Товариство з обмеженою відповідальністю " ТЕХНОСНАБ"

ЄДРПОУ: 31243650

  • 146.5мільйонів гривень
  • 1581Угод
Хто заплатив цій установі? за що отримала кошти? Дата Сума, тис. грн
Служба зовнішньої розвідки України Заправки та приправи 5160.0 шт 2020-02-14 50.8
Служба зовнішньої розвідки України Шоколад та цукрові кондитерські вироби 2020-02-14 106.8
Київське вище професійне училище деревообробки Продукти харчування різні 28.0 штуки 2020-02-13 7.1
Служба зовнішньої розвідки України Вода мінеральна та солодка 2020-02-11 186.9
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Соки фруктові 0.2 л 1578.0 штуки 2020-02-11 7.2
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Печінка яловича заморожена 147.0 кілограми 2020-02-11 7.2
Державне підприємство "Олімпійський навчально-спортивний центр "КОНЧА-ЗАСПА" Цукор 3000.0 кілограми 2020-02-11 54.0
Дитячий спеціалізований санаторій "Ялинка" Територіального медичного об'єднання "САНАТОРНОГО ЛІКУВАННЯ" у місті Києві Картопля 2020-02-11 35.3
Загальноосвітній навчальний заклад "Київський спортивний ліцей-інтернат" Продукція борошномельно-круп'яної промисловості. 5160.0 кілограми 2020-02-10 96.4
Державне підприємство "Олімпійський навчально-спортивний центр "КОНЧА-ЗАСПА" гречка (1кг), геркулес, крупа пшеничка Артек, крупа Ячнєва, манка, пшоно, рис, горох, крупа перлова, крупа кус-кус, Булгур 4200.0 кілограми 2020-02-07 134.8
Державне підприємство "Олімпійський навчально-спортивний центр "КОНЧА-ЗАСПА" Сніданки сухі зернові 400.0 кілограми 2020-02-07 36.2
Державна установа "Національний інститут фтизіатрії і пульмонології ім. Ф.Г. Яновського Національної академії медичних наук України" Печиво вагове 350.0 кг Вафлі вагові 350.0 кг 2020-02-05 36.0
Державна установа "Національний інститут фтизіатрії і пульмонології ім. Ф.Г. Яновського Національної академії медичних наук України" Макарони (вищий гатунок) 5000.0 кг 2020-02-05 75.0
Державна установа "Національний інститут фтизіатрії і пульмонології ім. Ф.Г. Яновського Національної академії медичних наук України" Кефір 2,5% фасований 500г, п/пак 700.0 кг Кефір 2,5% фасований 500г, плівка 700.0 кг Сметана 20% фасована 220г 1474.0 кг Сметана 20% фасована 400г 536.0 кг 2020-02-05 173.0
Державна установа "Національний інститут фтизіатрії і пульмонології ім. Ф.Г. Яновського Національної академії медичних наук України" Соки фруктові "Сандора" 0,950л 400.0 шт Соки фруктові "Соки України" 1л 3200.0 шт 2020-02-05 62.6
Територіальний центр соціального обслуговування населення Солом`янського району м. Києва М'ясопродукти (сосиски вар., сардельки вар., ковбаса вар., ковбаса н/к) 2073.0 кілограми 2020-02-04 196.7
Територіальний центр соціального обслуговування населення Солом`янського району м. Києва Продукція тваринництва та супутня продукція (яйця) 40750.0 штуки 2020-02-03 104.2
Територіальний центр соціального обслуговування населення Солом`янського району м. Києва Овочі, фрукти та горіхи 9805.0 кілограми 2020-02-03 192.9
Територіальний центр соціального обслуговування населення Солом`янського району м. Києва Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів 954.64 кілограми 2020-02-03 78.9
Територіальний центр соціального обслуговування населення Солом`янського району м. Києва Молочні продукти різні (кефір, сметана, йогурт) 7621.0 штуки 2020-02-03 120.4
Територіальний центр соціального обслуговування населення Солом`янського району м. Києва Рибні консерви та інші рибні страви і пресерви 4676.0 кілограми 2020-02-03 192.0
Дитячий спеціалізований санаторій "Ялинка" Територіального медичного об'єднання "САНАТОРНОГО ЛІКУВАННЯ" у місті Києві Овочі, фрукти та горіхи 2800.0 кілограми 2020-02-03 17.3
Територіальний центр соціального обслуговування населення Солом`янського району м. Києва Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені 1200.0 кілограми 2020-02-03 124.0
Територіальний центр соціального обслуговування населення Солом`янського району м. Києва Заправки та приправи (кориця 20 гр; перець чорний мелений 20гр; майонез 190 гр(72%); лист лавровий 10 гр; цукор ванільний 10 гр; лимонна кислота 25 гр.; оцет 1л.) 1815.0 штуки 2020-02-03 8.0
Територіальний центр соціального обслуговування населення Солом`янського району м. Києва Оброблені фрукти та овочі 3795.27 кілограми 2020-02-03 197.4
