Хто платив
Кому платив
Сума*
21.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Лампа OSRAM SIG 1546 CL 100W 230-240V E27 прозора сигнальна, (УКТЗЕД:8539229010)
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-05-15
limited,reporting
active
prozorro