ФОП Радушинська М.С.

ЄДРПОУ: 3267418168

  • 5.0мільйонів гривень
  • 311Угод
Хто заплатив цій установі? за що отримала кошти? Дата Сума, тис. грн
КНЗ"Кмитівська спецшкола-інтернат Житомирської обласної ради" бюджетні кошти 2020-02-04 146.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад №37 Яблука 2700.0 кг Апельсини 400.0 кг Мандарини 100.0 кг 2020-01-27 50.1
Житомирський центр розвитку дитини №5 згідно договору 2020-01-23 99.3
Житомирський центр розвитку дитини №5 Згідно договору 2020-01-21 59.6
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 27 згідно договору 2020-01-21 10.5
Комунальний навчальний заклад"Коростишівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат" Житомирської обласної ради Риба свіжеморожена (тушка хека) 2020-01-21 78.4
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 27 згідно договору 2020-01-21 75.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад №61 яблука - повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження, недопустима перезрілість та недозрілість. лимони - повинні бути свіжі, чисті, цілі, не зів'ялі, не надтріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами. Середнього розміру, вагою не менше 70-100 гр. апельсини - повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною плодоніжкою, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження. Недопустима перезрілість та недозрілість. банани - повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною плодоніжкою, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження. Недопустима перезрілість та недозрілість. Персики — плоди свіжі, дозрілі,без пошкоджень,колір відповідно до сорту,без сторонніх домішок та запаху. Не допускається пошкодження шкідниками,хворобами або механічні пошкодження. 2020-01-21 62.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 57 Картопля - бульби за зовнішнім виглядом повинні бути цілими, сухими, без ознак захворювань, без паростків, однорідними за забарвленням ( не в'ялими та без зелених плям ), дозрілими, середнього розміру. Бульби з сухою гнилизною, фітофторозом, залістою плямистістю та бактеріальними гнилями не допустима. 2020-01-20 62.5
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 слива - повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною плодоніжкою, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження. Недопустима перезрілість та недозрілість. 2020-01-20 7.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 57 Овочі (капуста білоголова свіжа, морква свіжа, цибуля ріпчаста свіжа, буряк свіжий, часник) 2020-01-20 37.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 57 Фрукти (яблука, мандарини, апельсини, банани, сливи, персики, абрикоси, лимони) 2020-01-20 91.5
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 абрикос - повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною плодоніжкою, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження. Недопустима перезрілість та недозрілість. 2020-01-16 7.5
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 буряк столовий свіжий ранній - коренеплоди повинні бути чисті, цілі, свіжі, незів'ялі, не надтріснуті, без ураження хворобами, без зайвої зовнішньої вологи; типові для ботанічного сорту за формою та забарвленням, середнього розміру, вагою не менше 150-200 гр, м'якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від ботанічного сорту. 2020-01-16 3.8
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 Морква рання – коренеплоди повинні бути свіжі, чисті, цілі, не зів’ялі, не надтріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без надмірної зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою та забарвленням. Середнього розміру, вагою не менше 70-100 гр. 2020-01-16 3.8
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 апельсини - повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною плодоніжкою, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження. Недопустима перезрілість та недозрілість. 2020-01-16 20.8
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 банани - повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною плодоніжкою, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження. Недопустима перезрілість та недозрілість. 2020-01-16 30.5
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 персик - повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною плодоніжкою, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження. Недопустима перезрілість та недозрілість. 2020-01-16 9.4
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 цибуля ріпчаста свіжа - цибулини повинні бути: визрілі, чисті, цілі, непророслі, не уражені хворобами, з сухими зовнішніми лусками (сорочкою); без ознак загнивання, запарення, відмороження; солодкі на смак, білого кольору; середнього розміру, вагою не менше 100 гр 2020-01-16 16.5
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 лимони - повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною плодоніжкою, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження. Недопустима перезрілість та недозрілість. 2020-01-16 6.5