Територіальний центр соціального обслуговування населення Солом`янського району м. Києва Рафіновані олії та жири 3260.0 штуки 2020-02-03 175.4
Територіальний центр соціального обслуговування населення Солом`янського району м. Києва Молоко та вершки 4591.0 штуки 2020-02-03 141.4
Територіальний центр соціального обслуговування населення Солом`янського району м. Києва Зернові культури та картопля 3870.0 кілограми 2020-02-03 46.7
Територіальне медичне об'єднання "САНАТОРНОГО ЛІКУВАННЯ" у м. Києві Печиво 1000.0 кілограми 2020-01-29 46.6
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам. 1. Сосиски молочні «Ятрань» в/г у кількості 250 кг Склад :свинина напівжирна, яловичина вищого сорту, порошок яєчний, молоко сухе, сіль; батони повинні мати чисту суху поверхність без пошкодження оболонки. Продукт не містить ГМО. Оцінка якості: згідно з ДСТУ 4436:2005 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. Термін зберігання t не більше +6 C C при відносній вологості 75-78% -15 діб. 2. Ковбаса напівкопчена «Ятрань» в/г у кількості 600 кг Склад :свинина напівжирна, яловичина 1 сорту, шпік, сіль, спеції; батони повинні мати чисту суху поверхність без пошкодження оболонки. Продукт не містить ГМО. Оцінка якості : згідно з ДСТУ 4427:2005 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. Термін зберігання t не більше +6 C C при відносній вологості 75-78% -15 діб. 3. Фарш м’ясний яловичий у кількості 600 кг Зовнішний вигляд: однорідна маса без кісток, хрящів, сухожилок, грубої сполучної тканини, рівномірно перемішаний, без порожнин і сірих плям, рожевого або світло рожевого кольору. Запах і смак повинні бути властиві цьому виду продукту, з ароматом прянощів, без стороннього запаху та присмаку. Оцінка якості: згідно з ДСТУ 4670:2006 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. 2020-01-28 155.2
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам. Овочі врожаю 2019 року. Вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Колір відповідного виду, без плям. 1. Картопля у кількості 4000кг: Сфера застосування: для приготування страв (їжі); Оцінка якості: згідно з ДСТУ 4506:2005 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. Якісні вимоги: картопля має бути ціла, чиста, суха, непроросла, не в’яла, не позеленіла, без механічних пошкоджень (механічні пошкодження глибиною не більше 5 мм і довжиною не більше 10 мм (порізи, вм’ятини, тріщини) допускаються не більше ніж на 2% загальної кількості продукції); Запах, властивий даному сорту, без стороннього запаху і смаку, округло-овальної форми; Розмір бульби не менше 60 мм у поперечному розрізі; не допускається наявність в’ялих картоплин з легкою морщиністю, роздавлених, половинок і частин картоплин, пошкоджених сільськогосподарськими шкідниками та хворобами, підморожених, запарених та наявність землі, органічних і мінеральних домішок; Фасування продукції – капронові сітки вагою НЕТТО 5 кг, яка забезпечує її збереження під час транспортування та вантажно-розвантажувальних робіт. 2. Горох колотий у кількості 100 кг: Горох: Продовольчий, 1й підтип; Оцінка якості: згідно з ДСТУ 4523-2006 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. Колір: жовтий різних відтінків (із сім’ядолями, що просвічуються крізь насіннєву оболонку). Запах властивий гороховим крупам, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий. Смак властивий гороховим крупам, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий. Вологість не більше 15%. Масова частка пошкодженого насіння, не більше ніж 0,5 %. 2020-01-28 44.0
