Хто платив
Кому платив
Сума*
35.5
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Ноутбук Lenovo ThinkPad E 480 (20KN005BRT)
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-03-29
limited,reporting
active
prozorro