Хто платив
Кому платив
Сума*
0.3
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Електрод Монолит 2.0 пач
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-08-20
limited,reporting
active
prozorro