Хто платив
Кому платив
Сума*
11.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Електрична апаратура
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-09-04
open,belowThreshold
active
prozorro