Хто платив
Кому платив
Сума*
186.1
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Електрична апаратура
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-08-30
open,belowThreshold
active
prozorro