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 капуста білоголова свіжа - головки повинні бути свіжі, цілі, чисті, цілком сформовані, не уражені хворобами, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення (пізня зимових сортів - біла), без стороннього запаху та присмаку, без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та ушкоджень сільськогосподарськими шкідниками; середнього розміру, вагою не менше 1,5-2 кг. 2020-01-16 17.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад №26 Капуста 1500.0 кг Цибуля 500.0 кг Морква 600.0 кг Буряк 1300.0 кг 2020-01-16 33.3
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 цибуля ріпчаста свіжа - цибулини повинні бути: визрілі, чисті, цілі, непророслі, не уражені хворобами, з сухими зовнішніми лусками (сорочкою); без ознак загнивання, запарення, відмороження; солодкі на смак, білого кольору; середнього розміру, вагою не менше 100 гр. 2020-01-16 3.8
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 Капуста білоголова свіжа (рання) - головки повинні бути свіжі, цілі, чисті, цілком сформовані, не уражені хворобами, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення (пізня зимових сортів - біла), без стороннього запаху та присмаку, без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та ушкоджень сільськогосподарськими шкідниками; середнього розміру, вагою не менше 1,5-2 кг. 2020-01-16 4.5
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 картопля - бульби за зовнішнім виглядом повинні бути цілими, сухими, без ознак захворювань, без паростків, однорідними за забарвленням ( не в'ялими та без зелених плям ), дозрілими, середнього розміру (вага не менше 200-250 гр.). У розрізі бульба повинна бути без порожнин. Бульби з сухою гнилизною, фітофторозом, залістою плямистістю та бактеріальними гнилями не допустима. Вміст крохмалю не нижче 15%. 2020-01-16 118.8
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 картопля рання - бульби за зовнішнім виглядом повинні бути цілими, сухими, без ознак захворювань, без паростків, однорідними за забарвленням ( не в'ялими та без зелених плям ), дозрілими, середнього розміру (вага не менше 200-250 гр.). У розрізі бульба повинна бути без порожнин. Бульби з сухою гнилизною, фітофторозом, залістою плямистістю та бактеріальними гнилями не допустима. Вміст крохмалю не нижче 15%. 2020-01-16 8.1
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 яблука- повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження, недопустима перезрілість та недозрілість. 2020-01-16 18.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад №26 Банани 1000.0 кг Апельсини 1000.0 кг 2020-01-16 65.0
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 буряк столовий свіжий - коренеплоди повинні бути чисті, цілі, свіжі, незів'ялі, не надтріснуті, без ураження хворобами, без зайвої зовнішньої вологи; типові для ботанічного сорту за формою та забарвленням, середнього розміру, вагою не менше 150-200 гр, м'якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від ботанічного сорту. 2020-01-16 7.9
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 морква свіжа - коренеплоди повинні бути свіжі, чисті, цілі, не зів'ялі, не надтріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без надмірної зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою та забарвленням. Середнього розміру, вагою не менше 70-100 гр. за формою та забарвленням, середнього розміру, вагою не менше 150-200 гр, м'якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від ботанічного сорту. 2020-01-16 10.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 Фрукти (яблука, апельсини, банани) - повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження, недопустима перезрілість та недозрілість. 2020-01-15 55.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад №32 тушки риби (хек с/м) великих та середніх розмірів (18-22 см), без голови, випотрошена, зовнішній вигляд природного кольору, що відповідає виду риби; поверхня чиста, консистенція щільна, без наявності паразитів, а також їх слідів; запах (після розмороження) відповідає свіжомороженій рибі без сторонніх запахів у відповідності ДСТУ 4378:2005. 2020-01-14 103.2
Житомирський дошкільний навчальний заклад №32 яйце куряче - вагою не менше 46 г. зі шкарлупою, поверхня чиста, ціла, не ушкоджена, міцна, запах притаманний свіжому яйцю. Кожне яйце промарковане штампом на якому вказана категорія яєць. Шкарлупа чиста, неушкоджена, без видимих змін структури, без слідів крові чи посліду. Білок чистий, щільний, світлий, прозорий, без сторонніх домішок. Жовток ледь видимий під час овоскопування, контури не окреслені, займає центральне або злегка зміщене положення, може злегка рухатись під час обертання яйця, без кров'яних плям чи смужок. Вміст яйця природний без стороннього затхлого чи гнилісного запаху. 2020-01-14 52.0
