Хто платив
Кому платив
Сума*
20.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Соки 2730 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2016-09-13
limited,reporting
active
prozorro