Хто платив
Кому платив
Сума*
4.8
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Какао 160.0 пач
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-07-09
limited,reporting
active
prozorro