Хто платив
Кому платив
Сума*
9.5
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Реактиви 3.0 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-08-21
limited,reporting
active
prozorro