Богова Валентина Григорівна

ЄДРПОУ: 2461310887

  • 0.3мільйонів гривень
  • 49Угод
Хто заплатив цій установі? за що отримала кошти? Дата Сума, тис. грн
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Лавровый лист має бути здорове, ціле, неушкоджене, по формі продовгувате або овальне зеленого або сірого кольору з сріблястим відтінком. Запах добре виражений, без стороннього присмаку та запаху, розфасований 1/0,010-0,020 кг., з обов’язковим маркуванням: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага нетто, склад продукту, дата виготовлення, дані про харчову та енергетичну цінність, термін придатності та умови зберігання, відповідність товару, вимогам діючого санітарного законодавства України, без вмісту ГМО. Дріжді повині бути рівномірні сіруваті з жовтуватим колір. Без запаху плісняви. . На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, країну походження, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Крохмаль .Однорідний порошок білого кольору.Без стороннього запаху. . На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, країну походження, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Лимона кислота в пачках фасовкою 0,020кг. З маркуванням на кожній упаковці. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, країну походження, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. 2019-02-11 1.0
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Чорний чай: однорідний по розміру та кольору, без домішок, ознак плісняви та затхлості. Колір настою: прозорий з червоним відтінком. Запах : Аромат приємний, тонкий. Смак терпкий, приємний. Зайві присмаки та запахи відсутні. Кавовий напій: однорідна консистенція без наявності крупинок та ознак зволоження. Колір: від світло до темно-коричневого кольору. Смак: приємний, властивий даному виду напою, без стороннього присмаку. Запах: аромат добре виражений, властивий даному виду напою, без стороннього запаху. Неприпустимий тьмяний, сірий колір, сторонній присмак і запах. 2019-02-11 1.1
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Борошно пшеничне, колір білий з жовтуватим відтінком (Вищий сорт), запах властивий пшеничному борошну, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий. Строк придатності на момент поставки не менше 12 місяців. Одинарні паперові пакети (Споживча тара) –пакети по 2 кг. Без ГМО. Згідно з ГСТУ 46.004-99 2019-02-11 0.1
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Кожна цукерка загорнута окремо в повітронепроникний матеріал та упаковані в картонні коробки. На кожній одиниці фасування (коробці) або на ярлику всередині упаковки, повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Зовнішній вигляд какао - порошок від світло-коричневого до темно-коричневого кольору, тьмяногосірого відтінку не допускається. Смак і аромат -властивий какао-порошку без сторонніх присмаків і запахів . 2019-02-11 0.4
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА вищого ґатунку, з чистою сухою поверхнею без пошкодження оболонки, напливів фаршу, злипів, бульйонних та жирових набряків. М’ясні хліби з рівномірно обсмаженою поверхнею властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку відповідає вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Кожна партія товару супроводжується посвідченням про якість, ветеринарним свідоцтвом, висновком державної санітарно-епідеміологічної експертизи. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. пружна для ковбас і хлібів; ніжна, соковита для сосисок та пружна, соковита для сардельок. Соковитість сосисок та сардельок визначають в гарячому стані згідно з ДСТУ 4436:2005 2019-02-11 7.9
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Печінка свійської птиці за зовнішним виглядом чиста без кров’яних згустків, залишків лімфатичних вузлів, зв’язок, жиру, патологічних змін, без сторонніх запахів. Колір коричневий або червоно-коричневий. Відповідність державним стандартам України або технічним умовам виробника. Без синтетичних барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, підсолоджувачів, консервантів, ГМО. Якість відповідає ДСТУ або ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника, висновками державної санітарно – епідеміологічної експертизи. Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість; ґатунок, категорію, дату виготовлення на підприємстві, термін реалізації, умови зберігання (для продуктів, що швидко псуються, термін реалізації, час виготовлення позначається у годинах). Філе курчат бройлерних свіже чи охолоджене, без кісток та хрящів, знекровлене, природного кольору, запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів; не липке, зовнішня поверхня суха, не завітрена, без льодяної глазурі та снігу. Якість відповідає ГОСТу, ДСТУ або ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника, висновками державної санітарно – епідеміологічної експертизи. Фасування в контейнерах з харчової пластмаси. Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість; ґатунок, категорію, дату виготовлення на підприємстві, термін реалізації, умови зберігання (для продуктів, що швидко псуються термін реалізації, час виготовлення позначається у годинах). Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки (не менше, ніж) 90% 2019-02-11 28.8
