Хто платив
Кому платив
Сума*
18.4
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Кювети 5.0 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-06-25
limited,reporting
active
prozorro