Хто платив
Кому платив
Сума*
9.2
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Електроди 40.0 пач.
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-04-10
limited,reporting
active
prozorro