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Вагове у тарі виробника або брусками у пергаменті (0,250 кг, 1 кг, 3 кг, 5 кг) жирність не нижче 72,5%, кольоровим блідо-жовтого до майже білого. Масло вершкове має бути щільним, однорідним, поверхня на зрізі має бути блискуча, колір світло-жовтий, смак і запах характерний маслу вершковому, без сторонніх запахів і присмаків. Дефекти недопустимі. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність. Строк придатності не повинен перевищувати 80% від загального строку придатності. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Товари, що постачаються повинні мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України. 2019-02-11 7.7
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Зовнішній вигляд: прозора в’язка, сиропоподібна рідина, без включень та сторонніх домішок. Колір від янтарного до коричневого Смак та запах Властиві яблучному соку, незначно змінені внаслідок теплової обробки, без сторонніх запахів та присмаків Продукт повинен зберігатися у ємкостях з харчової нержавіючої сталі або у закритих бочках з поліетиленовим мішком вкладишем із харчового поліетилену. Строк придатності та умови зберігання: 12 місяців за температури не вище +15 ºC та відносної вологості не більше 75%. Продукт наливом повинен транспортуватися в харчових ізотермічних цистернах за температури не вище +20 ˚C. Продукт в бочках повинен транспортуватися за температури не вище +20 ˚C. Маркування продукту повинно відповідати вимогам ТУ У 15.3-32475074-007. 2019-02-11 0.7
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Крупа гречана, цільне ядро без стороннього запаху, суха вологість не повинна перевищувати норм. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Крупа пшенична повинна мати коричневий колір з кремовим відтінком, притаманний крупі смак та запах, бути чистими, сухими, без затхлості та плісняви. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Рис довгий або круглий. Зерна рису цілі, напівпрозорого кольору. Смак і запах зерен характерний для рису. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці Пшоно шліфоване повинно мати жовтий колір різних відтінків, притаманний пшону смак та запах, бути чистим, сухим, без затхлості та плісняви. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Манна крупа́ повинна мати білий колір, притаманний манці смак та запах, бути чистим, сухим, без затхлості та плісняви, дрібним помелом з середнім діаметром часток від 0,25 до 0,75 мм. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. 2019-02-11 3.7
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Олія повинна бути прозора без осадку, смак без горечі, без запаху. Пластикові пляшки вагою 0,920 кг, повинні бути герметично закупорені ковпачками з полімерних матеріалів, без пошкоджень упаковки. Пляшки повинні бути герметично закупорені ковпачками з полімерних матеріалів згідно з ГОСТ та запаковані у прозору термозсідальну плівку або ящики з гофрованого картону, заклеєні клейкою стрічкою і промарковані згідно з ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Олія соняшникова. Строк придатності-12 місяців. 2019-02-11 0.1
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Кісіль повинен відповідати показникам якості: мати сертифікати якості або декларації виробника, якісні посвідчення, маркувальні ярлики, які встановлюються законодавством України. Без ГМО 2019-02-11 0.2
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Сметана фасована, 20 % жирності. Повинна бути чиста, білого кольору, не мати сторонніх запахів та смаку, не гірка, не кисла, не рідка, без консервантів та рослинних домішок. Розфасована у пакети. Кожний пакет повинен мати чіткий відбиток дати виробництва (число, місяць, рік), умови зберігання, термін придатності. Ці дані повинні бути відображені в документах, які підтверджують якість. Без ГМО. 2019-02-11 1.7
