Хто платив
Кому платив
Сума*
5.2
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
22820000-4 - Бланки 13600.0 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-07-08
limited,reporting
active
prozorro