Хто платив
Кому платив
Сума*
1.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Накопичувач SSD 2,5 249 GB Kinqstoun
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-04-02
limited,reporting
active
prozorro