Хто платив
Кому платив
Сума*
3.3
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Какао 110.0 пач
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-05-17
limited,reporting
active
prozorro