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Товар повинен відповідати показникам якості: мати сертифікати якості або декларації виробника, якісні посвідчення, маркувальні ярлики, які встановлюються законодавством України. Без ГМО. Повидло в асортименті, вагове. Повидло повинно мати вигляд однорідної протертої маси без домішок, насіння, насінних гнізд, кісточок і не протертих шматочків шкірочки. Повидло - густа маса, щільна, що зберігає чіткі грані при розрізанні. Повидло має кислувато-солодкий приємний освіжаючий смак і аромат відповідних фруктів чи ягід, запах характерний для пюре, з якого виготовлено повидло. З маркуванням на кожній упаковці. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. При поставці повинна дотримуватись цілісність упаковки та санітарно-технічні вимоги. Якість товару, упаковка, маркування, транспортування товару повинні відповідати встановленим вимогам. Тара повинна бути чистою, не деформованою. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 80% до загального терміну придатності до споживання. Продукція повинна відповідати діючим Державним стандартам України (ДСТУ, ГОСТ, ТУ.У, без додавання стимуляторів росту, гормональних препаратів, пестицидів, кормових антибіотиків, консервантів і барвників, відповідати та не суперечити вимогам що зазначені в Законах України: «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про дитяче харчування», «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», наказу Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини», та інших нормативних стандартів що діють на території України. Сіль – харчова, йодована, смак солоний, без сторонніх смаків та запахів. Колір – білий. Консистенція - сипуча, без комків. Розчинність уводі – повна, розчин повинен бути прозорим, без осадів. Розфасована в пачки вагою 1,5 кг, на кожній упаковці повинна бути інформація з даними про виробника. 2019-02-11 1.8
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Горох, цільне ядро без стороннього запаху, суха вологість не повинна перевищувати норм. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Плоди не пошкоджені, доброякісні (без ознак гниття і псування), чисті (практично без слідів сторонніх речовин), без шкідників та слідів їхніх пошкоджень, тверді, без видимих ознак проростання. Без ГМО. 2019-02-11 15.3
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Риба очищена, без голови. Запах після розморожування: притаманний свіжій рибі, без сторонніх запахів і присмаків. Маркування: обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. 2019-02-11 11.6
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Зовнішній вигляд: Хлібні вироби повинні мати властиву їм форму, бути не пом’ятими, без бічних напливів. Поверхня має бути без великих, понад 1 см. тріщин, підривів, плям і подгорілостей. Колір: Від світло - жовтого до темно - коричневого (на верхній скоринці). Стан м'якушки: Пропечений, не вологий на дотик. Еластичний, після легкого натиснення пальцями м'якуш повинен приймати початкову форму. Без грудочок та слідів неякісного замісу. Консистенція без пустот і ущільнень. Смак і запах повинні бути властивими даному виду хліба, без ознак гіркоти, сторонніх присмаків і запахів. Не допускається наявність сторонніх включень, ознак борошняних хвороб та плісняви. Не припускається перевищеного дозволеного рівня токсичних елементів, мікотоксинів, пестицидів та радіонуклідів. Пакування Випечені вироби укладають в чисті дерев'яні лотки (вироби з дефектами вибраковують). Укладання в лотки хліба і хлібобулочних виробів повинно здійснюватися відповідно до правил укладання, зберігання та перевезення хліба та хлібобулочних виробів. Термін придатності товару гарантійний термін придатності - 24 години Хлібні вироби повинні мати властиву їм форму, бути не пом’ятими, без бічних напливів. Смак і запах повинні бути властивими даному виду хліба, без ознак гіркоти, сторонніх присмаків і запахів. Не допускається наявність сторонніх включень, ознак борошняних хвороб та плісняви. Не припускається перевищеного дозволеного рівня токсичних елементів, мікотоксинів, пестицидів та радіонуклідів. Випечені вироби укладають в чисті дерев'яні лотки (вироби з дефектами вибраковують). Укладання в лотки хліба і хлібобулочних виробів повинно здійснюватися відповідно до правил укладання, зберігання та перевезення хліба та хлібобулочних виробів. Термін придатності товару гарантійний термін придатності - 24 години 2019-02-11 9.1
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Запах притаманний прянику,без цвілого,затхлого та інших сторонніх запахів. Смак - без присмаку гіркоти та сторонніх присмаків. Упаковка - паперові ящики по 5 кг. На кожній одиниці фасування (коробці), або на ярлику, повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначена на упаковці. Наявність сертифікатів якості продукції на кожну партію товару Запах - властивий печиву без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак - властивий печиву без присмаку гіркоти та сторонніх присмаків. Упаковка - паперові ящики по 5 кг. На кожній одиниці фасування (коробці), або на ярлику, повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначена на упаковці. Наявність сертифікатів якості продукції на кожну партію товару. 2019-02-11 3.0
