Хто платив
Кому платив
Сума*
9.6
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
М’ясо свинини
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-04-17
limited,reporting
active
prozorro