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 слива - повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною плодоніжкою, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження. Недопустима перезрілість та недозрілість. 2019-09-06 4.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 Фрукти повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною плодоніжкою, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження, недозрілість та перезрілість недопустима. 2019-09-05 6.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 Бульби цілі, чисті, здорові, сухі, не пророслі, без ознак в’ялості, однорідні за формою та забарвленням, наявність органічних та мінеральних домішок (солома, бадилля, каміння та ін.) не допускається 2019-09-02 10.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 Корнеплоди свіжі, чисті, цілі, не зівялі, не надтріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без надмірної зовнішньої вологи 2019-09-02 0.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, не зів'ялі, не тріснуті, не пошкоджені шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типових для даного сорту форми і забарвлення, без бадилля, але без ознак загнивання у ділянці 2019-09-02 1.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 Корнеплоди свіжі, чисті, цілі, не зів'ялі, не надтріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без надмірної зовнішньої вологи 2019-09-02 0.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 44 яблука - повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження, недопустима перезрілість та недозрілість. апельсини - повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною плодоніжкою, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження. Недопустима перезрілість та недозрілість. банани - повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною плодоніжкою, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження. Недопустима перезрілість та недозрілість. лимони - повинні бути свіжі, чисті, цілі, не зів'ялі, не надтріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами. Середнього розміру, вагою не менше 70-100 гр. 2019-08-28 32.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 66 Помідори /томати/ свіжі – плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, щільні, не перестиглі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень і сонячних опіків, без зарубцьованих тріщин, не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявність землі. 2019-08-15 1.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 Корнеплоди свіжі, чисті, цілі, не зівялі, не надтріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без надмірної зовнішньої вологи 2019-08-15 0.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад №63 огірки свіжі 40.0 кг 2019-08-06 0.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад №63 помідори свіжі 20.0 кг 2019-08-06 0.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 66 сливи - повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження. Недопустима перезрілість та недозрілість. 2019-08-06 1.9
Житомирський навчально-виховний комплекс № 34 "Гармонія" Персики - за зовнішнім виглядом повинні бути цілими, сухими, неушкодженими, без ознак захворювань, дозрілими, без посторонього запаху та присмаку 2019-07-31 0.9
Житомирський дошкільний навчальний заклад №6 Персики - плоди свіжі, дозрілі, без пошкоджень, колір відповідно до сорту, без сторонніх домішок та запаху. Не допускається пошкодження шкідниками, хворобами або механічні пошкодження. Абрикоси - плоди свіжі, дозрілі, без пошкоджень, колір відповідно до сорту, без сторонніх домішок та запаху. Не допускається пошкодження шкідниками, хворобами або механічні пошкодження. 2019-07-29 3.6
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 70 персики - повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною плодоніжкою, не можуть бути гнилими, зів’ялими, На розрізі недопустима цвіль та ушкодження. Недопустима перезрілість та недозрілість. 2019-07-29 2.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 Корнеплоди свіжі, чисті, цілі, не зів'ялі, не надтріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без надмірної зовнішньої вологи 2019-07-29 1.2
Житомирський дошкільний навчальний заклад №61 Персики - плоди свіжі, дозрілі, без пошкоджень, колір відповідно до сорту, без сторонніх домішок та запаху. Не допускається пошкодження шкідниками, хворобами або механічні пошкодження. Абрикоси - плоди свіжі, дозрілі, без пошкоджень, колір відповідно до сорту, без сторонніх домішок та запаху. Не допускається пошкодження шкідниками, хворобами або механічні пошкодження. 2019-07-26 5.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 15 Морква свіжа (рання) - коренеплоди повинні бути свіжі, чисті, цілі, не зів'ялі, не надтріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без надмірної зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою та забарвленням. Середнього розміру, вагою не менше 70-100 гр. Цибуля ріпчаста свіжа (рання) - цибулини повинні бути: визрілі, чисті, цілі, непророслі, не уражені хворобами, з сухими зовнішніми лусками (сорочкою); без ознак загнивання, запарення, відмороження; солодкі на смак, білого кольору; середнього розміру, вагою не менше 100 гр. Буряк столовий свіжий (ранній) - коренеплоди повинні бути чисті, цілі, свіжі, незів'ялі, не надтріснуті, без ураження хворобами, без зайвої зовнішньої вологи; типові для ботанічного сорту за формою та забарвленням, середнього розміру, вагою не менше 150-200 гр. М'якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від ботанічного сорту. 2019-07-22 12.9
