Хто платив
Кому платив
Сума*
1 180.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Екскаватор-навантажувач БАМ-2014 або еквівалент 1.0 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-07-08
limited,negotiation
active
prozorro