Хто платив
Кому платив
Сума*
38.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Реагенти 75.0 од.
Агар 4.05 кг
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-09-11
limited,reporting
active
prozorro