Хто платив
Кому платив
Сума*
68.9
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Вершкове масло
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-03-29
limited,reporting
active
prozorro