Хто платив
Кому платив
Сума*
38.4
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Агар 11.5 кг
Реактиви 212.0 од.
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-07-02
limited,reporting
active
prozorro