Хто платив
Кому платив
Сума*
443.2
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Електрична енергія (електрична енергія) 358240.0 кВт*год
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-08-20
limited,negotiation.quick
active
prozorro