Хто платив
Кому платив
Сума*
42.7
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Професійна пральна машина ПРАЛЬНА МАШИНА AWG1212 / PRO
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-10-02
open,belowThreshold
active
prozorro