Хто платив
Кому платив
Сума*
0.8
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Крупа гречана 50.0 кг
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-07-09
limited,reporting
active
prozorro