Хто платив
Кому платив
Сума*
2.8
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Тест-смужки
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-04-04
limited,reporting
active
prozorro