Хто платив
Кому платив
Сума*
10.2
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Глюкоза 100.0 од.
Октра 10.0 од.
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-08-28
limited,reporting
active
prozorro