Хто платив
Кому платив
Сума*
41.7
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Лот №1; лот №2; лот №3; лот №4; лот №5
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2016-07-08
open,belowThreshold
active
prozorro