ПП ВКФ "Диадема-Консалтинг"

ЄДРПОУ: 21278751

  • 0.4мільйонів гривень
  • 9Угод
Хто заплатив цій установі? за що отримала кошти? Дата Сума, тис. грн
Державний навчальний заклад "Херсонський професійний суднобудівний ліцей" Філе курине охолоджене 839.32 кг 2020-02-24 74.7
База практик та відпочинку "Водник" Національного університету водного господарства та природокористування Свинина (філе, тазостегнова частина(окіст) без кістки) сухої заморозки або охолоджена, курятина (філе, четвертина задня) сухої заморозки або охолоджена). Стан поверхні - чиста, суха, не завітрена, без подряпин, розривів, плям та синців, без великої кількості жиру, м'ясо упруге, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шмаки та обізки. М’ясо повинно бути свіжим (за органолептичними, хімічними, мікроскопічними та гістологічними показниками відповідно до діючих стандартів), без ослизнювання та стороннього запаху. 2019-06-17 70.7
Державний навчальний заклад "Херсонський професійний суднобудівний ліцей" Філе куряче 802 кг 2019-01-21 85.0
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЧАПЛИНСЬКА РАЙОННА ЛІКАРНЯ" ЧАПЛИНСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ м'ясо птиці (четвертина задня) 2018-12-19 5.0
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЧАПЛИНСЬКА РАЙОННА ЛІКАРНЯ" ЧАПЛИНСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ м'ясо птиці (четвертина задня) 2018-09-21 15.0
База практик та відпочинку "Водник" Національного університету водного господарства та природокористування М'ясо свійської птиці (куряче філе, четвертина задня) охолоджене або сухої заморозки, фасоване. Стан поверхні - чиста, суха, не завітрена, без подряпин, розривів, плям та синців, без великої кількості жиру, м'ясо упруге, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шмаки та обізки. М’ясо повинно бути свіжим (за органолептичними, хімічними, мікроскопічними та гістологічними показниками відповідно до діючих стандартів), без ослизнювання та стороннього запаху. 2018-06-19 60.0
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЧАПЛИНСЬКА РАЙОННА ЛІКАРНЯ" ЧАПЛИНСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ Курятина (гомілка) 440 кілограм 2018-04-23 20.5
База практик та відпочинку "Водник" Національного університету водного господарства та природокористування М'ясо свійської птиці (куряче філе, четвертина задня) охолоджене або сухої заморозки, фасоване. Стан поверхні - чиста, суха, не завітрена, без подряпин, розривів, плям та синців, без великої кількості жиру, м'ясо упруге, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шмаки та обізки. М’ясо повинно бути свіжим (за органолептичними, хімічними, мікроскопічними та гістологічними показниками відповідно до діючих стандартів), без ослизнювання та стороннього запаху. 2017-06-09 61.8
Державний навчальний заклад "Херсонський професійний суднобудівний ліцей" М'ясо свійської птиці 860 кг 2017-01-25 55.0
* У таблиці показані не більше ніж 100 останніх за часом угод
** Клікніть на заголовок стовбців, щоб сортувати по назвам, даті та кількості
Усі наведені дані - з офіційного сайту держзакупівель http://tender.me.gov.ua та системи Prozorro

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка.