Хто платив
Кому платив
Сума*
1.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Вапно 40.0 пачка
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-05-15
limited,reporting
active
prozorro