Хто платив
Кому платив
Сума*
2.2
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Шапка зимова трикотажна 20.0 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-04-17
limited,reporting
active
prozorro