Хто платив
Кому платив
Сума*
0.4
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Фарба 24.0 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-07-16
limited,reporting
active
prozorro