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Яйця курячі харчові столові 1 категорії (С1) повинні відповідати вимогам ДСТУ 5028:2008, ветеринарному законодавству та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам, бути доброякісними, розсортованими і виробленими під державним ветеринарно-санітарним контролем та наглядом. Яйця курячі харчові столові 1 категорії повинні бути вагою не менше 55 г., кожне яйце промарковане штампом, з зазначенням категорії яєць. Шкаралупа: чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів крові чи посліду. Дозволено поодинокі цятки, плями або смуги від транспортерної стрічки площею не більше 1/8 поверхні.Білок: Чистий, щільний, світлий, прозорий, без сторонніх домішок. Жовток: Ледь видимий під час овоскопування, контури не окреслені, займає центральне або злегка зміщене положення, може злегка рухатися під час обертання яйця, без кров’яних плям або смужок. Повітряна камера: Висотою не більше 6 мм, може бути деяка рухливість. Яйця повинні бути свіжими, без пошкоджень, мати зовнішній вигляд та запах притаманний даному виду товару. Остаточний строк придатності товару, на момент постачання Замовнику, повинен бути не меншим 90% строку придатності використання товару. Кожна партія товару повинна бути окремо розфасована відповідно до заявки Замовника у ящиках та мати документи, що підтверджують якість товару (копія посвідчення про якість або відповідності/ сертифікат якості, або декларація виробника) із зазначенням строку придатності, умов збереження і температурного режиму. Продукти приймаються лише за наявності супровідних документів, що підтверджують їх походження, безпечність і якість. Продукція повинна постачатися у груповому пакуванні з відповідним маркуванням. На ярлику, який кріпиться до упаковки, повинне бути маркування, згідно Закону України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини». Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Доставка продукції повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення продовольчих товарів. 2019-02-11 8.4
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Макаронні вироби повинні мати однотонний колір: група А - з кремовим або жовтуватим відтінком; група Б та В – відповідно сорту борошна без непромісу з гдакою поверхнею, правильну форму (відповідно найменуванню), властиві смак та запах. Не допускаються у виробах сліди непромісу, значні шороховатості, неправильна форма, кислі та затхлі присмак і запах, підвищена вологість і кислотність,а також зараженість шкідниками. Вологість для всіх груп макаронних виробів не повинна перевищувати 11,а для тих, що реалізують – 13%; Кислотність для всіх виробів не більше 4о ;з доданням томатопродуктів – 10о . Обмежується масова частка лому для групи А – 4 -5%, для групи Б-8-10%, В- 17,5%. 2019-02-11 0.7
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Має бути натуральним, однорідної консистенції, ніжним в міру щільним, однорідним та рівномірним по всій масі, білого кольору, зі смаком і запахом молока, жирністю від 9% (напівжирний) до 18%, (73% вологи) свіжий, у тарі виробника у дрібній розфасовці (1 кг, 2 кг, 5 кг) Фізико - хімічні показники Масова доля жиру в сухому , % - 45,0+-1,6 Масова доля вологи, % не більше - 43,0 Масова доля повареної солі, % - від 1,3 до 1,8 включно Основні споживчі властивості Зовнішній вигляд - Кірка рівна, тонка, без пошкоджень і товстого підкоркового шару, покрита полімерною плівкою під вакуумом, що щільно прилягає до поверхні сиру Поверхня сиру - чиста Смак та запах - Виражений сирний, злегка кислуватий, без побічних присмаків та запахів Консистенція - Тісто ніжне, пластичне, однорідне по всій массі. Допускається злегка щільне тісто Малюнок - На розрізі сир має рівномірно розміщенний малюнок, що складається з глазків неправильної, вуглуватої та щілевидної форми Колір тіста - Від легко - жовтого до жовтого, рівномірний по всій масі Сир упакований в полімерну плівку з наклеєною етикеткою, яка містить в собі інформацію про споживчі властивості даного сиру. Фасовка у тарі виробника. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО) Товари, що постачаються повинні мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України, нормам Закону України «Про якість та безпечність харчових продуктів та продовольчої сировини». Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», вказаному ДСТУ. Смак, колір та запах притаманний цим видам молочних продуктів, консистенція однорідна. На кожній упаковці повинна бути наклейка, етикетка з чинною нормативною документацією. Маркування містить: назву, вид, ґатунок, склад продукту, харчові добавки, якщо користуються в виробництві, назву країни, масу, дату, умови зберігання, кінцеву дату споживання, штрих-код продукції, місцезнаходження підприємства 2019-02-11 2.4