Житомирський центр розвитку дитини №5 Персики - повинні бути вищого гатунку, урожай 2019 року, середнього розмір}', свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження, недопустима перезрілість та недозрілість. Абрикоси - повинні бути вищого гатунку, урожай 2019 року, середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, не можуть бути гнилими, зів"ялими.ше допустима перезрілість та недозрілість. Колір плоду має відповідати сорту, плід має вільно відділятися від кісточки 2019-07-19 10.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 66 буряк ранній - коренеплоди повинні бути чисті, цілі, свіжі, незів'ялі, не надтріснуті, без ураження хворобами, без зайвої зовнішньої вологи; типові для ботанічного сорту за формою та забарвленням, середнього розміру, вагою не менше 150-200 гр, м'якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від ботанічного сорту 2019-07-17 1.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 66 картопля - коренеплади повинні бути чисті, цілі, свіжі, не зів'ялі, не надтріснуті, без ураження хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою та забарвленням, середньго розміру. В ціну товару повина входити упаковка, розфасовка, транспортні послуги. 2019-07-17 7.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 66 фрукти (персики) - повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною плодоніжкою, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження. Недопустима перезрілість та недозрілість. 2019-07-17 2.6
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 Фрукти мають бути свіжими,зрілими,здоровіми,чистими відповідать вимогам діючого санітарного законодавства України 2019-07-16 13.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 Овочі повинні бути цілими,чистими,здоровими,сухими,незів'яломи ,не тріснути,не пошкоджені 2019-07-16 4.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 Коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду 2019-07-16 2.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 Бульби цілі, чисті, здорові, сухі, не пророслі, без ознак в’ялості, однорідні за формою та забарвленням, наявність органічних та мінеральних домішок (солома, бадилля, каміння та ін.) не допускається 2019-07-16 5.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 Відбірні цибулини, визрілі, цілі, свіжі, сухі, за формою і забарвленням властиві ботанічному сорту, з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою від 2 до 5 см включно, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками і хворобами; без механічних пошкоджень. 2019-07-16 0.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками 2019-07-16 0.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 Плоди свіжі, цілі, здорові, чисті, без механічних пошкоджень, без надмірної зовнішньої вологи 2019-07-16 1.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, не зів'ялі, не тріснуті, не пошкоджені шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типових для даного сорту форми і забарвлення, без бадилля, але без ознак загнивання у ділянці 2019-07-16 1.6
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 Овочі повинні бути цілими,чистими,здоровими,сухими,незів'яломи ,не тріснути,не пошкоджені 2019-07-16 4.1
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 абрикос - повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною плодоніжкою, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження. Недопустима перезрілість та недозрілість. 2019-07-15 0.9
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 персик - повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною плодоніжкою, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження. Недопустима перезрілість та недозрілість. 2019-07-15 4.2
Житомирський центр розвитку дитини №5 Капуста білоголова свіжа (рання) - головки повинні бути свіжі, цілі, чисті, цілком сформовані, не уражені хворобами, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення (пізня зимових сортів-біла), без стороннього запаху та присмаку , без ознак гнилі,без механічних пошкоджень та ушкоджень сільськогосподарськими шкідниками; середнього розміріу, вагою не менше 1,5-2 кг. 2019-07-15 2.4
ЖИТОМИРСЬКИЙ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД № 58 банани - повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною плодоніжкою, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження. Недопустима перезрілість та недозрілість; абрикоси - плоди свіжі, дозрілі, без пошкоджень, колір відповідно до сорту, без сторонніх домішок та запаху. Не допускається пошкодження шкідниками, хворобами або механічні пошкодження. 2019-07-12 5.3
