Хто платив
Кому платив
Сума*
775.3
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Електроди FOX CN 13/4 d=5.0 2000.1 кг\nЕлектроди FOX CN 23/12 Mo-A d=5.0 1370.2 кг
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-04-09
limited,reporting
active
prozorro