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Має бути натуральним, однорідної консистенції, ніжним в міру щільним, однорідним та рівномірним по всій масі, білого кольору, зі смаком і запахом молока, жирністю від 9% (напівжирний) до 18%, (73% вологи) свіжий, у тарі виробника у дрібній розфасовці (1 кг, 2 кг, 5 кг) Фізико - хімічні показники Масова доля жиру в сухому , % - 45,0+-1,6 Масова доля вологи, % не більше - 43,0 Масова доля повареної солі, % - від 1,3 до 1,8 включно Основні споживчі властивості Зовнішній вигляд - Кірка рівна, тонка, без пошкоджень і товстого підкоркового шару, покрита полімерною плівкою під вакуумом, що щільно прилягає до поверхні сиру Поверхня сиру - чиста Смак та запах - Виражений сирний, злегка кислуватий, без побічних присмаків та запахів Консистенція - Тісто ніжне, пластичне, однорідне по всій массі. Допускається злегка щільне тісто Малюнок - На розрізі сир має рівномірно розміщенний малюнок, що складається з глазків неправильної, вуглуватої та щілевидної форми Колір тіста - Від легко - жовтого до жовтого, рівномірний по всій масі Сир упакований в полімерну плівку з наклеєною етикеткою, яка містить в собі інформацію про споживчі властивості даного сиру. Фасовка у тарі виробника. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО) Товари, що постачаються повинні мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України, нормам Закону України «Про якість та безпечність харчових продуктів та продовольчої сировини». Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», вказаному ДСТУ. Смак, колір та запах притаманний цим видам молочних продуктів, консистенція однорідна. На кожній упаковці повинна бути наклейка, етикетка з чинною нормативною документацією. Маркування містить: назву, вид, ґатунок, склад продукту, харчові добавки, якщо користуються в виробництві, назву країни, масу, дату, умови зберігання, кінцеву дату споживання, штрих-код продукції, місцезнаходження підприємства 2018-02-14 4.3
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Макаронні вироби повинні мати однотонний колір: група А - з кремовим або жовтуватим відтінком; група Б та В – відповідно сорту борошна без непромісу з гдакою поверхнею, правильну форму (відповідно найменуванню), властиві смак та запах. Не допускаються у виробах сліди непромісу, значні шороховатості, неправильна форма, кислі та затхлі присмак і запах, підвищена вологість і кислотність,а також зараженість шкідниками. Вологість для всіх груп макаронних виробів не повинна перевищувати 11,а для тих, що реалізують – 13%; Кислотність для всіх виробів не більше 4о ;з доданням томатопродуктів – 10о . Обмежується масова частка лому для групи А – 4 -5%, для групи Б-8-10%, В- 17,5%. 2018-02-14 1.4
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Вагове у тарі виробника або брусками у пергаменті (0,250 кг, 1 кг, 3 кг, 5 кг) жирність не нижче 72,5%, кольоровим блідо-жовтого до майже білого. Масло вершкове має бути щільним, однорідним, поверхня на зрізі має бути блискуча, колір світло-жовтий, смак і запах характерний маслу вершковому, без сторонніх запахів і присмаків. Дефекти недопустимі. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства - виробника, вага, нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про енергетичну цінність. Строк придатності не повинен перевищувати 80% від загального строку придатності. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Товари, що постачаються повинні мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України. 2018-02-14 11.0
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Товар повинен відповідати показникам якості: мати сертифікати якості або декларації виробника, якісні посвідчення, маркувальні ярлики, які встановлюються законодавством України. Без ГМО. Повидло в асортименті, вагове. Повидло повинно мати вигляд однорідної протертої маси без домішок, насіння, насінних гнізд, кісточок і не протертих шматочків шкірочки. Повидло - густа маса, щільна, що зберігає чіткі грані при розрізанні. Повидло має кислувато-солодкий приємний освіжаючий смак і аромат відповідних фруктів чи ягід, запах характерний для пюре, з якого виготовлено повидло. З маркуванням на кожній упаковці. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. При поставці повинна дотримуватись цілісність упаковки та санітарно-технічні вимоги. Якість товару, упаковка, маркування, транспортування товару повинні відповідати встановленим вимогам. Тара повинна бути чистою, не деформованою. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 80% до загального терміну придатності до споживання. Продукція повинна відповідати діючим Державним стандартам України (ДСТУ, ГОСТ, ТУ.У, без додавання стимуляторів росту, гормональних препаратів, пестицидів, кормових антибіотиків, консервантів і барвників, відповідати та не суперечити вимогам що зазначені в Законах України: «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про дитяче харчування», «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», наказу Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини», та інших нормативних стандартів що діють на території України. Сіль – харчова, йодована, смак солоний, без сторонніх смаків та запахів. Колір – білий. Консистенція - сипуча, без комків. Розчинність уводі – повна, розчин повинен бути прозорим, без осадів. Розфасована в пачки вагою 1,5 кг, на кожній упаковці повинна бути інформація з даними про виробника. 2018-02-14 1.9
