Хто платив
Кому платив
Сума*
199.8
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Бактеріосол 1249.0 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-05-10
limited,reporting
active
prozorro