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам. 1. Шоколад чорний Міленіум (100г) у кількості 4000 штук Шоколад без сторонніх запахів та стороннього смаку. Без пошкоджень. Вміст какао-продуктів: не менше 54%. Оцінка якості: згідно з ТУ У 20205603.003-99 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. 2. Шоколадні батончики «Рошен» у кількості 4000 штук Шоколадні батончики з начинкою 43 г. Без сторонніх запахів та стороннього смаку. Без пошкоджень. Оцінка якості: згідно з ДСТУ 3924-2014 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. 3. Цукерки шоколадні («Ромашка Рошен») у кількості 400 кг Помадна цукерка, глазурована шоколадною глазуррю (вершкове крем-брюле з додаванням какао-порошку). Без сторонніх запахів та стороннього смаку. Без пошкоджень. Оцінка якості: згідно з ДСТУ 4135-2002 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. 4. Какао «Мрія»у кількості 15 кг (150 пачок по 100г) Какао-порошок, не підсолоджений. Фасований по 100г. Продукт не повинен містити синтетичних барвників та консервантів. Порошок від світло-коричневого до темно-коричневого кольору, не допускається тьмяний сірий відтінок.Смак та запах властивий даному продукту, без сторонніх присмаків та запахів. Оцінка якості: згідно з ДСТУ 4391:2005 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. 2020-01-28 150.8
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам: Сир твердий типу «Російський» не менше 50 % жирності у кількості 600кг Оцінка якості: згідно ДСТУ 6003:2008 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. Білковий молочний продукт, отриманий внаслідок зсідання молочної сировини (молока) під дією молокозсідальних ферментів, закваски (заквашувального препарату), або впливу фізико-хімічних чинників, без заміни жодної зі складових частин молочної сировини. Зовнішній вигляд: поверхня чиста, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покрита захисним покривом, який щільно прилягає до поверхні сиру. Смак і запах: специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів. Фасування: брус 2-3 кг. 2020-01-28 76.8
Служба зовнішньої розвідки України ОКІСТ СВИНИНИ, БЕЗ КІСТКИ ЗАМОРОЖЕНИЙ В/Г - 1500 кг, БИТОК СВИНИНИ БЕЗ КІСТКИ ЗАМОРОЖЕНИЙ В/Г - 600 кг; ОКІСТ ЯЛОВИЙ, БЕЗ КІСТКИ ЗАМОРОЖЕНИЙ В/Г - 700 кг; СЕРЦЕ ЯЛОВИЧЕ ЗАМОРОЖЕНЕ В/Г - 200 кг; ПЕЧІНКА ЯЛОВИЧА ЗАМОРОЖЕНА В/Г - 450 кг 3450.0 кг ФІЛЕ КУРЯЧЕ ОХОЛОДЖЕНЕ В/Г - 700 кг, ТУШКА КУРЯЧА ОХОЛОДЖЕНА В/Г - 650 кг, СТЕГНО КУРЯЧЕ ОХОЛОДЖЕНЕ В/Г - 300 кг 1650.0 кг 2020-01-28 108.3
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам. Овочі та фрукти врожаю 2019 року. Вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Достатньої зрілості, без ознак гнилі, механічного пошкодження та пошкодження шкідниками. Колір відповідного виду, без плям. 1. Буряк у кількості 1300 кг: Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, без пошкоджень, форма та колір відповідають ботанічному сорту, без стороннього запаху та смаку. Клубні соковиті, темно-червоних відтінків. Оцінка якості: згідно з ДСТУ 2175-93; 2. Морква у кількості 1100 кг: Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, без пошкоджень, форма та колір відповідають ботанічному сорту, без стороннього запаху та смаку. Оцінка якості: згідно з ДСТУ 2175-93; 3. Цибуля у кількості 1100 кг: Вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, має бути зрілою, здоровою, чистою, цілою, не пророщеною, форма і колір повинні відповідати ботанічному сорту з сухими зовнішніми цибульними лушпиннями. Оцінка якості: згідно з ДСТУ 2175-93; 4. Капуста у кількості 1600 кг: Щільність головки: щільні пізньостигла першого товарного сорту; Зовнішній вигляд: головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками; Стиглість: пізньостигла; Пакування: сітки; Товарний сорт: перший; Оцінка якості: згідно з ДСТУ 7037:2009; 5. Яблука у кількості 1000 кг: Стиглість: Стиглі; Зовнішній вигляд: не в’ялі, без пошкоджень шкідниками, хворобами і т.д., без фізичних пошкоджень; Смак:без стороннього присмаку; Запах:без стороннього запаху, яблучний, притаманний ботанічному сорту; Оцінка якості: згідно з ДСТУ 7075:2009; 6. Апельсини у кількості 1500 кг: Стиглість:стиглі; Зовнішній вигляд: не в'ялі, без пошкоджень шкідниками, хворобами і т.д., без фізичних пошкоджень, не гнилі, однакові за забарвленням жовтого чи помаранчевого кольору, плоди однакові за формою; Смак:без стороннього присмаку, солодкий чи кисло-солодкий; Запах: притаманний ботанічному сорту,без стороннього запаху; Оцінка якості: згідно з ДСТУ 4427: 82. 2020-01-28 88.8
Загальноосвітній навчальний заклад "Київський спортивний ліцей-інтернат" Макаронні вироби. 1500.0 кілограми 2020-01-28 43.2
