Хто платив
Кому платив
Сума*
131.9
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
За двома лотами
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-09-26
limited,negotiation.quick
active
prozorro