Хто платив
Кому платив
Сума*
799.8
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
488.0 од.
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-03-05
open,aboveThresholdUA
terminated
prozorro