ФОП Палько Сергій Юрійович

ЄДРПОУ: 3161306618

  • 8.1мільйонів гривень
  • 180Угод
Хто заплатив цій установі? за що отримала кошти? Дата Сума, тис. грн
Відділ освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області Картопля 24900.0 кілограм Капуста 16000.0 кілограм Буряк 12000.0 кілограм Морква 12000.0 кілограм Цибуля 11236.0 кілограм Яблука 10058.0 кілограм 2020-02-24 820.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 42 згідно договору 2020-02-17 4.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад №10 згідно договору 2020-02-11 5.4
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 Вафлі - повинні бути цілими, без стороннього запаху, сторонніх домішок, з борошна вищого та першого гатунку, без додавання пальмової олії, консервантів та синтетичних харчових жобавок (барвників, розпушувачів, тощо). 2020-02-07 8.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад №21 згідно договору 2020-01-30 6.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад №21 згідно договору 2020-01-30 3.4
Житомирський дошкільний навчальний заклад №26 Томатна паста 80.0 кг 2020-01-24 3.1
Житомирський навчально-виховний комплекс №11 Томатна паста 25 % сухих речовин – колір повинен відповідати кольору спілих томатів, консистенція напіврідка, смак кисло солодкий, гострий, властивий концентрований томатній пасті із добре вираженим ароматом прянощів та овочів. Не допускається сторонній смак та запах. Без консервантів. 2020-01-20 2.9
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 56 згідно договору 2019-12-09 4.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад №61 тушки риби (хек с/м або його аналог) великих та середніх розмірів (18-22 см), без голови, випотрошена, зовнішній вигляд природного кольору, що відповідає виду риби; поверхня чиста, консистенція щільна, без наявності паразитів, а також їх слідів; запах (після розмороження) відповідає свіжомороженій рибі без сторонніх запахів у відповідності ДСТУ 4378:2005 2019-12-03 6.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад №61 яблука- повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження, недопустима перезрілість та недозрілість. 2019-11-21 5.4
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 66 Тушки риби (хек с/м) – риба свіжоморожена великих та середніх розмірів, без голови, випотрошена, зовнішній вигляд природного кольору, що відповідає виду риби. Консистенція щільна. Запах відповідає свіжомороженій рибі без сторонніх запахів. Консистенція мороженої риби тверда, після відтавання щільна. 2019-11-06 20.5
Відділ освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області Сухарі та печиво 1694.0 кілограм 2019-04-25 57.0
КНЗ"Кмитівська спецшкола-інтернат Житомирської обласної ради" Доставка за рахунок постачальника, згідно поданої заявки.Детальніше в тендерній документації. 2019-03-07 12.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад №37 Квасоля сушена 80.0 кг 2019-02-28 2.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад №71 шипшина – плоди, цілі, чисті, здорові, без механічних пошкоджень. не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами. Не допускається наявність землі 2019-02-26 2.7
Відділ освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області Овочі, фрукти та горіхи 70513.0 кілограм 2019-02-20 693.3
Відділ освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області Продукція борошномельно-круп'яної промисловості 3160.0 кілограм 2019-02-14 44.4
Відділ освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області Крохмалі та крохмалепродукти 625.0 кілограм 2019-02-14 9.7
Відділ освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області Макаронні вироби 1000.0 кілограм 2019-02-14 15.8
Відділ освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області Рафіновані олії та жири 1284.0 кілограм 2019-02-14 39.2
Відділ освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області Цукор і супутня продукція 2280.0 кілограм 2019-02-14 33.1
Відділ освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області Оброблені фрукти та овочі 727.0 кілограм 2019-02-14 12.7
Відділ освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області Сухарі та печиво 610.0 кілограм 2019-02-14 22.0
Відділ освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області Какао, шоколад та цукрові кондитерські вироби 62.0 кілограм 2019-02-14 5.0
