Хто платив
Кому платив
Сума*
0.2
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Крупа пшенична 20.0 кг
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-06-07
limited,reporting
active
prozorro