Хто платив
Кому платив
Сума*
14.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Реактиви 3.0 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-09-12
limited,reporting
active
prozorro