Хто платив
Кому платив
Сума*
8.1
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
сметана 134.0 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-04-03
limited,reporting
active
prozorro