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам. Масло вершкове у кількості 300 кг : Склад: Жири та вершки коров’ячого молока 100%; За вмістом молочного жиру: Вершкове масло ( 73 %); Запах: Чистий, характерний для вершків, без сторонніх запахів; Смак: Чистий, добре виражений вершковий, можливий присмак пастеризації. Без сторонніх присмаків; Колір: Від світло-жовтого до жовтого, однорідний за всією масою; Пакування: Споживче (обгортка з алюмінієвої кашированої фольги); Маса нетто: 200 г; За технологічними особливостями: солодковершкове; Оцінка якості: згідно з ДСТУ 4399:2005. 2020-01-28 38.4
Територіальне медичне об'єднання "САНАТОРНОГО ЛІКУВАННЯ" у м. Києві Зефір 500.0 кілограми 2020-01-28 29.6
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» 1. Батон пшеничний у кількості 3600 штук Спосіб виробництва: механізоване виробництво; Поверхня: відповідає виду виробу, без забруднення, без тріщин і вм’ятин; Колір: світло-жовтий, без підгорілості; Запах: властивий даному виду виробів, без стороннього запаху; З борошна вищого сорту; Оцінка якості: згідно ДСТУ 4587:2006; Стан м’якушки: пропечена, еластична, не волога на дотик, без слідів непромісу; Смак: властивий даному виду виробів, без стороннього присмаку; 2. Круасани 7 DAYS (midi) 60г з начинкою (або кремом) у кількості 3000 штук Вироблено із листкового тіста з фруктовою та кремовою начинкою. Кондитерські вироби повинні виготовляти відповідно вимогам стандартів, технічним вимогам виробника, з дотриманням санітарних норм та правил, рецептур та технологічних інструкцій, затверджених в установчому порядку. 2020-01-27 73.7
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам. Хек свіжоморожений патраний обезголовлений у кількості 600 кг Спосіб розбирання: патрана обезголовлена; Вимоги до зовнішнього вигляду та обробки: поверхня ціла, рівна, чиста, недеформована, природного кольору, без згустків чи слідів крові,без льодяної глазурі та снігу; Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу; Довжина тушки: не менше, ніж 25 см. Оцінка якості: згідно з ДСТУ 4378:2005 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. 2020-01-27 29.7
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам. 1. Консервована кукурудза цукрова у жерстяних банках по 410г. Виготовлена із свіжої сировини технічної стиглості першого ґатунку. Вміст цукру 11,2 г/100г, маса кукурудзи від маси нетто – не менше 75%. Смакові якості повинні відповідати даному товару. Герметично укупорена, стерилізована при температурі не нижче 1000С. Тара чиста, не ушкоджена, з обов’язковим маркуванням. Оцінка якості: згідно з ДСТУ 7164: 2010 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. 2. Горошок зелений консервований у жерстяних банках по 410г. Виготовлений із свіжого зеленого середньої величини гороху технічної стиглості першого ґатунку. Вміст кухонної солі 0,8-1,5%, маса горошку від маси нетто – не менше 80%. Смакові якості повинні відповідати даному товару. Герметично укупорений стерилізований при температурі не нижче 1000С. Тара чиста, не ушкоджена, з обов’язковим маркуванням. Оцінка якості: згідно з ДСТУ 7165: 2010 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. 3. Томатна паста 25%, у скляних банках по 500 г. Паста вищого ґатунку, на вигляд – однорідна масса, без частинок шкірочки, насіння і пробкових утворень, червоного або темно малинового кольору, без цвілі, гіркоти, присмаку пригару. Смак і запах натуральні. Тара чиста, не ушкоджена з обов’язковим маркуванням. Оцінка якості: згідно з ДСТУ 5081: 2008 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. 4. Огірки консервовані у кількості 300 штук Виготовлені відповідно до ДСТУ 7989:2015 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. Урожай 2019 року. Фасування – у скляні банки з металевою кришкою місткістю 3л. До складу повинні входити: огірки свіжі, зелень пряних рослин, сіль кухонна, цукор, лимонна кислота, спеції, часник та ін. Огірки цілі, з хорошим смаком, щільною консистенцією, негрубою шкіркою. Без плодоніжок і залишків квіток, чисті, не зморщені, не м’яті, без механічних та інших пошкоджень. Смак та запах – смак слабо кислий помірно солоний, запах приємний з ароматом прянощів, без сторонніх присмаку та запаху. Колір – огірки оливково-зелені або оливкові без плям і опіків. Дозволяється одиничні огірки неоднорідного та менш інтенсивного окрасу з природною плямистістю. Консистенція – огірки міцні, пружні, без пустот, з щільною хрусткою м’якоттю, з недорозвиненим насінням. Дозволяються огірки менш міцні та пружні або з незначними пустотами. Якість заливки – заливка практично прозора з жовтуватим відтінком, з частками прянощів. 2020-01-27 36.4