Комунальне некомерційне підприємство "Госпіталь ветеранів війни" Житомирської обласної ради Картопля рання (липень) 1500.0 кілограм Картопля рання (серпень) 1500.0 кілограм 2019-07-09 36.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 66 огірки свіжі - повинні бути середнього розміру, свіжими, чистими, без механічних ушкоджень, не ушкоджені шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною плодоніжкою, не можуть бути гнилими, зів'ялими, на розрізі недопустима цвіль та ушкодження. Недопустима перезрілість та недозрілість. 2019-07-05 1.5
КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "НОВОБОРІВСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ" ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ помідори,огірки, кабачки ДК 021:2015 – 03222000-3) овочі фрукти і горіхи() 2019-07-03 6.1
Житомирський центр розвитку дитини №5 Картопля рання - плоди повинні бути свіжі, цілі,здорові, непотворні, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без механічних пошкоджень, не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не . підморожені. Не допускається наявність землі. 2019-07-02 11.4
Житомирський центр розвитку дитини №5 Цибуля рання цибулини повинні бути: визрілі, без ураження хворобами, чисті, цілі, непророслі, з сухими зовнішніми лусками (сорочкою); без.-ознак загнивання, запарення, відмороження; солодкі на смак, білого кольору; середнього розміру, вагою не менше 100 ГР- " Морква рання - коренеплоди повинні бути свіжі, чисті, цілі, не зів'ялі, не надтріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без надмірної зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою та забарвленням. Середнього розміру, вагою не менше 70-100 гр. Буряк ранній - коренеплоди повинні бути чисті, цілі, свіжі, не з'івялі. не надтріснуті, без ураження хворобами, без зайвої зовнішньої вологи; типові для ботанічного сорту за формою та забарвленням, середнього розміру, вагою не менше 150-200 гр. М'якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від ботанічного сорту. Кабачки ранні - коренеплоди повинні бути свіжі, чисті, цілі, не зів'ялі, не надтріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без надмірної зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою та забарвленням. 2019-07-02 8.6
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 Бульби цілі, чисті, здорові, сухі, не пророслі, без ознак в’ялості, однорідні за формою та забарвленням, наявність органічних та мінеральних домішок (солома, бадилля, каміння та ін.) не допускається 2019-07-01 5.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, не зів'ялі, не тріснуті, не пошкоджені шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типових для даного сорту форми і забарвлення, без бадилля, але без ознак загнивання у ділянці 2019-07-01 0.9
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 Відбірні цибулини, визрілі, цілі, свіжі, сухі, за формою і забарвленням властиві ботанічному сорту, з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою від 2 до 5 см включно, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками і хворобами; без механічних пошкоджень. 2019-07-01 0.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад №29 Помідори /томати/ свіжі – плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, щільні, не перестиглі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї , без механічних пошкоджень і сонячних опіків, без зарубцьованих тріщин, не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявність землі. . Джерело фінансування - місцевий бюджет 2019-06-27 3.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад №6 картопля рання – бульби за зовнішнім виглядом повинні бути цілими, сухими, без ознак захворювань, паростків, однорідними за забарвленням ( не в`ялими та без позеленення) і дозрілими, середнього розміру (вага не менше 200-250 гр.). У розрізі бульба повинна бути без порожнин. Наявність бульб уражених паршею – допустима не більше ніж 5 %; не дозволяється наявність бульб, уражених сухою гнилизною, фітофторозом, залістою плямистістю та бактеріальними гнилями. Джерело фінасування - місцевий бюджет 2019-06-26 11.1
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 70 огірок свіжий- плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, непотворні, не перестиглі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень. не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявність землі. 2019-06-24 2.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 70 помідори свіжі - плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, щільні, не перестиглі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї , без механічних пошкоджень і сонячних опіків, без зарубцьованих тріщин, не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявність землі. 2019-06-24 2.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 70 картопля - бульби за зовнішнім виглядом повинні бути цілими, сухими, без ознак захворювань, без паростків, однорідними за забарвленням ( не в'ялими та без зелених плям ), дозрілими, середнього розміру (вага не менше 200-250 гр.). У розрізі бульба повинна бути без порожнин. Бульби з сухою гнилизною, фітофторозом, залістою плямистістю та бактеріальними гнилями не допустима. Вміст крохмалю не нижче 15%. 2019-06-24 15.3
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 15 Огірки свіжі - плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, непотворні, не перестиглі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень. не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявність землі. Помідори свіжі – плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, щільні, не перестиглі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень і сонячних опіків, без зарубцьованих тріщин, не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявність землі. Джерело фінансування - місцевий бюджет 2019-06-21 6.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 15 Кабачки свіжі – плоди мають бути: непошкодженими з плодоніжкою, високоякісними (не допускається продукція з ознаками гниття і псування) чистими свіжими на вигляд твердими без порожнин, тріщин відповідного ступеня стиглості, але без перестиглого насіння практично без комах-шкідників та слідів від їхніх пошкоджень з нормальною вологістю поверхні без стороннього запаху. Не допускається наявність землі. Джерело фінансування - місцевий бюджет 2019-06-21 1.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 27 картопля молода - бульби за зовнішнім виглядом повинні бути цілими, сухими, без ознак захворювань, паростків, однорідними за забарвленням ( не в’ялими та без позеленення) і дозрілими, середнього розміру (вага не менше 200-250 гр.). У розрізі бульба повинна бути без порожнин. Наявність бульб уражених паршею – допустима не більше ніж 5%; не дозволяється наявність бульб уражених сухою гнилизною, фітофторозом, залістою плямистістю та бактеріальними гнилями. Вмістом крохмалю не нижче 15%. Джерело фінансування - місцевий бюджет 2019-06-21 38.4
Житомирський дошкільний навчальний заклад №45 Морква свіжа (рання) - коренеплоди повинні бути свіжі, чисті, цілі, не зів'ялі, не надтріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без надмірної зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою та забарвленням. Середнього розміру, вагою не менше 70-100 гр. Цибуля ріпчаста свіжа (рання) - цибулини повинні бути: визрілі, чисті, цілі, непророслі, не уражені хворобами, з сухими зовнішніми лусками (сорочкою); без ознак загнивання, запарення, відмороження; солодкі на смак, білого кольору; середнього розміру, вагою не менше 100 гр. Буряк столовий свіжий (ранній) - коренеплоди повинні бути чисті, цілі, свіжі, незів'ялі, не надтріснуті, без ураження хворобами, без зайвої зовнішньої вологи; типові для ботанічного сорту за формою та забарвленням, середнього розміру, вагою не менше 150-200 гр. М'якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від ботанічного сорту. Помідори свіжі – плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, щільні, не перестиглі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень і сонячних опіків, без зарубцьованих тріщин, не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявність землі. Огірки свіжі - плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, непотворні, не перестиглі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень. не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявність землі. Джерело фінансування - місцевий бюджет 2019-06-20 12.7
Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 Плоди свіжі, цілі, здорові, чисті, без механічних пошкоджень, без надмірної зовнішньої вологи 2019-06-19 1.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад №29 Цибуля ріпчаста свіжа - цибулини повинні бути: визрілі, чисті, цілі, непророслі, не уражені хворобами, з сухими зовнішніми лусками (сорочкою); без ознак загнивання, запарення, відмороження; солодкі на смак, білого кольору; середнього розміру, вагою не менше 100 гр. Джерело фінансування - місцевий бюджет 2019-06-19 1.4
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 66 цибуля ріпчаста рання – цибулини повинні бути: визрілі, без ураження хворобами, чисті, цілі, непророслі, з сухими зовнішніми лусками (сорочкою); без ознак загнивання, за парення; солодкі на смак, білого кольору; середнього розміру, вагою не менше 100 гр. морква рання – коренеплоди повинні бути свіжі, чисті, цілі, не зів’ялі, не надтріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без надмірної зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою та забарвленням. Середнього розміру, вагою не менше 70-100 г. Джерело фінансування - місцевий бюджт 2019-06-19 8.4
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 30 Морква рання- коренеплоди повинні бути свіжі, чисті, цілі, не зів’ялі, не надтріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без надмірної зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою та забарвленням. Середнього розміру, вагою не менше 70-100 гр. Джерело фінансування - місцевий бюджет 2019-06-19 5.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 30 Цибуля рання- цибулини повинні бути: визрілі, чисті, цілі, непророслі, не уражені хворобами, з сухими зовнішніми лусками (сорочкою); без ознак загнивання, запарення, відмороження; солодкі на смак, білого кольору; середнього розміру, вагою не менше 100 гр. Джерело фінансування - місцевий бюджет 2019-06-19 5.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 30 Буряк ранній- коренеплоди повинні бути чисті, цілі, свіжі, не зів’ялі, не надтріснуті, без ураження хворобами, без зайвої зовнішньої вологи; типові для ботанічного сорту за формою та забарвленням, середнього розміру, вагою не менше 150-200 гр. М'якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від ботанічного сорту. Джерело фінансування - місцевий бюджет 2019-06-19 6.6
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 30 Огірки свіжі- плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, непотворні, неперестиглі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень, не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявність землі. Джерело фінансування - місцевий бюджет 2019-06-19 2.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 30 Картопля рання- бульби за зовнішнім виглядом повинні бути цілими, сухими, без ознак захворювань, паростків, однорідними за забарвленням (не в’ялими та без позеленення) і дозрілими, середнього розміру (вага не менше 200-250 гр.). У розрізі бульба повинна бути без порожнин. Наявність бульб уражених паршею – допустима не більше ніж 5%; не дозволяється наявність бульб уражених сухою гнилизною, фітофтором, залістою плямистістю та бактеріальними гнилями. Вмістом крохмалю не нижче 15%. Джерело фінансування - місцевий бюджет 2019-06-19 28.9
Житомирський навчально-виховний комплекс №11 плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті,здорові,не потворні,не перестиглі,типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень,не ушкоджені шкідливими та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявності землі. 2019-06-19 2.0
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 30 Помідори свіжі- плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, щільні, не перестиглі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень і сонячних опіків, без зарубцьованих тріщин, не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявність землі. Джерело фінансування - місцевий бюджет 2019-06-19 2.8
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 51 Огірки свіжі - плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, непотворні, не перестиглі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень. не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявність землі. Помідори свіжі – плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, щільні, не перестиглі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень і сонячних опіків, без зарубцьованих тріщин, не ушкоджені шкідниками та не уражені хворобами, не підморожені. Не допускається наявність землі. 2019-06-18 2.5
Житомирський дошкільний навчальний заклад № 51 Буряк столовий свіжий (ранній) - коренеплоди повинні бути чисті, цілі, свіжі, незів'ялі, не надтріснуті, без ураження хворобами, без зайвої зовнішньої вологи; типові для ботанічного сорту за формою та забарвленням, середнього розміру, вагою не менше 150-200 гр. М'якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від ботанічного сорту. Морква свіжа (рання) - коренеплоди повинні бути свіжі, чисті, цілі, не зів'ялі, не надтріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без надмірної зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою та забарвленням. Середнього розміру, вагою не менше 70-100 гр. Джерело фінансування - місцевий бюджет. 2019-06-18 2.9
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 Морква рання – коренеплоди повинні бути свіжі, чисті, цілі, не зів’ялі, не надтріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без надмірної зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою та забарвленням. Середнього розміру, вагою не менше 70-100 гр. Джерело фінансування - місцевий бюджет 2019-06-14 2.4
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 буряк столовий свіжий ранній - коренеплоди повинні бути чисті, цілі, свіжі, незів'ялі, не надтріснуті, без ураження хворобами, без зайвої зовнішньої вологи; типові для ботанічного сорту за формою та забарвленням, середнього розміру, вагою не менше 150-200 гр, м'якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від ботанічного сорту. Джерело фінансування - місцевий бюджет 2019-06-14 3.5
Житомирський навчально-виховний комплекс № 38 Капуста білоголова свіжа (рання) - головки повинні бути свіжі, цілі, чисті, цілком сформовані, не уражені хворобами, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення (пізня зимових сортів - біла), без стороннього запаху та присмаку, без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та ушкоджень сільськогосподарськими шкідниками; середнього розміру, вагою не менше 1,5-2 кг. Джерело фінансування - місцевий бюджет 2019-06-14 3.0
* У таблиці показані не більше ніж 100 останніх за часом угод
** Клікніть на заголовок стовбців, щоб сортувати по назвам, даті та кількості
Усі наведені дані - з офіційного сайту держзакупівель http://tender.me.gov.ua та системи Prozorro

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка.