смак, масова частка жиру – не менше 2,5%,повинно поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі.. 2019-01-15 173.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад №26 Сир кисломолочний: дозволений до продажу та використання на території України; безпечний для життя і здоров’я дитини; не має містити у складі генетично модифікованих організмів; в момент передачі Замовнику має бути придатним до використання з подальшим строком зберігання достатнім для його вживання та переробки (приготуванням страв) але не менше ніж на 50% від повного строку зберігання встановленого для даного виду товару відповідно до чинного законодавства; має відповідати заявленій вазі/кількості; має відповідати наступним споживчим властивостям: сир кисломолочний – повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-15 36.2
Житомирський дошкільний навчальний заклад №26 КЕФІР - має відповідати наступним споживчим властивостям: кефір 3,2% жирності – повинен бути однорідної маси середньої густоти, мати чистий, ніжний кисломолочний смак, не гіркий, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий. Кефір 3,2% жирності повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-15 7.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад №26 СМЕТАНА - має відповідати наступним споживчим властивостям: сметана не менше 20% жирності - однорідна маса з глянсуватою поверхнею, густа, має чистий, кисломолочний смак, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий з кремовим відтінком. 2019-01-15 5.4
Житомирський дошкільний навчальний заклад №26 Масло вершкове - масова частка жиру не менше 72,5 % . Смак і запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру. Консистенція однорідна, пластична, щільна, гомогенна або зерниста, за температури (12 ±2 )С. У розтопленому стані - прозора без осаду, без домішок рослинного жиру та барвників. На розрізі блискуча або слабо блискуча, суха. 2019-01-15 25.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад №26 МОЛОКО - має відповідати наступним споживчим властивостям: молоко цільне – повинно бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, з запахом свіжого молока, не кисле та не гірке на смак, масова частка жиру – не менше 2,5%, повинно поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-15 42.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 73 Вершкове масло не менше 73% жирності 545 кг 2019-01-15 70.3
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 сир кисломолочний – повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-14 43.5
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 масло вершкове - масова частка жиру не менше 73 % . Смак і запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру. Консистенція однорідна, пластична, щільна, гомогенна або зерниста, за температури (12 ±2 )С. У розтопленому стані - прозора без осаду, без домішок рослинного жиру та барвників. На розрізі блискуча або слабо блискуча, суха. 2019-01-14 43.9
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 кефір 3,2% жирності – повинен бути однорідної маси середньої густоти, мати чистий, ніжний кисломолочний смак, не гіркий, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий. Кефір 3,2% жирності повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-14 47.9
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 сметана не менше 20% жирності - однорідна маса з глянсуватою поверхнею, густа, має чистий, кисломолочний смак, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий з кремовим відтінком. 2019-01-14 27.1
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 сир сичужний твердий - повинен бути не менше 50 % жирності, не крихкий, без барвників; поверхня чиста, рівна, без механічних пошкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом з парафінового сплаву або плівкою; смак і запах – специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів, без гіркоти; консистенція - пластична, ніжна, однорідна по всій масі, помірної пористості; колір - від білого до ледве жовтого, рівномірний по всій масі. 2019-01-14 22.3
Житомирський центр розвитку дитини № 69 сир кисломолочний – повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-14 43.5
Житомирський центр розвитку дитини № 69 йогурт не менше 2,5 % жирності - смак та запах чистий, кисломолочний, без сторонніх присмаків і запахів. Жирність 2.5%, консистенція орнорірна, ніжна, в міру щільна, без газоутворення, желе-або кремоподібна. Колір відповідно до наповнювача.Повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі, масою 500 гр. 2019-01-14 26.1
Житомирський центр розвитку дитини № 69 кефір 3,2% жирності – повинен бути однорідної маси середньої густоти, мати чистий, ніжний кисломолочний смак, не гіркий, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий. Кефір 3,2% жирності повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі 2019-01-14 7.7
Житомирський центр розвитку дитини № 69 сир сичужний твердий - повинен бути не менше 50 % жирності, не крихкий, без барвників; поверхня чиста, рівна, без механічних пошкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом з парафінового сплаву або плівкою; смак і запах – специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів, без гіркоти; консистенція - пластична, ніжна, однорідна по всій масі, помірної пористості; колір - від білого до ледве жовтого, рівномірний по всій масі. 2019-01-14 38.7
Житомирський центр розвитку дитини № 69 сметана не менше 21% жирності - однорідна маса з глянсуватою поверхнею, густа, має чистий, кисломолочний смак, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту, без сторонніх присмаків і запахів. Колір білий з кремовим відтінком. 2019-01-14 24.4
Житомирський центр розвитку дитини № 69 масло вершкове - масова частка жиру не менше 73 % . Смак і запах чистий, добре виражений, характерний для витопленого молочного жиру. Консистенція однорідна, пластична, щільна, гомогенна або зерниста, за температури (12 ±2 )С. У розтопленому стані - прозора без осаду, без домішок рослинного жиру та барвників. На розрізі блискуча або слабо блискуча, суха. 2019-01-14 46.4
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 42 Смак і запах специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів, можлива наявність присмаку пастеризації. Колір - однорідний за всією масою, від білого до жовтого. 2019-01-14 7.4
Житомирський дошкільний навчальний заклад №21 молоко цільне-повинно бути білого кольору,мати однорідну консистенцію,з запахом свіжого молока,не кисле та не гірке на смак,масова частка жиру – не менше 2,5%,повинно поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-14 157.4
Житомирський дошкільний навчальний заклад №21 сир кисломолочний- повинен бути білого кольору, мати однорідну консистенцію, не кислий та не гіркий,повинен поставлятися у неушкоджених упаковках та тарі. 2019-01-14 72.5
* У таблиці показані не більше ніж 100 останніх за часом угод
** Клікніть на заголовок стовбців, щоб сортувати по назвам, даті та кількості
Усі наведені дані - з офіційного сайту держзакупівель http://tender.me.gov.ua та системи Prozorro