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам. 1. Печиво Родинне у кількості 200 кг Вироблено на вершковому маслі з різними домішками. Має містити велику кількість жирів та цукру та виготовлено з пластичного тіста, а інколи з прикрасою поверхні печива. Форма – правильна, що відповідає назві печива, без вм’ятин, краї печива повинні бути рівними чи фігурними. Не допускаються: вироби розламані, розкришені. Поверхня, непідгоріла, без вкраплень крихт. Колір – властивий даному печиву, різних відтінків, рівномірний. Запах - властивий печиву без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак - властивий печиву без присмаку гіркоти та сторонніх присмаків. Кондитерські вироби повинні виготовляти відповідно вимогам стандартів, технічним вимогам виробника, з дотриманням санітарних норм та правил, рецептур та технологічних інструкцій, затверджених в установчому порядку. Оцінка якості: згідно з ДСТУ 3781-2014 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. 2. Вафлі «Артек» з начинкою у кількості 200кг Продукт пористий, ніжний, легкий. Форма продукту прямокутна, прошарок з начинкою та рифлену поверхню. Відрізняються за змістом начинки та кількістю прошарків. Смак та запах – властивий даному найменуванню вафель, без стороннього присмаку та запаху. Зовнішній вигляд: поверхня з чітким малюнком, з рівним обрізом, без підтікань, вафлі повинні мати однаковий розмір та правильну форму, встановлену для цієї назви рецептурою. Якість начинки: вафельний лист щільно прилягає до начинки. Кондитерські вироби повинні виготовляти відповідно вимогам стандартів, технічним вимога виробника, з дотриманням санітарних норм та правил, рецептур та технологічних інструкцій, затверджених в установчому порядку. Оцінка якості: згідно з ТУ У 10.7-00382013-006:2015 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. 3. Кекси у кількості 400 кг Виріб з начинкою. Смак – відповідає даному виду продукту (шоколадний, вишневий, абрикосовий, полуничний, зі смаком згущеного молока, горіховий та т.п.). Форма – відповідно даному виду найменуванню виробу без пошкоджень. Кондитерські вироби виготовляють відповідно вимогам стандартів, технічним вимога виробника, з дотриманням санітарних норм та правил, рецептур та технологічних інструкцій, затверджених в установчому порядку. Оцінка якості:ДСТУ 4505:2005 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. 4. Сухарі панірувальні у кількості 60 кг Зовнішній вигляд: крупка достатньо однорідна за розміром, розсипчаста, без грудок; Колір: від світло-жовтого до світло-коричневого; Смак та запах: притаманний панірувальним сухарям, без стороннього присмаку та запаху; Масова доля вологості не повинна перевищувати 10%. Оцінка якості: згідно з ДСТУ 8708-2017 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. 2020-01-27 43.6
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам. 1. Філе куряче охолоджене Термічний стан: Охолоджене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно). Зовнішній вигляд: без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше, ніж на 1 см, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові, без льодяної глазурі та снігу. Запах: властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. Оцінка якості: згідно з ДСТУ 3143-2013 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. 2. Яловичина задня тазова частина напівфабрикат Продукція повинна відповідати ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (ДСТУ, ГОСТ). Термічний стан: Охолоджене. Зовнішній вигляд: поверхня чиста, не завітрена, без ослизнення. Вимоги до пакетування: транспортування тільки в спеціальних ящиках. Оцінка якості: м'ясо без великої кількості жиру, без кісток, хрящів, суглобів. М'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах властивий яловичині, без ознак псування. Температура яловичини в товщі м’язів - від 0 °С до плюс 4 С. Оцінка якості: згідно з ДСТУ 4589:2006 та/або ДСТУ 6030:2008 та/або іншим ГОСТам, ДСТУ, ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість; ґатунок, категорію, дату виготовлення на підприємстві, термін реалізації, умови зберігання. Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі. 2020-01-27 165.0
Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам. 1. Молоко коров’яче пастеризоване у кількості 300 л Жирність: не менше 2,5% ; Об’єм: 0,9 л у пакеті; Термін придатності: не менше 90 діб. Молоко має бути натуральним, однорідної консистенції, без осаду, пластівців білка та грудочок жиру, без сторонніх, не притаманних свіжому молоку присмаків та запахів, для пастеризованого молока – легкий присмак пастеризації, колір білий, рівномірний за всією масою. Заморожування молока не допускається. Оцінка якості: згідно з ДСТУ 2661:2010. 2. Молоко незбиране згущене у кількості 114,7 кг Жирність: не менше 8,5% ; За органолептичними, фізико-хімічними, мікробіологічними показниками, маркуванням та пакуванням, терміном придатності з дати виготовлення та технологією виробництва. Спожиткове пакування – металеві банки. Вага- 370-380г. Характерний солодкувато-солонуватий присмак, притаманний пряженому молоку, без сторонніх присмаків та запахів. Під час внесення нізину допускають менш виражений присмак пряженого молока. Однорідна, рідка. Допустимий незначний осад. Однорідний, схожий на колір молока або з кремовим відтінком. Оцінка якості: згідно з ДСТУ 4274:2003. 2020-01-27 12.1
Дитячий спеціалізований санаторій "Ялинка" Територіального медичного об'єднання "САНАТОРНОГО ЛІКУВАННЯ" у місті Києві Оброблені фрукти та овочі 615.0 кілограми 2020-01-24 44.0
Київський міський клінічний онкологічний центр Макаронні вироби (вермішель, ріжки) 300.0 кілограми 2020-01-23 4.6
Київський міський клінічний онкологічний центр Крохмалі та крохмалепродукти - крупа манна. 700.0 кілограми 2020-01-23 9.6
Київське вище професійне училище деревообробки Продукти харчування різні 23.0 штуки 2020-01-22 3.7
Дитячий спеціалізований санаторій "Ялинка" Територіального медичного об'єднання "САНАТОРНОГО ЛІКУВАННЯ" у місті Києві Овочі, фрукти та горіхи 1750.0 кілограми 2020-01-15 38.0
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва З питань, пов’язаних з підготовкою тендерних пропозицій учасники процедури закупівлі (далі – Учасник) можуть звертатися до: Суліма Валентина Іванівна – дієтична сестра, моб.тел. +38(073) 126 77 97 2020-01-14 7.8
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва З питань, пов’язаних з підготовкою тендерних пропозицій учасники процедури закупівлі (далі – Учасник) можуть звертатися до: Суліма Валентина Іванівна – дієтична сестра, моб.тел. +38(073) 126 77 97 2020-01-13 28.4
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва З питань, пов’язаних з підготовкою тендерних пропозицій учасники процедури закупівлі (далі – Учасник) можуть звертатися до: Суліма Валентина Іванівна – дієтична сестра, моб.тел. +38(073) 126 77 97 2020-01-13 104.7
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва З питань, пов’язаних з підготовкою тендерних пропозицій учасники процедури закупівлі (далі – Учасник) можуть звертатися до: Суліма Валентина Іванівна – дієтична сестра, моб.тел. +38(073) 126 77 97 2020-01-13 9.1
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва З питань, пов’язаних з підготовкою тендерних пропозицій учасники процедури закупівлі (далі – Учасник) можуть звертатися до: Суліма Валентина Іванівна – дієтична сестра, моб.тел. +38(073) 126 77 97 2020-01-13 118.8
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва З питань, пов’язаних з підготовкою тендерних пропозицій учасники процедури закупівлі (далі – Учасник) можуть звертатися до: Суліма Валентина Іванівна – дієтична сестра, моб.тел.+38(073) 126 77 97 2020-01-13 6.7
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва З питань, пов’язаних з підготовкою тендерних пропозицій учасники процедури закупівлі (далі – Учасник) можуть звертатися до: Суліма Валентина Іванівна – дієтична сестра, моб.тел. +38(073) 126 77 97 2020-01-13 46.7
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва З питань, пов’язаних з підготовкою тендерних пропозицій учасники процедури закупівлі (далі – Учасник) можуть звертатися до: Суліма Валентина Іванівна – дієтична сестра, моб.тел. +38(073) 126 77 97 2020-01-13 22.6
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва З питань, пов’язаних з підготовкою тендерних пропозицій учасники процедури закупівлі (далі – Учасник) можуть звертатися до: Суліма Валентина Іванівна – дієтична сестра, моб.тел. +38(073) 126 77 97 2020-01-13 170.0
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва З питань, пов’язаних з підготовкою тендерних пропозицій учасники процедури закупівлі (далі – Учасник) можуть звертатися до: Суліма Валентина Іванівна – дієтична сестра, моб.тел. +38(073) 126 77 97 2020-01-13 6.3
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва З питань, пов’язаних з підготовкою тендерних пропозицій учасники процедури закупівлі (далі – Учасник) можуть звертатися до: Суліма Валентина Іванівна – дієтична сестра, моб.тел. +38(073) 126 77 97 2020-01-13 61.9
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва З питань, пов’язаних з підготовкою тендерних пропозицій учасники процедури закупівлі (далі – Учасник) можуть звертатися до: Суліма Валентина Іванівна – дієтична сестра, моб.тел. +38(073) 126 77 97 2020-01-13 128.2
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва З питань, пов’язаних з підготовкою тендерних пропозицій учасники процедури закупівлі (далі – Учасник) можуть звертатися до: Суліма Валентина Іванівна – дієтична сестра, моб.тел. +38(073) 126 77 97 2020-01-13 75.6
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва З питань, пов’язаних з підготовкою тендерних пропозицій учасники процедури закупівлі (далі – Учасник) можуть звертатися до: Суліма Валентина Іванівна – дієтична сестра, моб.тел. +38(073) 126 77 97 2020-01-13 5.4
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва З питань, пов’язаних з підготовкою тендерних пропозицій учасники процедури закупівлі (далі – Учасник) можуть звертатися до: Суліма Валентина Іванівна – дієтична сестра, моб.тел. +38(073) 126 77 97 2020-01-13 42.2
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва З питань, пов’язаних з підготовкою тендерних пропозицій учасники процедури закупівлі (далі – Учасник) можуть звертатися до: Суліма Валентина Іванівна – дієтична сестра, моб.тел. +38(073) 126 77 97 2020-01-13 104.1
Комунальний заклад Київської обласної ради „Київська обласна лікарня №2” Борошно 10000.0 кг 2020-01-10 93.8
Спеціальна школа І -ІІ ступенів №12 Дарницького району м.Києва З питань, пов’язаних з підготовкою тендерних пропозицій учасники процедури закупівлі (далі – Учасник) можуть звертатися до: Суліма Валентина Іванівна – дієтична сестра, моб.тел. +38(073) 126 77 97 2020-01-03 205.0
ДУ "Інститут ендокринології та обміну речовин ім. В.П. Комісаренка НАМН України" Чай чорний 120.0 кілограм 2019-12-26 54.0
ДУ "Інститут ендокринології та обміну речовин ім. В.П. Комісаренка НАМН України" Олія рослинна 736.0 кілограм 2019-12-26 21.6
ДУ "Інститут ендокринології та обміну речовин ім. В.П. Комісаренка НАМН України" буряк 800.0 кілограм морква 150.0 кілограм цибуля 150.0 кілограм капуста 400.0 кілограм 2019-12-26 10.4
ДУ "Інститут ендокринології та обміну речовин ім. В.П. Комісаренка НАМН України" зелений горошок 100.0 кілограм капуста квашена 150.0 кілограм Огірки солоні 150.0 кілограм Сухофрукти 400.0 кілограм 2019-12-26 24.8
ДУ "ІПАГ ІМ. АКАД. О.М.ЛУК'ЯНОВОЇ НАМН УКРАЇНИ" Яйця курячі 10800.0 шт 2019-12-26 24.6
ДУ "Інститут ендокринології та обміну речовин ім. В.П. Комісаренка НАМН України" Цукор 700.0 кілограм 2019-12-26 10.5
ДУ "ІПАГ ІМ. АКАД. О.М.ЛУК'ЯНОВОЇ НАМН УКРАЇНИ" Борошно,крупи 1850.0 кг 2019-12-26 41.2
ДУ "ІПАГ ІМ. АКАД. О.М.ЛУК'ЯНОВОЇ НАМН УКРАЇНИ" Риба морська ціла заморожена 350.0 кг 2019-12-26 25.2
Київська міська клінічна лікарня №7 Чай чорний фасований 50.0 кілограми 2019-12-19 6.6
Територіальний центр соціального обслуговування Святошинського району м. Києва - Сосиски варені (вищого ґатунку) - 270 кг. - Ковбасні вироби варені (вищого ґатунку) – 250 кг. 2019-12-18 35.3
Загальноосвітній навчальний заклад "Київський спортивний ліцей-інтернат" Цукор-пісок, кристалічний, білий, виготовлений з цукрового буряка, не нижче 3 категорії за показниками якості. Цукор повинен відповідати вимогам ДСТУ 4623-2006. Пакують масою нетто до 10 кг в нові тканинні або поліпропіленові мішки з поліетиленовими мішками-укладками. Горловину мішків-укладок термозварюють. 2019-12-18 4.0
Територіальний центр соціального обслуговування Святошинського району м. Києва Сосиски 2019-12-18 6.9
Територіальний центр соціального обслуговування Святошинського району м. Києва Крупи 2019-12-18 1.9
Дитячий спеціалізований санаторій "Ялинка" Територіального медичного об'єднання "САНАТОРНОГО ЛІКУВАННЯ" у місті Києві Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів 550.0 кілограми 2019-12-16 32.8
ЦЕНТРАЛЬНИЙ ГОСПІТАЛЬ МВС УКРАЇНИ яйця курячі 23000.0 штука 2019-12-16 51.1
Загальноосвітній навчальний заклад "Київський спортивний ліцей-інтернат" Рибні консерви та інші рибні страви та пресерви. 68.0 кілограми 2019-12-16 53.0
Управління праці та соціального захисту населення Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Організація обіду до Дня вшанування учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи (14 грудня) 50.0 штуки 2019-12-16 20.0
Дитячий спеціалізований санаторій "Ялинка" Територіального медичного об'єднання "САНАТОРНОГО ЛІКУВАННЯ" у місті Києві Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби 218.0 кілограми 2019-12-16 23.0
Державне підприємство "Олімпійський навчально-спортивний центр "КОНЧА-ЗАСПА" Рис 500.0 кілограми 2019-12-13 15.0
Державне підприємство "Олімпійський навчально-спортивний центр "КОНЧА-ЗАСПА" Капуста 1500.0 кілограми 2019-12-13 15.3
Державне підприємство "Олімпійський навчально-спортивний центр "КОНЧА-ЗАСПА" Олія 1000.0 літр 2019-12-13 50.6
Загальноосвітній навчальний заклад "Київський спортивний ліцей-інтернат" Рибні консерви та інші рибні страви та пресерви, код ДК 021:2015 – 15240000-2 (консерви рибні, ікра горбуші солена). 68.0 кілограми 2019-12-13 53.0
Державне підприємство "Олімпійський навчально-спортивний центр "КОНЧА-ЗАСПА" Кава розчинна 250.0 пачок 2019-12-12 55.5
Державне підприємство "Олімпійський навчально-спортивний центр "КОНЧА-ЗАСПА" Сіль 510.0 кілограми 2019-12-12 3.1
Державне підприємство "Олімпійський навчально-спортивний центр "КОНЧА-ЗАСПА" Цукор 2000.0 кілограми 2019-12-12 36.0
Державне підприємство "Олімпійський навчально-спортивний центр "КОНЧА-ЗАСПА" Гречка 1000.0 кілограми 2019-12-12 24.0
Державне підприємство "Олімпійський навчально-спортивний центр "КОНЧА-ЗАСПА" Майонез 2000.0 пачка 2019-12-12 24.0
Державне підприємство "Олімпійський навчально-спортивний центр "КОНЧА-ЗАСПА" Кетчуп 0.0 пачок 2019-12-12 8.2
Державне підприємство "Олімпійський навчально-спортивний центр "КОНЧА-ЗАСПА" Гірчиця 500.0 пачок 2019-12-12 6.0
Загальноосвітній навчальний заклад "Київський спортивний ліцей-інтернат" Кава, чай та супутня продукція 110.0 кілограми 2019-12-11 44.6
Київська міська клінічна лікарня №7 Сарделі молочні 150.0 кілограми 2019-12-10 9.9
Загальноосвітній навчальний заклад "Київський спортивний ліцей-інтернат" Сіль кухонна кам'яна, помол № 1. Повинна відповідати ДСТУ 3583-97. Пак. до 1,5 кг. Лист лавровий сухий. Повинен відповідати ДЕСТ 17594-81. Пак. до 10г. Перець чорний мелений. Повинен відповідати ДЕСТ 29050-91. Пак. до 10г. Перець чорний горошок. Повинен відповідати ДЕСТ 29050-91. Пак. до 10 гр. Ванільний цукор. Повинен відповідати ДСТУ 1009:2005. Пак. до 10 гр. Кориця мелена. Повинна відповідати ДЕСТ 29049-91. Пак. до 20 гр. Кислота лимонна харчова. Повинна відповідати ДСТУ ДЕСТ 908:2006. Пак. до 25 гр. Оцет яблучний натуральний, 6%, отриманий з харчової сировини. Повинен відповідати ДСТУ 2450:2006 або ТУ У. Пак. до 1 л. 2019-12-09 5.3
Загальноосвітній навчальний заклад "Київський спортивний ліцей-інтернат" Макаронні вироби трубчасті, група «В», 1 класу. Пак. до 5 кг. Макаронні вироби ниткоподібні, група «В», 1 класу. Пак. до 5 кг. Товар має відповідати вимогам ДСТУ 7043:2009. 2019-12-09 5.7
* У таблиці показані не більше ніж 100 останніх за часом угод
** Клікніть на заголовок стовбців, щоб сортувати по назвам, даті та кількості
Усі наведені дані - з офіційного сайту держзакупівель http://tender.me.gov.ua та системи Prozorro

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка.