Хто платив
Кому платив
Сума*
0.5
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Фольга 50 м/упак 2.0 упаковка
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-05-22
limited,reporting
active
prozorro