Хто платив
Кому платив
Сума*
1.6
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Табурет 8.0 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-06-18
limited,reporting
active
prozorro