Комунальний заклад "Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей" Житомирської обласної ради Соняшникова олія 2019-02-13 50.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад №37 шипшина сушена 40.0 кг родзинки 25.0 кг 2019-02-12 2.7
КНЗ"Кмитівська спецшкола-інтернат Житомирської обласної ради" Доставка за рахунок постачальника, дрібними партіями ,згідно поданої заявки. 2019-02-05 24.8
КНЗ"Кмитівська спецшкола-інтернат Житомирської обласної ради" Доставка за рахунок постачальника, згідно поданої заявки. Детальніше в тендерній документаціїї. 2019-02-05 24.7
КНЗ"Кмитівська спецшкола-інтернат Житомирської обласної ради" Доставка за рахунок постачальника, дрібними партіями, згідно поданої заявки.Детальніше в оголошенні до закупівлі 2019-02-05 112.1
Комунальний навчальний заклад "Любарська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат" Житомирської обласної ради вафлі 150.0 кг печиво 150.0 кг сухарі панірувальні 100.0 кг цукор 1000.0 кг цукерки 80.0 кг какао 25.0 кг чай 7.0 кг напій кавовий 60.0 кг ванілін 100.0 г лавровий лист 500.0 г сіль 200.0 кг лимонна кислота 5.0 кг дріжжі сухі 5.0 кг 2019-02-04 55.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад №6 квасоля - боби повинні бути свіжі, чисті, цілі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без механічних пошкоджень, не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами. 2019-01-16 1.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад №26 Лавровий лист 1 кг 2018-12-03 0.2
Комунальне некомерційне підприємство "Госпіталь ветеранів війни" Житомирської обласної ради Капуста 4100 кілограм Морква 2300 кілограм Цибуля 850 кілограм Буряк 4400 кілограм 2018-11-23 97.6
Комунальне некомерційне підприємство "Обласний протитуберкульозний диспансер " Житомирської обласної ради Вівсяна крупа 350 кг Ячмінна крупа 150 кг Перлова крупа 150 кг Пшоно 100 кг Борошно пшеничне вищого гатунку 1500 кг 2018-11-20 25.4
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "НОВОБОРІВСЬКИЙ ДИТЯЧИЙ БУДИНОК-ІНТЕРНАТ" ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ Пшоно-50кг.,рис-100кг., кр.овсяна-50кг.,кр.ячнева-100к,макарони-100кг., борошно пшеничне в/г-100кг.,кр.гречана-100кг.,кр.манна-50кг.горох-50кг. 2018-10-04 8.9
Відділ освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області Оброблені фрукти та овочі 2110 кілограм 2018-02-26 46.0
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "НОВОБОРІВСЬКИЙ ДИТЯЧИЙ БУДИНОК-ІНТЕРНАТ" ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ Овочі свіжи (капуста свіжа-500кг.,буряк столовий-300кг.) 2018-02-21 4.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад №71 шипшина – плоди, цілі, чисті, здорові, без механічних пошкоджень. не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами. Не допускається наявність землі 2018-02-20 4.0
Відділ освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області Цукор і супутня продукція 8421 кілограм 2018-02-15 115.8
Відділ освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області Заправки та приправи 3171 кілограм 2018-02-15 29.2
Відділ освіти, національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області Рафіновані олії та жири 2700 кілограм 2018-02-15 85.0
Комунальне некомерційне підприємство "Госпіталь ветеранів війни" Житомирської обласної ради 2018 2018-02-06 20.6
Житомирський дошкільний навчальний заклад №37 шипшина сушена 97 кг 2018-02-05 1.5
Комунальне некомерційне підприємство "Обласний протитуберкульозний диспансер " Житомирської обласної ради Вівсяна крупа 1200 кг Гречана крупа 2000 кг Пшенична крупа 700 кг Ячмінна крупа 1200 кг Перлова крупа 1000 кг Пшоно 550 кг Рис 2700 кг Борошно пшеничне вищого гатунку 8600 кг 2018-02-05 187.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад №37 курага 55 кг 2018-02-05 0.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад №45 яблука - повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження, недопустима перезрілість та недозрілість. банани - повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною плодоніжкою, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження. Недопустима перезрілість та недозрілість. 2018-02-05 18.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад №26 Повинна мати відповідний запах (не затхлий і без запаху плісняви), без сторонніх домішок; зерна, без ознак цвілості (злипання) та грудок, без забруднення мертвими шкідниками.Вологість не повинна перевищувати встановлених нормативнимим документами параметрів. 2018-01-30 0.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад №26 Сипучий порошок коричневого кольору різного ступеню інтенсивності. Смак і аромат повинен бути властивий цьому виду продуктів і добавок. Бз сторонніх присмаків і ароматів. 2018-01-30 4.8
Комунальне некомерційне підприємство "Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишились без піклування батьків" Житомирської обласної ради Рис круглий 625 кілограм Пшоно 250 кілограм Крупа манна 550 кілограм Крупа пшенична (Артек) 150 кілограм Крупа кукурудзяна 50 кілограм Крупа гречана (ядриця) 160 кілограм Горох 65 кілограм Пластівці вівсяні «Преміум» 350 кілограм 2018-01-24 32.6
Житомирський центр розвитку дитини № 68 сухофрукти повинні бути не пересушені, не ушкоджеі шкідниками, та хворобами, не мати сторонніх запахів, цвілі, 2018-01-19 4.4
Житомирський центр розвитку дитини № 68 сухофрукти повинні бути не пересушені, не ушкоджеі шкідниками, та хворобами, не мати сторонніх запахів, цвілі, 2018-01-19 5.2
Комунальне некомерційне підприємство "Обласний протитуберкульозний диспансер " Житомирської обласної ради Дріжджі 432 кг 2018-01-19 7.1
Коростенський міський центр соціальної підтримки дітей та сімей "Віри, Надії, Любові" Овочі, фрукти та горіхи код ДК 021:2015 -03220000-9 2018-01-19 94.0
Коростенський міський центр соціальної підтримки дітей та сімей "Віри, Надії, Любові" М'ясо ( курятина, яловичина, свинина, печінка яловича), код ДК 021:2015 - 15110000-2 2018-01-19 85.3
Комунальний навчальний заклад"Коростишівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат" Житомирської обласної ради Овочі 1900 кг 2018-01-19 12.5
Комунальний навчальний заклад "Любарська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат" Житомирської обласної ради вафлі солодкі 175 кг печиво вагове 190 кг сухарі панірувальні 125 кг цукерки 150 кг какао порошок 35 кг чай чорний 5 кг напій кавовий 65 кг ванілін 200 г лист лавровий сухий 200 г сіль кам'яна 300 кг кислота лимонна 10 кг дріжжі сухі 7 кг 2018-01-18 46.9
Комунальне некомерційне підприємство "Госпіталь ветеранів війни" Житомирської обласної ради 2018 2018-01-18 143.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад №71 часник - плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень. не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявність землі. 2018-01-17 0.4
Житомирський дошкільний навчальний заклад №71 квасоля – не повинна мати пошкоджень, не уражена шкідниками. Смак та запах повинні бути властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і смаку Не допускається наявність землі. 2018-01-17 0.6
Комунальний навчальний заклад " Житомирська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат" Житомирської обласної ради квашені капуста та огірки 2018-01-15 8.5
КЗ "Денишівський навчально-реабілітаційний центр" Детальний опис предмета закупівлі знаходиться в документації до закупівлі (оголошенні) 2017-12-15 11.8
Комунальна установа "Хорошівський психоневрологічний інтернат" Житомирської обласної ради Печиво вівсяне, вагове, Вафлі «Артек», вагові, Печиво до чаю, Пряник м’ятний, Печиво кукурудзяне, Цукерки вафельні в асортименті, вагові 2017-12-15 7.0
Бердичівський геріатричний пансіонат Житомирської обласної ради Згідно оголошення 2017-12-14 5.3
Бердичівський геріатричний пансіонат Житомирської обласної ради Згідно оголошення 2017-12-14 2.6
КУ ""Обласний спеціальний будинок-інтернат" житомирської обласної ради" Яблука 150 кілограм 2017-12-13 2.3
КЗ "Денишівський навчально-реабілітаційний центр" Детальний опис предмета закупівлі знаходиться в документації до закупівлі (оголошенні) 2017-12-13 2.7
КУ ""Обласний спеціальний будинок-інтернат" житомирської обласної ради" Капуста,морква, цибуля, буряк столовий 2017-12-07 4.9
КУ ""Обласний спеціальний будинок-інтернат" житомирської обласної ради" Рис, гречка 2017-12-07 1.9
КУ ""Обласний спеціальний будинок-інтернат" житомирської обласної ради" Олія, цукерки, масло с/в, сік, повидло, томат 2017-12-07 9.5
КУ ""Обласний спеціальний будинок-інтернат" житомирської обласної ради" Сардина в маслі, бички в томаті, помідори конс., огірки конс., згущене молоко. 2017-12-07 13.3
КУ ""Обласний спеціальний будинок-інтернат" житомирської обласної ради" Філе птиці охолоджене, риба с/м "Ментай", яйця курячі свіжі. Детальніше в документах до закупівлі. 2017-12-07 13.5
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "НОВОБОРІВСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ" ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ДК 021:2015 15233000-0 Риба в розсолі(оселедці солоні) 2017-12-07 8.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад №6 Квасоля - боби повинні бути свіжі, чисті, цілі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без механічних пошкоджень, не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами. 2017-12-01 0.6
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 15 Гарбуза свіжа - великі плоди, масою в більшості сортів 4-10 кг, використовувати зрілі плоди, що містять 15-18% сухої речовини, 8-10% цукрів, мінеральні солі, каротин, а також вітаміни С, В1, В2, Е. 2017-11-27 0.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 73 Гарбуз - повинен бути середнього розміру, повинні бути свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною плодоніжкою, не можуть бути гнилими, зів’ялими, На розрізі недопустима цвіль та ушкодження. Недопустима перезрілість та недозрілість 2017-10-13 2.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 73 часник - часничини достиглі, здорові, сухі, чисті, цілі, однорідні за формою і забарвленням, з добре підсушеними верхніми лусочками, висушеною шийкою, Діаметр часничини не менш ніж 2,5 см 2017-10-05 0.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад №37 гарбуза 100 кг Перець болгарський 3 кг кабачки 100 кг цвітна капуста 80 кг часник 2 кг укроп 1 кг сливи 14 кг 2017-09-15 2.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 15 Кабачки свіжі: плоди мають бути: непошкодженими з плодоніжкою, високоякісними (не допускається продукція з ознаками гниття і псування) чистими свіжими на вигляд твердими без порожнин, тріщин відповідного ступеня стиглості, але без перестиглого насіння практично без комах-шкідників та слідів від їхніх пошкоджень з нормальною вологістю поверхні без стороннього запаху.Не допускається наявність землі Цвітна капуста свіжа - голівки мають бути не менше 8 см по найбільшому діаметру, щільні, свіжі, без захворювань, білі, довжина качана над капустиною не менше 2 см, не пошкоджені гризунами, без ознак хвороби. Допускається не більше 10% до маси з механічними ушкодженнями і не більше 5% голівок з меншим діаметром (від 6 до 8 см). має бути щільна , свіжа, чиста, ціла, без стороннього запаху, не пошкоджена гризунами, без ознак хвороби. Гарбуза свіжа -великі плоди, масою в більшості сортів 4-10 кг, використовувати зрілі плоди, що містять 15-18% сухої речовини, 8-10% цукрів, мінеральні солі, каротин, а також вітаміни С, В1, В2, Е. Сливи свіжі - повинні бути середнього розміру, повинні бути свіжими чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, не можуть бути гнилими, зів'ялими. Не допустима цвіль та ушкодження. Недопустима перезрілість та недозрілість. 2017-09-12 2.6
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 15 Часник - головки повинні бути свіжі, цілі, без ураження хворобами, непророслі, без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та ушкоджень сільськогосподарськими шкідниками повинен бути:свіжим. Перець повинен бути товстостінний, м'ясистий, у формі витянутого конуса, глянцевий. Забарвлення повинне бути червоне до темно-червоного з восковим нальотом. Смак свіжих плодів у технічній стадії стиглості відмінна. Виноград повинен бути середнього розміру,плоди повинні бути свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами. Недопустима перезрілість та недозрілість. 2017-09-12 1.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 73 плоди свіжі, чисті, здорові, з плодоніжкою, солодкуваті з легким гострим смаком та специфічним ніжним пряним ароматом 2017-09-11 0.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 73 часничини достиглі, здорові, сухі, чисті, цілі, однорідні за формою і забарвленням, з добре підсушеними верхніми лусочками, висушеною шийкою, Діаметр часничини не менш ніж 2,5 см 2017-09-11 0.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 73 повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження, недопустима перезрілість та недозрілість 2017-09-11 0.4
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 73 Грона середньої щільності або нещільні, ягоди великі з тонкою або товстою шкірочкою, соковитою, солодкою невисокої кислотності 2017-09-11 2.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 73 плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, непотворні, не перестиглі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень. не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявність землі 2017-09-11 0.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 73 плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, непотворні, не перестиглі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень. не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявність землі 2017-09-11 0.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 73 повинен бути середнього розміру, повинні бути свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною плодоніжкою, не можуть бути гнилими, зів’ялими, На розрізі недопустима цвіль та ушкодження. Недопустима перезрілість та недозрілість 2017-09-11 0.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад №71 плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, не перестиглі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень. не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявність землі. 2017-09-08 1.4
Житомирський дошкільний навчальний заклад №71 плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень. не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявність землі. 2017-09-08 0.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад №71 плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень. не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявність землі. 2017-09-08 0.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад №6 плоди свіжі, зрілі, цілі, здорові, незабруднені, без захворювань, з забарвленням і формою плодів, властивих даному ботанічному сорту, із плодоніжкою або без неї 2017-09-07 1.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад №71 плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, непотворні, не перестиглі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень. не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявність землі 2017-09-07 0.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад №71 повинен бути свіжий, чистий, здоровий, не перестиглий, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без механічних пошкоджень, не ушкоджений шкідниками та не уражений хворобами, не підморожений. Не допускається наявність землі. 2017-09-07 0.9
Житомирський дошкільний навчальний заклад №71 плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, непотворні, не перестиглі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень. не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявність землі 2017-09-07 0.4
Житомирський дошкільний навчальний заклад №71 повинна мати відповідний запах (не затхлий і без запаху плісняви); без сторонніх домішок; колір та запах повинні відповідати тим крупам, що поставляються; без ознак цілості (злипання) та грудок; без забруднення мертвими шкідниками. Вологість не повинна перевищувати встановлених нормативними документами параметрів 2017-09-07 0.2
Житомирський дошкільний навчальний заклад №71 плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, непотворні, не перестиглі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень. не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявність землі. 2017-09-07 0.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад №71 плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, непотворні, не перестиглі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень. не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявність землі. 2017-09-07 1.4
Житомирський дошкільний навчальний заклад №6 головки (нерозквітле суцвіття ) повинні бути свіжі, чисті, білого кольору, здорові, непотворні, не перестиглі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без механічних пошкоджень, не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами 2017-09-07 1.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад №6 повинні бути свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, не можуть бути гнилими та зів`ялими. Недопустима недозрілість або перезрілість 2017-09-07 0.4
Житомирський дошкільний навчальний заклад №6 плоди повинні бути свіжі, чисті, здорові, непотворні, не перестиглі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень, не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами. 2017-09-07 1.6
* У таблиці показані не більше ніж 100 останніх за часом угод
** Клікніть на заголовок стовбців, щоб сортувати по назвам, даті та кількості
Усі наведені дані - з офіційного сайту держзакупівель http://tender.me.gov.ua та системи Prozorro

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка.