ФОП Вільховченко Тамара Миколаївна

ЄДРПОУ: 2625109426

  • 17.2мільйонів гривень
  • 137Угод
Хто заплатив цій установі? за що отримала кошти? Дата Сума, тис. грн
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо (Лот №1: філе куряче охолоджене ;Лот №2: стегенця курячі охолоджені) 2019-10-02 157.5
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради Зернові культури та картопля (картопля) 2019-10-01 405.9
ОВРУЦЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ №4 ОВРУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ Капуста білокачанна свіжа, буряк столовий, морква, цибуля ріпчаста свіжа. Згідно документації 2019-09-23 11.5
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради капуста білокачанна, цибуля ріпчаста, морква, буряк столовий 2019-09-20 8.9
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Виготовлене тільки з коров'ячого молока або продуктів його переробки та призначене для безпосереднього вживання в їжу. Воно не повинно містити ніяких спеціальних харчових добавок. Без ГМО 2019-09-20 6.0
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Якісний яловичий фарш забарвлений в темно-червоний колір з невеликими вкрапленнями білого жиру; м’ясо для фаршу обов’язково має бути філейним – субпродукти і другосортні частини коров’ячої туші. Без ГМО 2019-09-20 4.5
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Філе птиці повинно бути:цілим, без пошкоджень, без будь-яких чужорідних матеріалів, бруду та крові; без стороннього запаху. 2019-09-20 5.2
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Зовнішній вигляд: тушка патрана без голови. Поверхня риби: ціла, рівна, чиста, недеформована, природного кольору. Запах після розморожування: притаманний свіжій рибі без сторонніх запахів і присмаків. Присутність льоду не допускається. 2019-09-20 7.3
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради М'ясо яловичини заморожене без кісток 2019-09-16 202.5
Відділ освіти Коростенської районної державної адміністрації Харчування учнів пільгових категорій Веселівської СЗШ І-ІІ ступенів, дітоднів 1104.0 послуга 2019-03-29 29.8
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради Овочі (капуста, морква, буряк, цибуля) 2019-03-04 143.9
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради Яловичина охолоджена без кісток 2019-02-25 405.0
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради Яловичина заморожена без кісток 2019-02-25 405.0
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради Зернові культури та картопля (лот №1 -картопля, лот №2- горох сушений) 2019-02-11 125.1
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради Зернові культури та картопля (лот №1 -картопля, лот №2- горох сушений) 2019-02-11 8.5
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Свіжа, вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, цілком сформовані, непророслі, не ушкодженні. 2019-02-01 3.5
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Зовнішній вигляд: тушка патрана без голови. Поверхня риби: ціла, рівна, чиста, недеформована, природного кольору. Запах після розморожування: притаманний свіжій рибі без сторонніх запахів і присмаків. Присутність льоду не допускається. 2019-02-01 6.8
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Зовнішній вигляд: м’якуш отриманий від спинної, поперекової, тазостегнової та лопаткової частини туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок; краї зарівняні, без бахромок; поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання. Колір: від рожевого до червного. Запах:доброякісного м’яса, без стороннього запаху. 2019-02-01 7.0
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Філе птиці повинно бути:цілим, без пошкоджень, без будь-яких чужорідних матеріалів, бруду та крові; без стороннього запаху. 2019-02-01 9.5
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Виготовлене тільки з коров'ячого молока або продуктів його переробки та призначене для безпосереднього вживання в їжу. Воно не повинно містити ніяких спеціальних харчових добавок. Без ГМО 2019-02-01 7.0
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради Фрукти і горіхи (яблука) 2019-01-31 58.4
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради М’ясо (куряче філе,стегенця курячі ) 2018-12-27 187.1
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради М’ясо (куряче філе,стегенця курячі ) 2018-12-27 341.7
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради Продукція тваринництва та супутня продукція (Лот № 1 яйця курячі ,Лот №2 натуральний мед) 2018-12-27 13.0
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради Продукція тваринництва та супутня продукція (Лот № 1 яйця курячі ,Лот №2 натуральний мед) 2018-12-27 306.0
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради Зернові культури та картопля (картопля) 2018-09-19 179.2
Відділ освіти Коростенської районної державної адміністрації Харчування учнів пільгових категорій Веселівської СЗШ І-ІІ ступенів, дітоднів 800 послуга 2018-09-18 18.4
Відділ освіти Коростенської районної державної адміністрації Харчування учнів пільгових категорій Холосненської СЗШ І-ІІІ ступенів, дітоднів 800 послуга 2018-09-18 18.4
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради Зернові культури та картопля (картопля) 2018-06-11 115.8
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради Лот №1: ДК 021:2015: 03212100-1 – Картопля Лот №2: ДК 021:2015: 03212213-6 - Горох сушений 2018-03-12 56.0
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради Лот №1: ДК 021:2015: 03212100-1 – Картопля Лот №2: ДК 021:2015: 03212213-6 - Горох сушений 2018-03-12 2.7
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради Капуста, цибуля,буряк, морква. 2018-03-12 80.4
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради М'ясо свійської птиці(філе куряче, сухої заморозки) 2018-03-01 8.5
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Зовнішній вигляд: тушка патрана без голови. Поверхня риби: ціла, рівна, чиста, недеформована, природного кольору. Запах після розморожування: притаманний свіжій рибі без сторонніх запахів і присмаків. Присутність льоду не допускається. 2018-03-01 6.5
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради ДК 021:2015 (CPV) : 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі (сухофрукти) 2018-02-21 69.0
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Консервований зелений горошок, 500гр, скляні банки 2018-02-06 3.2
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Зовнішній вигляд: тушка патрана без голови. Поверхня риби: ціла, рівна, чиста, недеформована, природного кольору. Запах після розморожування: притаманний свіжій рибі без сторонніх запахів і присмаків. Присутність льоду не допускається. 2018-02-06 6.3
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Яловичина(м'ясо яловичини в/г без кості, охолоджене)-100кг 2018-02-06 13.0
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради яблука свіжі-200кг, морква-300кг, капуста білокачана-100кг 2018-02-06 5.3
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради Лот №1: філе куряче охолоджене Лот № 2:стегенця курячі охолоджені 2018-01-29 320.7
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо яловичини (заморожене без кісток ) 2018-01-29 373.5
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради Лот №1: яловичина охолоджена без кісток Лот №2: свинина охолоджена без кісток 2018-01-29 597.2
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради Лот №1: яловичина охолоджена без кісток Лот №2: свинина охолоджена без кісток 2018-01-29 744.0
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради Лот №1: філе куряче охолоджене Лот № 2:стегенця курячі охолоджені 2018-01-29 584.2
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради М'ясо свійської птиці(філе куряче, сухої заморозки) 2017-12-19 8.5
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Томатна паста 2017-12-19 2.4
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Яловичина(м'ясо яловичини в/г без кості, охолоджене)-100кг 2017-12-19 8.5
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Ковбасні вироби(сардельки вищого гатунку)-15кг, яловичий фарш-50кг 2017-12-19 5.7
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Сир твердий – не менше 50% жирності не повинен мати дефектів кірки сирів, а саме: осипання парафіну, загнивання, блідості, розтріскування, пліснявіння. Не повинно бути сторонніх запахів та присмаку гіркоти. 2017-12-19 10.8
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Какао порошок натуральний, 10-12% жирності, повинен мати етикетку країни виробника товарного знаку енергетичної та харчової цінності продукту, умов та термін зберігання. 2017-12-19 8.4
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Огірки мариновані (3л банки)-200шт 2017-12-12 9.0
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Виготовлене тільки з коров'ячого молока або продуктів його переробки та призначене для безпосереднього вживання в їжу. Воно не повинно містити ніяких спеціальних харчових добавок. Без ГМО 2017-12-12 10.2
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Консерва рибна «Сардина з додаванням олії» фасовка 230-240гр., ж/б 2017-11-17 4.6
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Рис круглий та довгозернисий (фасований по 1кг)-100кг, пластівці вівсяні (фасовані по 1кг)-100кг, крупа гречана (фасована по 1кг)-100кг, крупа горохова (фасована по 1кг)-100кг. 2017-11-17 7.0
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Яловичина(м'ясо яловичини в/г без кості, охолоджене)-100кг 2017-11-17 13.5
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Виготовлене тільки з коров'ячого молока або продуктів його переробки та призначене для безпосереднього вживання в їжу. Воно не повинно містити ніяких спеціальних харчових добавок. Без ГМО 2017-11-15 8.3
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Молоко згущене незбиране з цукром 8,5% жирності (жестяна банка 370-400гр.) 2017-11-15 4.3
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Сир твердий – не менше 50% жирності не повинен мати дефектів кірки сирів, а саме: осипання парафіну, загнивання, блідості, розтріскування, пліснявіння. Не повинно бути сторонніх запахів та присмаку гіркоти. 2017-11-15 7.1
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради ДК 021:2015: 03140000-4 — Продукція тваринництва та супутня продукція (ДК 021:2015: 03142100-9 — Натуральний мед) 2017-10-30 18.7
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради ДК 021:2015: 15111000-9 — М’ясо великої рогатої худоби родини бикових (м'ясо яловичини та телятини (заморожене без кісток) ДК 021:2015: 15114000-0 — Потрухи (печінка яловичини та телятини охолоджена) 2017-10-30 399.9
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Олія соняшникова рафінована «Олейна» 900г (або еквівалент), дезодорована, виморожена, не виморожена, без ГМО. Олія соняшникова має бути вироблена згідно з чинними технологічним регламентом або технологічною інструкцією, затвердженим в установленому порядку, з додержанням вимог ДСП. 2017-10-17 12.5
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Овочі (цибуля ріпчаста-500кг, морква-1000кг, капуста білокачанна(кам'яна голова)-1500кг, буряк столовий-2500кг) 2017-10-10 32.0
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Яловичина(м'ясо яловичини в/г без кості, охолоджене)-100кг 2017-10-05 12.0
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Рис круглий та довгозернисий (фасований по 1кг)-50кг, пшоно (фасоване по 1кг)-50кг, крупа перлова (фасована по 1кг)-50кг, крупа гречана (фасована по 1кг)-50кг, крупа горохова (фасована по 1кг)-100кг. 2017-10-05 4.1
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Сіль кухонна (йодована)-200кг, паста томатна-20кг, макарони-200кг, борошно пшеничне вищого ґатунку -50кг 2017-09-19 4.6
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Зовнішній вигляд: тушка патрана без голови. Поверхня риби: ціла, рівна, чиста, недеформована, природного кольору. Запах після розморожування: притаманний свіжій рибі без сторонніх запахів і присмаків. Присутність льоду не допускається. 2017-09-19 9.0
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Філе птиці(філе куряче сухої заморозки) повинно бути:цілим, без пошкоджень, без будь-яких чужорідних матеріалів, бруду та крові; без стороннього запаху. 2017-09-19 8.0
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Сир твердий – не менше 50% жирності не повинен мати дефектів кірки сирів, а саме: осипання парафіну, загнивання, блідості, розтріскування, пліснявіння. Не повинно бути сторонніх запахів та присмаку гіркоти. 2017-09-19 11.0
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Виготовлене тільки з коров'ячого молока або продуктів його переробки та призначене для безпосереднього вживання в їжу. Воно не повинно містити ніяких спеціальних харчових добавок. Без ГМО 2017-09-19 8.4
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Яловичина(м'ясо яловичини в/г без кості, охолоджене)-100кг 2017-08-30 7.5
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Кукурудза консервована(виготовлена зі свіжої кукурудзи цукрових сортів), 340гр, ж/б-300шт., мед натуральний-5кг, крупа саго -5кг, мука кукурудзяна -5кг, мука рисова-5кг 2017-08-29 5.6
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Молоко згущене незбиране з цукром 8,5% жирності (жестяна банка 370-400гр.) 2017-08-28 4.5
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Консерва рибна «Сардина з додаванням олії» фасовка 230-240гр., ж/б 2017-08-28 4.6
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради Капуста качанна, 6 000,00кг Цибуля ріпчаста, 3500 ,00кг Морква , 3 500,00кг Буряк столовий, 4 300,00кг 2017-08-15 151.4
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Овочі (цибуля ріпчаста-200кг, морква-300кг, капуста білокачанна-300кг, буряк столовий-300кг, огірки свіжі-20кг, помідори свіжі-20кг) 2017-08-02 10.6
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Зовнішній вигляд: тушка патрана без голови. Поверхня риби: ціла, рівна, чиста, недеформована, природного кольору. Запах після розморожування: притаманний свіжій рибі без сторонніх запахів і присмаків. Присутність льоду не допускається. 2017-08-02 6.0
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Якісний яловичий фарш забарвлений в темно-червоний колір з невеликими вкрапленнями білого жиру; м’ясо для фаршу обов’язково має бути філейним – субпродукти і другосортні частини коров’ячої туші. Без ГМО 2017-08-02 7.0
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Виготовлене тільки з коров'ячого молока або продуктів його переробки та призначене для безпосереднього вживання в їжу. Воно не повинно містити ніяких спеціальних харчових добавок. Без ГМО 2017-08-02 6.0
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Сир твердий – не менше 50% жирності не повинен мати дефектів кірки сирів, а саме: осипання парафіну, загнивання, блідості, розтріскування, пліснявіння. Не повинно бути сторонніх запахів та присмаку гіркоти. 2017-08-02 5.6
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Виготовлене тільки з коров'ячого молока або продуктів його переробки та призначене для безпосереднього вживання в їжу. Воно не повинно містити ніяких спеціальних харчових добавок. Без ГМО 2017-07-12 8.0
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Зовнішній вигляд: тушка патрана без голови. Поверхня риби: ціла, рівна, чиста, недеформована, природного кольору. Запах після розморожування: притаманний свіжій рибі без сторонніх запахів і присмаків. Присутність льоду не допускається. 2017-07-07 6.2
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Овочі (цибуля ріпчаста-150кг, морква-200кг, капуста білокачанна-200кг, буряк столовий-300кг, огірки свіжі-20кг, помідори свіжі-20кг) 2017-07-07 8.3
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Какао порошок натуральний, 10-12% жирності, повинен мати етикетку країни виробника товарного знаку енергетичної та харчової цінності продукту, умов та термін зберігання. 2017-07-07 3.0
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Сир твердий – не менше 50% жирності не повинен мати дефектів кірки сирів, а саме: осипання парафіну, загнивання, блідості, розтріскування, пліснявіння. Не повинно бути сторонніх запахів та присмаку гіркоти. 2017-07-07 9.0
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Яловичина(м'ясо яловичини в/г без кості, охолоджене)-100кг 2017-07-07 10.0
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Якісний яловичий фарш забарвлений в темно-червоний колір з невеликими вкрапленнями білого жиру; м’ясо для фаршу обов’язково має бути філейним – субпродукти і другосортні частини коров’ячої туші. Без ГМО 2017-06-02 5.5
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Філе птиці(філе куряче сухої заморозки) повинно бути:цілим, без пошкоджень, без будь-яких чужорідних матеріалів, бруду та крові; без стороннього запаху. 2017-06-02 10.6
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Овочі(цибуля ріпчаста-150кг, морква-150кг, капуста білокачанна-200кг) 2017-06-02 3.4
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Вершкове масло-50кг 2017-04-12 4.5
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Твердий сир-60кг 2017-04-12 7.5
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради М'ясо свійської птиці: філе птиці повинно бути: цілим, без пошкоджень, без будь-яких чужорідних матеріалів, бруду та крові, без стороннього запаху. 2017-04-12 10.8
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Овочі (цибуля ріпчаста-300кг, морква-200кг, капуста білокачанна-300кг) 2017-04-12 2.9
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Бобові(горох сушений)-100кг, макарони-200кг, дріжджі-1кг 2017-04-12 3.7
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради Сардельки вищого гатунку-40кг 2017-04-12 3.6
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради 15111100-0 Яловичина:Зовнішній вигляд: м’якуш отриманий від спинної, поперекової, тазостегнової та лопаткової частини туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок; краї зарівняні, без бахромок; поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання. Колір: від рожевого до червного. Запах:доброякісного м’яса, без стороннього запаху. 2017-03-29 19.8
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради 15131620-7 Яловичий фарш-50кг; 15131120-2 Ковбасні вироби(сардельки вищого гатунку)-30кг; 15530000-2 Вершкове масло-50кг; 15431200-0 Спреди знежирені або з низьким вмістом жиру-10кг 2017-03-09 12.0
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради цибуля-200кг, морква-250кг, капуста білокачанна-250кг 2017-03-09 3.2
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради ДК 021:2015: 15111000-9 — М’ясо великої рогатої худоби родини бикових Лот №1: яловичина ( яловичина охолоджена без кісток) Лот №2: свинина ( свинина охолоджена без кісток) 2017-03-02 622.2
Відділ освіти виконавчого комітету Коростенської міської ради ДК 021:2015: 15111000-9 — М’ясо великої рогатої худоби родини бикових Лот №1: яловичина ( яловичина охолоджена без кісток) Лот №2: свинина ( свинина охолоджена без кісток) 2017-03-02 387.9
Житомирська обласна психіатрична лікарня №2 Житомирської обласної ради 15111100-0 Яловичина:Зовнішній вигляд: м’якуш отриманий від спинної, поперекової, тазостегнової та лопаткової частини туш, зачищених від сухожилок і грубих поверхневих плівок; краї зарівняні, без бахромок; поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання. Колір: від рожевого до червного. Запах:доброякісного м’яса, без стороннього запаху. 15112000-6 М’ясо свійської птиці :філе птиці повинно бути:цілим, без пошкоджень, без будь-яких чужорідних матеріалів, бруду та крові; без стороннього запаху. 2017-02-09 12.4
* У таблиці показані не більше ніж 100 останніх за часом угод
** Клікніть на заголовок стовбців, щоб сортувати по назвам, даті та кількості
Усі наведені дані - з офіційного сайту держзакупівель http://tender.me.gov.ua та системи Prozorro