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Сметана фасована, 20 % жирності. Повинна бути чиста, білого кольору, не мати сторонніх запахів та смаку, не гірка, не кисла, не рідка, без консервантів та рослинних домішок. Розфасована у пакети. Кожний пакет повинен мати чіткий відбиток дати виробництва (число, місяць, рік), умови зберігання, термін придатності. Ці дані повинні бути відображені в документах, які підтверджують якість. Без ГМО. 2018-02-14 2.0
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Крупа гречана, цільне ядро без стороннього запаху, суха вологість не повинна перевищувати норм. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Крупа пшенична повинна мати коричневий колір з кремовим відтінком, притаманний крупі смак та запах, бути чистими, сухими, без затхлості та плісняви. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Рис довгий або круглий. Зерна рису цілі, напівпрозорого кольору. Смак і запах зерен характерний для рису. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці Пшоно шліфоване повинно мати жовтий колір різних відтінків, притаманний пшону смак та запах, бути чистим, сухим, без затхлості та плісняви. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Манна крупа́ повинна мати білий колір, притаманний манці смак та запах, бути чистим, сухим, без затхлості та плісняви, дрібним помелом з середнім діаметром часток від 0,25 до 0,75 мм. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. 2018-02-14 4.5
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Горох, цільне ядро без стороннього запаху, суха вологість не повинна перевищувати норм. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Плоди не пошкоджені, доброякісні (без ознак гниття і псування), чисті (практично без слідів сторонніх речовин), без шкідників та слідів їхніх пошкоджень, тверді, без видимих ознак проростання. Без ГМО. 2018-02-14 21.7
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА вищого ґатунку, з чистою сухою поверхнею без пошкодження оболонки, напливів фаршу, злипів, бульйонних та жирових набряків. М’ясні хліби з рівномірно обсмаженою поверхнею властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку відповідає вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Кожна партія товару супроводжується посвідченням про якість, ветеринарним свідоцтвом, висновком державної санітарно-епідеміологічної експертизи. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. пружна для ковбас і хлібів; ніжна, соковита для сосисок та пружна, соковита для сардельок. Соковитість сосисок та сардельок визначають в гарячому стані згідно з ДСТУ 4436:2005 2018-02-14 9.6
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА М'ясо свинини(без шкіри та сала), свіже чи охолоджене, повинно відповідати вимогам якості діючих державних стандартів (ДСТУ, ТУ) на території України. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, колір м’яса, характерний для доброякісного м’яса, без крововиливів. На розрізі м'ясо не липке. Консистенція без потемніння поверхні, без деформацій, без сторонніх запахів порубана великими шматками. М'ясо зачищене від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Cвинина повинна відвантажуватися в упакуванні/тарі, яка відповідає характеру товару, що постачається, і забезпечує його повне збереження від всякого роду ушкоджень, псування і т.п. на період поставки та зберігання на протязі терміну придатності. Печінка свійської птиці за зовнішним виглядом чиста без кров’яних згустків, залишків лімфатичних вузлів, зв’язок, жиру, патологічних змін, без сторонніх запахів. Колір коричневий або червоно-коричневий. Відповідність державним стандартам України або технічним умовам виробника. Без синтетичних барвників, ароматизаторів, підсилювачів смаку, підсолоджувачів, консервантів, ГМО. Якість відповідає ДСТУ або ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника, висновками державної санітарно – епідеміологічної експертизи. Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість; ґатунок, категорію, дату виготовлення на підприємстві, термін реалізації, умови зберігання (для продуктів, що швидко псуються, термін реалізації, час виготовлення позначається у годинах). Філе курчат бройлерних свіже чи охолоджене, без кісток та хрящів, знекровлене, природного кольору, запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів; не липке, зовнішня поверхня суха, не завітрена, без льодяної глазурі та снігу. Якість відповідає ГОСТу, ДСТУ або ТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника, висновками державної санітарно – епідеміологічної експертизи. Фасування в контейнерах з харчової пластмаси. Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість; ґатунок, категорію, дату виготовлення на підприємстві, термін реалізації, умови зберігання (для продуктів, що швидко псуються термін реалізації, час виготовлення позначається у годинах). Термін придатності від загального терміну зберігання, передбаченого виробником, на час поставки (не менше, ніж) 90% 2018-02-14 24.8
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Зовнішній вигляд: Хлібні вироби повинні мати властиву їм форму, бути не пом’ятими, без бічних напливів. Поверхня має бути без великих, понад 1 см. тріщин, підривів, плям і подгорілостей. Колір: Від світло - жовтого до темно - коричневого (на верхній скоринці). Стан м'якушки: Пропечений, не вологий на дотик. Еластичний, після легкого натиснення пальцями м'якуш повинен приймати початкову форму. Без грудочок та слідів неякісного замісу. Консистенція без пустот і ущільнень. Смак і запах повинні бути властивими даному виду хліба, без ознак гіркоти, сторонніх присмаків і запахів. Не допускається наявність сторонніх включень, ознак борошняних хвороб та плісняви. Не припускається перевищеного дозволеного рівня токсичних елементів, мікотоксинів, пестицидів та радіонуклідів. Пакування Випечені вироби укладають в чисті дерев'яні лотки (вироби з дефектами вибраковують). Укладання в лотки хліба і хлібобулочних виробів повинно здійснюватися відповідно до правил укладання, зберігання та перевезення хліба та хлібобулочних виробів. Термін придатності товару гарантійний термін придатності - 24 години Хлібні вироби повинні мати властиву їм форму, бути не пом’ятими, без бічних напливів. Смак і запах повинні бути властивими даному виду хліба, без ознак гіркоти, сторонніх присмаків і запахів. Не допускається наявність сторонніх включень, ознак борошняних хвороб та плісняви. Не припускається перевищеного дозволеного рівня токсичних елементів, мікотоксинів, пестицидів та радіонуклідів. Випечені вироби укладають в чисті дерев'яні лотки (вироби з дефектами вибраковують). Укладання в лотки хліба і хлібобулочних виробів повинно здійснюватися відповідно до правил укладання, зберігання та перевезення хліба та хлібобулочних виробів. Термін придатності товару гарантійний термін придатності - 24 години 2018-02-14 9.7
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Риба очищена, без голови. Запах після розморожування: притаманний свіжій рибі, без сторонніх запахів і присмаків. Маркування: обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. 2018-02-14 12.8
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Запах притаманний прянику,без цвілого,затхлого та інших сторонніх запахів. Смак - без присмаку гіркоти та сторонніх присмаків. Упаковка - паперові ящики по 5 кг. На кожній одиниці фасування (коробці), або на ярлику, повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначена на упаковці. Наявність сертифікатів якості продукції на кожну партію товару Запах - властивий печиву без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак - властивий печиву без присмаку гіркоти та сторонніх присмаків. Упаковка - паперові ящики по 5 кг. На кожній одиниці фасування (коробці), або на ярлику, повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначена на упаковці. Наявність сертифікатів якості продукції на кожну партію товару. 2018-02-14 4.8
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Яйця курячі харчові столові 1 категорії (С1) повинні відповідати вимогам ДСТУ 5028:2008, ветеринарному законодавству та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам, бути доброякісними, розсортованими і виробленими під державним ветеринарно-санітарним контролем та наглядом. Яйця курячі харчові столові 1 категорії повинні бути вагою не менше 55 г., кожне яйце промарковане штампом, з зазначенням категорії яєць. Шкаралупа: чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів крові чи посліду. Дозволено поодинокі цятки, плями або смуги від транспортерної стрічки площею не більше 1/8 поверхні.Білок: Чистий, щільний, світлий, прозорий, без сторонніх домішок. Жовток: Ледь видимий під час овоскопування, контури не окреслені, займає центральне або злегка зміщене положення, може злегка рухатися під час обертання яйця, без кров’яних плям або смужок. Повітряна камера: Висотою не більше 6 мм, може бути деяка рухливість. Яйця повинні бути свіжими, без пошкоджень, мати зовнішній вигляд та запах притаманний даному виду товару. Остаточний строк придатності товару, на момент постачання Замовнику, повинен бути не меншим 90% строку придатності використання товару. Кожна партія товару повинна бути окремо розфасована відповідно до заявки Замовника у ящиках та мати документи, що підтверджують якість товару (копія посвідчення про якість або відповідності/ сертифікат якості, або декларація виробника) із зазначенням строку придатності, умов збереження і температурного режиму. Продукти приймаються лише за наявності супровідних документів, що підтверджують їх походження, безпечність і якість. Продукція повинна постачатися у груповому пакуванні з відповідним маркуванням. На ярлику, який кріпиться до упаковки, повинне бути маркування, згідно Закону України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини». Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Доставка продукції повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення продовольчих товарів. 2018-02-14 9.9
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Цукор білий кристалічний з буряка (пісок) повинен відповідати ДСТУ 4623:2006. Зовнішній вигляд білий,чистий, без сторонніх домішок. Цукор повинен бути сипучим ,допускаються грудочки,що розпадаються у разі легкого натискання. Смак солодкий без стороннього запаху і присмаку, як в сухому цукрі ,так в його водному розчині. 2018-02-14 6.4
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Зовнішній вигляд: прозора в’язка, сиропоподібна рідина, без включень та сторонніх домішок. Колір від янтарного до коричневого Смак та запах Властиві яблучному соку, незначно змінені внаслідок теплової обробки, без сторонніх запахів та присмаків Продукт повинен зберігатися у ємкостях з харчової нержавіючої сталі або у закритих бочках з поліетиленовим мішком вкладишем із харчового поліетилену. Строк придатності та умови зберігання: 12 місяців за температури не вище +15 ºC та відносної вологості не більше 75%. Продукт наливом повинен транспортуватися в харчових ізотермічних цистернах за температури не вище +20 ˚C. Продукт в бочках повинен транспортуватися за температури не вище +20 ˚C. Маркування продукту повинно відповідати вимогам ТУ У 15.3-32475074-007. 2018-02-14 1.4
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Олія повинна бути прозора без осадку, смак без горечі, без запаху. Пластикові пляшки вагою 0,920 кг, повинні бути герметично закупорені ковпачками з полімерних матеріалів, без пошкоджень упаковки. Пляшки повинні бути герметично закупорені ковпачками з полімерних матеріалів згідно з ГОСТ та запаковані у прозору термозсідальну плівку або ящики з гофрованого картону, заклеєні клейкою стрічкою і промарковані згідно з ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Олія соняшникова. Строк придатності-12 місяців. 2018-02-14 0.3
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Кожна цукерка загорнута окремо в повітронепроникний матеріал та упаковані в картонні коробки. На кожній одиниці фасування (коробці) або на ярлику всередині упаковки, повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Зовнішній вигляд какао - порошок від світло-коричневого до темно-коричневого кольору, тьмяногосірого відтінку не допускається. Смак і аромат -властивий какао-порошку без сторонніх присмаків і запахів . 2018-02-14 1.4
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Борошно пшеничне, колір білий з жовтуватим відтінком (Вищий сорт), запах властивий пшеничному борошну, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий. Строк придатності на момент поставки не менше 12 місяців. Одинарні паперові пакети (Споживча тара) –пакети по 2 кг. Без ГМО. Згідно з ГСТУ 46.004-99 2018-02-14 0.2
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Чорний чай: однорідний по розміру та кольору, без домішок, ознак плісняви та затхлості. Колір настою: прозорий з червоним відтінком. Запах : Аромат приємний, тонкий. Смак терпкий, приємний. Зайві присмаки та запахи відсутні. Кавовий напій: однорідна консистенція без наявності крупинок та ознак зволоження. Колір: від світло до темно-коричневого кольору. Смак: приємний, властивий даному виду напою, без стороннього присмаку. Запах: аромат добре виражений, властивий даному виду напою, без стороннього запаху. Неприпустимий тьмяний, сірий колір, сторонній присмак і запах. 2018-02-14 1.6
ВІДДІЛ ОСВІТИ МАР'ЇНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Хлібопродукти (хліб білий) 10000 кілограм 2018-01-26 0.7
Катеринівська сільська рада продукти харчування 500 одиниць 2017-02-10 36.0
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Яйця 2017-02-02 5.3
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА свинина – 50 кг, курятина – 105 кг, печінка свійської птиці - свіжоморожена – 130 кг 2017-02-01 14.7
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Рис шліфований, крупа гречана, крупа пшенична, пшоно. 2017-02-01 3.6
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Ковбасні вироби 2017-02-01 6.8
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Вершкове масло 2017-02-01 3.9
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Заморожена риба 2017-02-01 6.7
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА лук капуста морква картопля буряк помідори кабачки огірки яблука банани апельсини мандарини щавель 2017-02-01 14.4
КОСТЯНТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби 2017-01-25 7.0
* У таблиці показані не більше ніж 100 останніх за часом угод
** Клікніть на заголовок стовбців, щоб сортувати по назвам, даті та кількості
Усі наведені дані - з офіційного сайту держзакупівель http://tender.me.gov.ua та системи Prozorro

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка.