Хто платив
Кому платив
Сума*
26.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Насос водопостач HFm 5AM
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-04-03
limited,reporting
active
prozorro