Хто платив
Кому платив
Сума*
3.4
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Клавіатури, мишки, флешки 1.0 пар
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-08-05
limited,reporting
active
prozorro