Хто платив
Кому платив
Сума*
103.9
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Послуги навантажувача 48.0 година
Послуги КАМАЗа 99.0 година
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-05-07
limited,reporting
active
prozorro