Хто платив
Кому платив
Сума*
0.4
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Тест-смужки One Touch ultra №50 1.0 упаковка
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-04-03
limited,reporting
active
prozorro